Koti Artikkelit Riimuradio Riimuradio 1: Juuso Tahvanainen

Riimuradio 1: Juuso Tahvanainen

14

RR_AK

Kansallismielinen verkossa toimiva Riimuradio aloittaa toimintansa haastattelemalla Suomen Vastarintaliikkeen johtajaa Juuso Tahvanaista.

Riimuradio on Suomen ensimmäinen kansallismielinen verkkoradio. Lähetyksiämme pääsee kuuntelemaan Kansallisen Vastarinnan verkkosivuilla. Radion sisällön kehittämiseen voi osallistua kommentoimalla jaksoja artikkeleiden kommenttikentässä!

Ensimmäisen lähetyksen teema on “Suomalainen vapaustaistelu – NYT!”. Reilun tunnin mittaisen jakson aikana käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

 • Suomen Vastarintaliikkeen alkuvuosi 2015 ja mennyt vuosi 2014. Propaganda ja julkiset tempaukset.
 • Suomen Vastarintaliikkeen historia ja kehitys.
 • Kuinka menneiden vuosikymmenten järjestöjen esimerkki on inspiroinut liikettä?
 • Kansallismieliseltä aktivistilta vaadittavat luonteenpiirteet ja tehokas ajankäyttö henkilökohtaisessa elämässä.
 • Vuoden 2015 oikeudenkäynnit aktivisteja vastaan sekä mediakirjoittelu liikkeestä.
 • Yhteistyö ulkomaalaisten järjestöjen kanssa.
 • Suomen poliittinen tilanne ja radikaali kansallismielisyys vaihtoehtona.

Huomautus: Riimuradion ensimmäinen lähetys nauhoitettiin jo maaliskuun 15. päivä.

 

14 KOMMENTIT

 1. Hieno homma Juuso ja muut! Nettiradioista kuuntelen lähinnä non-stop musiikkia, mutta tämä oli kyllä niin asiallinen että pakko pistää subscribeä.

 2. Loisto-ohjelma, kiitokset ja enemmän tällaista! La vandeana- kappaleeseen voisi kehitellä suomenkieliset sanat, sävel oli mieleinen.

 3. Aivan loistavaa nähdä miten liike kehittyy! Nyt on kaksi hyvää ohjelmaa mitä kuunnella. Riimuradio & Radio Nordfront. Jatkakaa samaan malliin!

  • Jos ruotsin kieli on hallussa, niin Itämeren toiselta puolen löytyy useaa yhteiskuntakriittistä nettiradiota, esim. Granskning Sverige, Motgift ja Radio Länsman. Tai mikäs sen parempaa treeniä ruosteisen kouluruotsin mieleen palauttamiselle kuin näiden kuuntelu. 🙂
   Red Ice Radiollakin on mielenkiintoisia lähetyksiä, tosin englanniksi.

   • Olen kuullut paljon kehuja ainakin granskning Sverigestä. Kiitoksia vinkeistä! Suomenruotsalaisena kieli ei ole ongelma:D

 4. Mahtava homma! Oli mukava kahvin ääressä kuunnella. Miten useasti näitä alkaa tulemaan?

  • Sinimustien rivit ovat näemmä jälleen alkaneet kasvaa, vaikka järjestömme onkin jo 30-luvulta lähtien ollut kielletty :).

   Kiintoisa ohjelma!

 5. Todella asiallinen ja hyvin tehty ensimmäinen lähetys! Näitä ohjelmia voisi mainostaa vaikkapa kovassa nosteessa olevan MV-lehden nettisivuilla jotta Vastarintaliikkeestä kiinnostuneet suomalaiset pääsisivät tutustumaan liikkeen ajatusmaailmaan.

  Entä, pystyisittekö mitenkään kääntämään ruotsinkielisen Radio Nordfrontin lähetyksiä suomalaisilla tekstityksillä? Kiinnostaisi kovasti tietää mitä niissä puhutaan.

 6. Oikein mainio juttu tämä Liikkeen tuorein median aluevaltaus! Hyvä haastattelu!

 7. Enpä olisi 1980 luvun alussa uskonut, että Suomessa todellakin joskus on tällainen radio, ja jos olisi ollukkin, linnareissu olisi ollut varma. Stalinismi kukisti ja tunki joka paikkaan tuolloin, ja meitä oli pieni kansallismielisten porukka taistelemassa kommunismin hyökyaaltoa, sensuuria ja Kekkoslovakiaa vastaan. Vanha veteraani voi olla vain iloinen tällaisesta radiosta!

Comments are closed.