Koti Uutisia Hitler-viini järkytti norjalaisparia Italiassa

Hitler-viini järkytti norjalaisparia Italiassa

5

Norjalainen aviopari Trondheimista oli lomailemassa Italian Riminissä, kun heitä kohtasi yllättävä näky paikallisessa ruokakaupassa: hyllyllinen “Hitler-viiniä”.

UK_Hitler-viini

Trondheimista kotoisin olevat Håvard ja Geysa Furulund olivat lomamatkalla Riminissä Italiassa, kun he löysivät paikallisen kaupan alahyllyltä viinipulloja, joita koristi Adolf Hitlerin kuva.

Håvard Furulundin mukaan hän reagoi “luonnollisesti inholla”, mutta hän oli myös hämillään siitä, että viini oli laitettu esille ruokien sekaan eikä muiden viinien joukkoon. “Oli selvää, että he eivät halunneet sen näkyvän kauppaan sisälle tultaessa, mutta se oli helposti saatavilla. Muuta syytä ei voi olla sille, että he olivat laittaneet sen sinne”, Furulund uskoo.

Trondheimin juutalaisen yhteisön edustaja Rita Abrahamsen kertoi norjalaislehti Adresseavisenille tapauksen olleen “surullinen” ja “pelottava”.

Lehden artikkelista ei ilmene, jäikö pariskunnalle pysyviä vammoja “Hitler-viinin” näkemisestä.

 
Lähteet: Nordfront, Adresseavisen

5 KOMMENTIT

  1. Haha, pysyvät vammat ovat hyvinkin todennäköisiä, jos Johtajaviini tulee hyllyssä vastaan. Surullista, miten pitkälle ja naurettavuuksiin asti ihmiset voivat Hitlerin demonisoinnin viedä, joskaan shokkiarvolla toimiva viinimerkkikään ei parasta mahdollista esimerkkiä kunnianosoituksesta tarjoile.

  2. Vuonna 2005 Hitler-viiniä saattoi tilata myös Suomeen. Tilasin kaksi pulloa. Se italialainen verkkosivu on tosin jo nyt poistunut/poistettu…

Comments are closed.