Koti Uutisia Kotimaa Lapin poliisi: Huumeiden käyttörikokset yleistyvät

Lapin poliisi: Huumeiden käyttörikokset yleistyvät

2
Kuvituskuva.

Lapin poliisi on kirjannut jo neljännes enemmän huumeiden käyttörikoksia kuin vuosi sitten. Valtaosa kiinni jääneistä huumeidenkäyttäjistä on 20–25 -vuotiaita.

Poliisin mukaan on oletettavissa, että trendi jatkuu, sillä he eivät vielä ole edes kaikkiin saamiinsa vihjeihin ehtinyt reagoida.

– Lisäksi meillä on huumeiden käyttäjistä hyvin paljon sellaisia vihjeitä, joita ei ole vielä ehditty tutkia loppuun saakka, rikoskomisario Reko Silvenius Lapin poliisista sanoo.

Lapissa rappioituneiden kansalaisten keskuudessa yleisintä on kannabiksen ja amfetamiini käyttö. Myös Subutex on suosittua käyttäjien keskuudessa.

Alkuvuoden huikeat numerot saavat Silveniuksen ennustamaan, että vuodesta 2019 tulee ennätysvuosi.

– Se nähdään vuoden lopussa, mikä tilanne todellisuudessa on, mutta vahvat viitteet ennätysvuoteen ovat olemassa.

Silvenius uskoo, että luvut pohjautuvat poliisin uuteen ohjelmaan. Poliisi aloitti Torniossa alkuvuodesta niin kutsutun ankkuritoiminnan. Ohjelman tavoitteena on puuttua huumeongelmiin ennaltaehkäisevällä ja rikoksia paljastavalla työllä.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Lapset ja nuoret kokevat turvattomuutta kun yhteiskunta ei suojele ennalta-ehkäisevästi tumman mieliväkivallan tuhoisalta vaikutukselta.

    Lasten psyyke järkkyy kun arki muuttuu pelokkaan harmaaksi. Huumeisiin turvaudutaan tällaisissa oloissa helpommin. Tähän saumaan iskevät samat tuholaiset jotka pelon ilmapiirin toivat groomaavalla ja paljon laajemmin pienempää häiriötä auheuttavalla marssillaan nuorten arkeen.

    Syypäitä ovat päättäjämme joilla on monikultturistinen “unelma” – rodut sekoitetaan, ja mukamas päästään “rasismista eroon”.

    Uutinen: Samaa yritettiin Neuvostoliitossa, samojen miljardööri-sukujen rahoittamana. Neuvostoliitossa jopa murhailtiiin “liian kauniita” naisia ja tyttölapsia jotta yhteiskunta olisi tasa-arvoisempi. Mitähän kansanryhmiä vaikkapa Li Andersson tai poliisimestari Taponen massamurhaisi esikuvansa Leninin iloksi, jos saisivat absoluuttisen vallan tässä maassa?

    • Olen myös lukenut, että Neuvosto-Venäjällä murhattiin kymmeniä tuhansia kauniita naisia, tyttöjä ja poikia juutalaisbolsevikkien toimesta Leninin terrorivallan aikana. Syyksi murhaamiseen oli se, että kommunistien mielestä kauniit ihmiset pääsevät helpommin eteenpäin elämässään ja edustavat porvarillista rappeutuneisuutta. Lenin tahtoi rumien ihmisten perustavan Neuvostoliiton. Venäjän tragedia tänään on se, että Neuvostoliiton kaaduttua, kaikki kauniit naiset ovat lähteneet Venäjältä ympäri maailmaa ja tänään Venäjällä suvunjatkamisesta vastaavat siis rumat naiset, jotka kelpaavat vain juopoille. Venäjän neuvostohistoria tuhosi naiskauneuden ja me suomalaiset voimme olla iloisia siitä, että Suomi on ollut vastaanottavana maana näille kauniille venakoille. Suomi riskeeraa saman kohtalon EU:n nuorisonvaihto-ohjelmien kautta, kun kauneimmat ja fiksuimmat tytöt ja nuoret naiset imuroidaan muihin maihin. Jäljelle jää vain rumat femakot ja viherhörhöt, jotka eivät kelpaa kuin Touko Aallolle (hänhän osoitti kiinnostuksen puutteensa älykkäisiin ja kauniisiin naisiin). Suomen huumeongelmat johtuvat Schengenin avoimista rajoista. Huumeita tulee rajojen yli kilokaupalla päivittäin. Rajat kiinni ja Suomi ulos Schengenistä! EU-maa Irlanti on Schengenin ulkopuolella, miksi ei siis myös Suomi?

Comments are closed.