Koti Uutisia Rasisminvastaisen viikon promotointi alkanut jo

Rasisminvastaisen viikon promotointi alkanut jo

8

AK_lapset_multikulti

Viikolla 12 vietetään taas vuosittaista “rasisminvastaista viikkoa”, jolloin propagointi tasa-arvon pyhästä käsitteestä kiihtyy äärimmilleen. Tänä vuonna on suunnitteilla järjestää niin kutsuttu “Ei rasismille”-roadtrip, joka kiertää kyseisen viikon aikana Suomen halki Rovaniemeltä Helsinkiin, Suomen Punainen Risti vähemmän yllättäen jälleen kampanjan etunenässä. Viikko päättyy YK:n lanseeraamaan rasisminvastaiseen päivään 21. maaliskuuta.

Viikkoa varten on alettu lämmitellä jo lähes kolme kuukautta etukäteen Vaasassa. Joukko vaasalaisia monikultturisteja järjestöaktiiveista kaupunginvaltuutettuihin ja nuorisotyön ohjaajiin kirjoitti maanantain Pohjalaiseen vetoomuksen, jossa nämä kehottavat koko kaupunkia mukaan julistamaan monikulttuurisuuden ilosanomaa. Kirjoittajat riemuitsevat sillä, että Vaasassa asuu Helsingin, Espoon ja Vantaan jälkeen eniten maahanmuuttajataustaisia ihmisiä. He vaativat Vaasan olevan edelläkävijänä “yhdenvertaisuuden edistämisessä”.

“Moninaisuus” on ilmennyt kaupungissa siten, että väkivaltaisista ryöstöistä, joukkopahoinpitelyistä ja raiskauksista on tullut arkipäivää, mikä noudattaa Suomen muiden suurempien kaupunkien ja koko Euroopan mukaista kehitystä. Vuonna 2011 Pohjanmaan käräjäoikeuden tuomitsemista raiskaajista sata prosenttia oli ulkomaalaisia. Vuonna 2012 Vaasassa uutisoitiin vain 15-vuotiaan maahanmuuttajanuoren ahdistelleen, pahoinpidelleen ja yrittäneen raiskata 7–10-vuotiaita tyttöjä. Samana vuonna maahanmuuttajat pahoinpitelivät joukolla poliiseja ja ovimiehiä Vaasan keskustassa sijaitsevassa yökerhossa. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä vaaleanpunaisen propagandan takaa löytyy.

Lähde: Pohjalainen

Aiheeseen liittyen:

Sota Vaasan kaduilla
Ulkomaalaistaustaista väkivaltaa Vaasassa

8 KOMMENTIT

 1. Rasismin vastaiset viikot – kiitos kemoterapiasta. Toivottavasti SVL jakaa oikeaa tietoa monikulttuurisuuden “ilosanomasta”.

 2. Sairasta. Vasurit kun eivät tajua omaa parastaan. Punainen Risti ei ihan taida järjestää kampanjaa, joka koskee valkoisiin kohdistuvaa rasismia.

 3. Tunnen itseni rikkaaksi. En taloudellisesti tai materiaalisesti, vaan tiedollisesti, sisäisesti. Tiedän mitä täällä oikeasti tapahtuu, olen sisäistänyt totuuden.

 4. Suomen Punainen Risti perustettiin alun perin haavoittuneiden ja sairaiden sotilaiden hoitoa varten. Rasisminvastainen kampanja todistaa että tästä alkuperäisestä tehtävästä on ajauduttu todella kauas. On ikävää että Punainen Risti on sekaantunut tällaiseen aatteelliseen propagointiin.

 5. Saksassa on kansaa kohahduttanut Saudi-Arabian uutinen jossa Merkel korotetaan lähes jumalalliselle tasolle hänen pyydettyään etteivät saksalaiset ottaisi osaa Pegida-mielenosoituksiin, demokratian ja ihmisoikeuksien nimissä:

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/01/islamische-monarchie-saudi-arabien-lobt-merkel-fuer-anti-pegida-rede/

  Se miten demokratiaa ja ihmisoikeuksia mitataan näissä maissa, niistä lienee erilainen käsitys. Mutta ainakin asekaupassa Saksa ja Saudi-Arabia ovat olleet hyvinkin läheisiä. Liekö siitä Sauien suitsutus?

 6. “Punainen Risti ei ihan taida järjestää kampanjaa, joka koskee valkoisiin kohdistuvaa rasismia.”

  No ei tietenkään. Jo maininta siitä, että valkoisiin kohdistuisi rasismia, on ajatukseltaan rasistinen, sillä siinä oletetaan värillisten olevan syyllisiä. Sehän olisi rasismia.

Comments are closed.