Koti Uutisia Ruotsalaislehden työntekijä tuohtui Hitler-oluesta

Ruotsalaislehden työntekijä tuohtui Hitler-oluesta

2

Italian Venetsiasta pohjoiseen sijaitseva Lido di Jesolo ei ole ainoastaan skandinaavien suosima merellinen turistikohde – alueella voi myös nauttia “Hitler-olutta”.

UK_Hitler_olut

Ruotsalaisen Expressen-lehden työntekijä Christina Lundell vieraili kauniista rannoistaan tunnetulla Lido di Jesolon alueella kaupassa, jossa hänen silmiinsä osui Adolf Hitlerin kuvalla koristettu olutpullo. Pullossa oleva kuva on tullut tunnetuksi muun muassa Hitlerin kuuluisasta Taisteluni-teoksesta.

“Tällainen olut sopii ihmisille, joilla ei ole enää mitään muuta juotavaa. Jos ostat sitä, sinun on oltava aivan käsittämättömän typerä”, hysteerinen Lundell totesi.

Oluen takana on Nostalgici-niminen yritys, joka kertoo kotisivullaan toivovansa herättävän tuotteillaan nostalgisia tunteita asiakkaissa. Oluen lisäksi yrityksellä on viinejä, joita koristaa useiden historiallisten ja erilaisia poliittisia taustoja edustavien henkilöiden kuva. Yritys on valmistanut tämänkaltaisia tuotteita jo 15 vuoden ajan.

Uutisoimme hiljattain norjalaisparista, joka järkyttyi lomamatkallaan Riminissä löydettyään Nostalgicin Hitler- ja Mussolini-viiniä paikallisen ruokakaupan hyllyltä.

 
Lähteet: Nordfront, Expressen

2 KOMMENTIT

  1. Mutta on tuo kieltämättä hieman ehkä rienaavaa itse Hitleriä kohtaan, aatuhan kun oli absolutisti.

Comments are closed.