Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen toimittaja kirjoitti “meidän valkoisten rasismista” – seurasi kritiikkimyrsky

Juutalainen toimittaja kirjoitti “meidän valkoisten rasismista” – seurasi kritiikkimyrsky

10


Juutalaiset toimittajat eivät sosiaalisen median aikana kykene enää esiintymään valkoisina yhtä helposti kuin aiemmin. Tämän koki kulttuurimarxisti nimeltä Emily Bazelon, joka kirjoitti “rasisminvastaisen” artikkelin juutalaisomisteiseen The New York Timesiin.

Artikkelissa Bazelon esitti tavallista valkoista kansalaista, joka oli “havahtunut” ympäröivän yhteiskunnan valkoisiin rasistisiin rakenteisiin. Juutalaistoimittaja vaati lukijoita tunnistamaan “oman valkoisuutensa” kirjoittaen samalla valkoisuudesta “outona” sekä “ytimeltään pimeänä alakulttuurina”.

Juutalaistoimittaja vaati, etteivät valkoiset saa “tuntea kiintymystä rodulliseen ylivaltaansa” saati vaatia tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa. Bazelon tuomitsi myös valkoisen ylpeyden nimissä järjestetyt mielenosoitukset.

Sosiaalisessa mediassa Bazelon sai kuitenkin yllättävän vastaanoton. Tähän mennessä hänen artikkeliaan on Twitterissä kommentoitu yli 500 kertaa. Lähes kaikissa kommenteissa kysytään, miksi juutalainen Bazelon esittää valkoista ja vaatii valkoisille haitallista politiikkaa.

Viihdyttävän Twitter-ketjun voi lukea kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Lähde: Twitter (arkistoversio)

10 KOMMENTIT

 1. Monissa paikoissa goyamit ovat alkaneet heräillä, todella mainiota luettavaa 😀 juutalaisen tunnistaa jo kaukaa

 2. Joo, ehkä ihmiset havahtuivat pariin asiaan: juutalaiset eivät ole valkoisia ja se että kuvittelemalla olevansa valkoinen ja itseruoskintaa harastamalla ei saada ihmisiä puolelleen.

  Varmaan se kiukku värillisyydestä selittää juutalaisten halun sekoittaa euroopan ihmisrodut “pan eurooppalaisiksi”. Se katkeruus että itse ei ole pitää kostaa toisille. Mutta onneksi meillä tietoisuus kasvaa koko ajan.

  • Jep, jutku ei valkoinen ole, eikä edes seemiläinen! Niitä olemme me VALKOISET EUROOPPALAISET Nooan valkoisen pojan Seemin mukaan. Jutkut ja arabit (samaa paskaa) ovat jaafetilaisia; ruskean pojan Jaafetin jälkeläisiä.

   Sieltähän juuri se Kalergi-suunnitelma pontensa saa: itseinhosta, joka on ikävä kyllä onnistuttu tartuttamaan johonkin valkoisiin reppanoihinkin. Mitä lie aisankannattajia, hinttejä ynnä liberaali-femi-“viher”-punamielisairaita ovatkaan; Flow-festivaaleilla ramppaavia punavuorelaisia.

   Feminismi, rasismi, antisemitismi, natsismi — kaikki juutalaisten keksimiä eksytystermejä.

 3. Saastainen, iljettävä ja elämälle vaarallinen rotu. Olisi pitänyt kitkeä maailmasta jo aikaa….

  • Juutalaiset, hiekka-apinat ja neekerit ovat kokonaan eri LAJIA, joten Lev Davidovich Bronsteinin — vallankaappaajaan, rikollisen ja murhaajan — keksimä termi “rasisti” (race; laji) ei ole millään tavalla validi. Älkää, hyvät ihmiset, käyttäkö näitä juutalaisen keksimiä, erheellisiä eksytystermejä.

 4. Mahtava viestiketju siellä Twitterissä. Kyllä noista twitter-tileistä varmaan jotain hyötyä on. Tietysti niitä poistellaan, mutta aika paljon saa kirjoitella jos tekee pientä itsesensuuria. Samalla on kuitenkin tärkeää pitää oma ajattelu vapaana itsesensuurista, niin että itsesensuuri rajataan tiukasti vain twitter-viesteihin ja muihin vihollisen alustoihin.

 5. Juutalainen toimintamalli on syyttää verisesti jotain toista omista rikoksistaan. Edellisen kaavan realisointi selväkieliseksi: Juutalaiset syyttävät kristittyjä valkoisia kaikista niistä rikoksista, joita HE (JUUTALAISET) ovat ITSE TEHNEET!!!
  Eli soveltaen: Jos haluat tietää minkä / mitkä rikokset ovat juutalaiset syyllisiä mitä karkeimman kaupalla. Kuuntele keitä HE siitä syyttävät!
  Ja mikä maagisinta. Juutaliset ovat ITSE maailman pahimpia RASISTEJA, koska HE katsovat ITSENSÄ ETUOIKEUTETUIKSI.
  Ja nk. “pakanat” eli goyimit (valkoiset kristityt) ja muut rodut ovat YKSISELITTEISIÄ heidän ORJIAAN, joilla ei ole ihmisoikeuksia eikä oikeutta ihmisarvoiseen elämään, koska he ovat vain ihmisen muotoon luotuja eläimiä.

 6. Hyvän analyysin vähemmistöihin samaistumisesta eli Intersectionality’stä kirjoitti ja videoi Ben Shapiro\
  www (piste) prageru (piste) com/videos/what-intersectionality
  Transcript -linkistä löytyy esitys kirjoitettuna.

  • Ben Shapiro on juutalainen kynäniska manlet joka triggeröityi Murican vaalien aikaan kun Anglin ja Daily Stormerin jengi spämmi sen sivut.

   Tuossa videon alussa Shapiro sanoo että parjatuin porukka on valkoinen heteromies(ja niin onkin) mutta “turvatuin” porukka oli kysymysmerkki. Aivankuin kukaan ei muka tietäisi mikä (((jengi))) tässä maailmassa on turvatuin porukka. Eli tyypillinen jutkurotta siellä tekemässä myyräntyötä.

   Ben Shapiro -> uuniin.

Comments are closed.