Koti Uutisia Ulkomaat Rothschild rahoittaa juutalaista talousrikollista – ilotalossa yhtiön rahoilla

Rothschild rahoittaa juutalaista talousrikollista – ilotalossa yhtiön rahoilla

6

Maailman suurimman mainosyhtiön WPP:n juutalainen toimitusjohtaja Martin Sorrell joutui irtisanoutumaan tänä keväänä talousrikosepäilyjen vuoksi. Rikostutkinnoista on vuotanut julkisuuteen vasta vähän tietoa, mutta lehdistön mukaan tutkinnan kohde on todennäköisesti kavaltanut yhtiön rahaa omiin taskuihinsa.

Britanniassa asuvan Sorrellin likaiset salaisuudet ovat paljastuneet yksi kerrallaan pitkin alkukesää. Hänen entiset alaisensa ovat kuvanneet häntä “brutaaliksi ja epäinhimilliseksi” diktaattoriksi, joka ei välittänyt työntekijöiden hyvinvoinnista.

Vuosi sitten juutalaisen mainosmogulin epäillään myös käyneen bordellissa ja ostaneen seksiä yhtiön rahoilla. Lehdistön mukaan tämä “sopii hyvin” Sorrellin profiiliin.

Sorrell ei ole lannistunut rikostutkinnoista ja saamastaan negatiivisesta julkisuudesta. Vain muutama viikko irtisanomisensa jälkeen Sorrell kertoi perustavansa uuden mainostoimiston.

Yllättävintä oli kuitenkin se, että maailman tunnetuimman juutalaisen pankkiirisuvun patriarkka Jacob Rothschild on ilmoittanut rahoittavansa Sorrellin uutta hanketta. Edes yhtiön rahojen kavaltaminen prostituutioon ei ollut Rothschildin mielestä riittävä syy sivuuttaa tilaisuutta tehdä rahaa.

Lue myös: Juutalaista mainosmogulia epäillään yhtiönsä kavaltamisesta

Lähde: Financial Times

6 KOMMENTIT

  1. Kenen tahansa muun ura olisi tuhoutunut ja uudet yrityssuunnitelmat kaatuneet tällaisten likaisten tietojen paljastuessa, mutta näillä (((rikollisilla))) on maailman vaikutusvaltaisimpia (((suojelijoita))) takanaan, sairaita rikollisia itsekin. Parasiitit, jotka tulee häätää lännestä, minusta Madagaskar kuulostaa edelleen hyvältä idealta.

  2. Likaista rahaa. Se mikä normaalilla ajatuksenjuoksulla ja moraalilla varustetulle henkilölle on vierasta, moraalitonta tai vastemielistä on juutalaisille normaalia. Sen verran on eroa maailmankatsomuksissa.

  3. En ole nähnyt Jacobia videolla sitten viime vuoden ‘lentoonnettomuuden’ waddesdon manorin yllä. Onko piileskelemässä tämän vuoden taloustaantumas joka tulee olemaan dollarin valuuttakriisi. Jacobin kätyri Wilbur Ross kauppaministerinä ohjaa ‘tulleilla’ talouden alakiertoon samalla kun Fedin sionistit kiristävät ruuvia keräämällä lisää korkoveroja itselleen korkojen noustessa

  4. Mikä elukka tulee kuvan nilkistä mieleen? Tai ylipäätään kyseisen lajin edustajista.

  5. Juutalainen vain eli “normaalia” elämäänsä. Maailma on todella epäreilu paikka.

Comments are closed.