Koti Uutisia Ulkomaat Finanssieliitti sijoittaa jälleen Italiaan – hallitusmyrsky ohi

Finanssieliitti sijoittaa jälleen Italiaan – hallitusmyrsky ohi

2

Italiassa on kuohunut viime viikkoina, sillä vaalit voittaneet EU-kriittiset populistipuolueet eivät saaneet lupaa nimittää EU-kriittistä valtiovarainministeriä. Finanssieliitti totesi italialaisille, ettei demokratia tarkoita sitä, että kansalla olisi oikeus päättää EU- ja raha-asioista.

Lopulta eurokraatit nimittivät uudeksi valtiovarainministeriksi Giovanni Trian, joka totesi medialle, että voittajien vaalilupauksista huolimatta “emme [hallituksessa] keskustele mistään euroerosuunnitelmista”. Tria totesi, että hallitus tulee sitoutumaan talouspolitiikkaan, joka pitää Italian mahdollisimman tiukasti kiinni EU:ssa.

Nyt kansainvälinen finanssieliitti on varovaisesti palaamassa Italian markkinoille. Ulkomaalaiset keinottelijat vetivät rahansa pois italialaisista arvopapereista, kun EU- ja maahanmuuttovastaisten ehdokkaiden vaalivoitto selvisi.

Myös vedonlyönti Italian arvopapereita vastaan on nyt laantunut. Keinottelijat löivät edeltävillä viikoilla suurilla panoksilla vetoa Italian arvopapereiden romahduksen puolesta.

Ulkomaalaisen rahan saapuminen Italiaan on merkki siitä, että finanssieliitti uskoo, ettei uusi hallitus muodosta aitoa uhkaa globalisteille. Hallitukselta vaaditaan kuitenkin vielä uusia myönnytyksiä, sillä kaikki vaalituloksen jälkeen Italiasta paennut raha ei ole vielä palannut maahan.

Lähde: The Wall Street Journal

2 KOMMENTIT

 1. Ryöstely on alkanut Euroopassa. Ja vieläpä hallitustasolla. — Hallitukset ryöstävät nyt EU-ruumista minkä ehtivät. Vai pitäisikö paremminkin sanoa, että ruumiit ovat ryöstöretkellä ja yrittävät ottaa EU:sta sen mitä vielä on irti saatavissa.

  Euroalueen valtiot ovat alkaneet paniikinomaisesti ottamaan lisää velkaa, kun tiedossa on, että keskuspankki lopettaa lähitulevaisuudessa valtiovelkojen ostamisen.
  https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/euro-members-to-increase-debt-before-the-ecb-stops-buying/

  Kuitenkaan keskuspankki ei lopeta velkojen ostamista ikinä. — Vielä romahduksen tapahduttua se jakaa rahaa hallituksille sen minkä vain kehtaavat pyytää. — Valtioiden velkojen ostamiselle vain keksitään uusi nimike, mutta entinen meno jatkuu. Ja silloin tuo “entinen meno” tarkoittaa nykyistä menoa; ryöstölainaamista.

  Valtioiden rahoittamisen uusi nimike tulee olemaan “Yhteinen” keskuspankki. Velkojen konsolidointi. Keskuspankin rahaletkujen varassa elävillä valtioilla ei tule olemaan muuta vaihtoehtoa kuin suostua. https://www.vastarinta.com/eu-tahtoo-luoda-mantereen-kattavan-megapankin/#comment-136965

 2. Tässä konkreettisesti nähdään mitä demokratia tarkoittaa EU-liittovaltiossa. Muutama ihminen päättää kokonaisten kansakuntien raha-asioista ohittaen kansan oman mielipiteen kokonaan. Ja ikävä kyllä niillä muutamalla on kiinteät yhteydet koukkunokkaisiin globalisteihin. Ne kuvittelevat juoksupoikina olevansa voittamttomia mutta totuus on että ne uhrataan ensimmäisen tilaisuuden tullen. Siksi Kataisen ja Stubinkin pitäisi olla varuillaan eikä pullistella olemattomilla hauiksillaan.

  Olisi kuitenkin hienoa jos Suomessa herättäisiin edes saman verran. Se tarkoittaisi suurta joukkoa ihmisiä jotka pystyisivät globalisteista huolimatta toimimaan maansa ja kansansa parhaaksi. Ilman vallankumousta pystyttäisiin maa pitämään itsellä ja takaamaan hyvinvointi kaikille vaikka maailma ympärillä sortuisi.

Comments are closed.