Koti Uutisia Aktivismi S.o.O-marssin jälkipyykki: vasemmisto uhkaa ottaa puukot “messiin”

S.o.O-marssin jälkipyykki: vasemmisto uhkaa ottaa puukot “messiin”

11
Kuvakaappaus: PunkinFinland.

Kuten uutisoimme eilen, Soldiers of Odinin (S.o.O) marssia Tampereella häiriköimään pyrkineet äärivasemmistolaiset saivat kipeän kurinpalautuksen. Vasemmisto yritti pelotella marssijoita etukäteen väkivaltauholla, mutta lopulta kulttuurimarxistit vetäytyivät Internetiin uhriutumaan sekä tekemään poliisille rikosilmoituksia.

Suomen äärivasemmisto on jo noin kymmenen vuoden ajan noudattanut propagandassaan samaa logiikkaa: kansallismieliset yritetään pelotella pois kaduilta pahoinpitelyllä uhkailemalla, ja kun uho päättyy vasemmiston itsensä kärsimään selkäsaunaan, vaativat kulttuurimarxistit sympatiaa medialta ja poliisilta.

Nuoltuaan haavojaan osa äärivasemmistosta päätti yön pikkutunteina aloittaa uhoamisen jo uudelleen. Esimerkiksi Juan Menesesin ylläpitämälle anarkistien suosimalle PunkinFinland-keskustelupalstalle tuhansia viestejä kirjoittanut käyttäjä julisti, että ensi kerralla äärivasemmistolla on puukot mukana.

“Kylä se näin on että ens kerralla tiedetään että terävää on messissä”, äärivasemmistolainen kirjoitti. Vain muutamaa tuntia aiemmin hänen aatetoverinsa Niko Ravattinen oli väittänyt anarkistien osuneen S.o.O-mielenosoituksen kohdalle “spontaanisti” esimerkiksi “piknikiltä saapuessaan”.

Suomen kansallismieliset odottavat mielenkiinnolla, toteuttavatko äärivasemmistolaiset puukkouhkauksensa. Entä millaisiin sfääreihin uhriutuminen yltääkään, jos puukotuksen yrittäjä joutuukin maistamaan omaa lääkettään?

Lähde: Punk in Finland (arkistoitu)

11 KOMMENTIT

 1. “Terävää messissä” voi tarkoittaa myös taskumattia, jossa on lääkespriitä, tai muuta vastaavaa puliukkojen suosikkijuomaa.

  • Ja sekakäyttäjiä kun ovat, niin pillereitä on levykaupalla mukana. Ne saattaa myös olla vähän teräviä.

 2. Neuvostoliitossa murhailtiiin jopa ”liian kauniita” naisia ja tyttölapsia jotta yhteiskunta olisi tasa-arvoisempi. Samalla se oli tekosyy saada “parhaat kiksit” rajattoman sairaiden pervoilujen toteuttamisessa.

  Mitähän kansanryhmiä vaikkapa Li Andersson tai piikokommari Antti Rinne massamurhaisi esikuvansa Leninin iloksi, jos saisivat absoluuttisen vallan tässä maassa?

 3. Todellisuudessa sillä on joku pikkuinen MacGyver-linkkuveitsi jonka kommari onnistuu vahingossa itse tökkäisemään omaan silmäänsä kun ohuet narukädet heiluu tuulen mukana ihan minne sattuu. 😀

  Sitten se itkee poliisille:
  – WÄÄÄÄÄÄ! NATSIT PUUKOTTAA TÄÄLLÄ PIENIÄ LAPSIA, ÄÄÄÄÄ! MIKSEI KYTÄT TEE MITÄÄN???

 4. Toivottavasti myös opettelevat käyttämään niitä veitsiä sillä ainakin minun kohdalla löytävät oman veitsensä omasta kaulavaltimostaan.

 5. Tämä roskasakki on kyllä niin säälittävä porukka. Juuri tuo jutun viimeinen lause koska sitä saa mitä tilaa. Jos luot uhollasi ja teoillasi tietynlaisen ympäristön ja elämän itsellesi niin elä sitten sen mukaan mutta niinhän se menee että sitten kun näille madoille käykin hullusti niin itketään äidille tai jopa poliisille.

 6. No asiahan on niin että yksikään noistakaan vasureista ei uskaltaisi käydä SOO:n kimppuun vaikka olisikin puukot mukana ja soolla ei.

Comments are closed.