Koti Uutisia Etninen konflikti Myyrmäessä

Etninen konflikti Myyrmäessä

7
"Vähemmistöt kohtaavat Helsingissä". Kuva ei liity Myyrmäen tapaukseen.
“Vähemmistöt kohtaavat Helsingissä”. Kuva ei liity Myyrmäen tapaukseen.

Vantaan Myyrmäessä on paikallislehden mukaan ollut jo pidemmän aikaa kehitteillä etninen konflikti, jossa osapuolina ovat romanit ja virolaiset.

Vantaan Sanomat kirjoittaa, että Myyrmäen Paalutorilla Vantaalla pahoinpideltiin 19-vuotias romanimies joulukuun puolivälissä. Lehden mukaan yhteenotossa oli kyse virolaisten ja romanien välille leimahtaneesta pidempiaikaisesta kiistasta.

“Vaikuttaa siltä, että kyse on koston kierteestä. Myös sivullisia on joutunut kärsimään”, Vantaan Sanomien haastattelema ylikonstaapeli Vesa Kananen kertoo.

Samassa uutisessa kerrotaan tapauksesta, jossa virolaisten miesten väitetään uhkailleen alle 15-vuotiaita romaneja ampumisella. Lehti ei kuitenkaan kirjoita sanaakaan romanien tekemisistä vaan antaa ymmärtää, että virolaiset olisivat syyllisiä kahakointiin. Todennäköisemmin kyse on kuitenkin siitä, että virolaiset ovat kyllästyneet romanien öykkäröintiin ja päättäneet puuttua siihen.

7 KOMMENTIT

 1. Järjestääkö Päivi Lipponen marssin rasismia vastaan? Kumpi osapuoli syyllistyi rasismiin?

 2. Mustalaiset siellä taas riehkasee. Eipä nuo virolaiset välitä paikallisista, mustalaisia vaan vituttaa heidän “tunkeutuminen” alueelleen.

 3. Juurettomat maahanmuuttaja”nuoret”, venäläiset& virolaiset omine tapoineen ja mustalaiset samassa maailmankylässä. Kulttuurien sulatusuuni onkin noidankattila.

 4. en yhtään syyllistä virolaisten toiminta mikäli kyseessä on kyllästymistä mustalaisten niin tyypilliseen häiriköintiin yms. virolaiset itse ovat omista vioistaan huolimatta sentään ahkeria työntekijöitä toisin kun äidin rinnoista “työkyvyttömyyttä” imeneet mustalaiset

 5. Sloboilla enemmän ja parempia huumeita, mannet velkaantuneet ja menettävät reviirinsä, mitä tekee poliisi? miksei poliisi puutu avoimena rehottavaan huumekauppaan? kaikki paikalliset tietävät mistä luukuista niitä aineita saa.

  • Hyvä kysymys, miksi poliisi ei tee asialle mitään. Ai niin, heiltä viedään koko ajan rahoitusta ja kukka hattutädit ynnä muut maailman parantajat uskovat että rikollisia pitää kohdella silkki hansikkain. Paska puhetta, mitä järkeä touhussa on kun saman äijän ottaa vähää väliä kiinni istuu mitättömän tuomion ja jatkaa vanhoja touhujaan heti perään.

   Kovat rangaistukset ja vapaammat kädet, ketä haittaa jos pari huume kauppiasta saa ylimäärisen mustelman kun ei järki puhetta uskonut. Tai raiskaaja, onko tässä maassa muka joku joka niitä haluaa puolustella? Ilmeisesti on koska rikollisille ei ilmeisesti saa tehdä mitään, kohta ei saa laittaa edes vankilaan. Hyvä että edes itseään saa puolustaa.

 6. Hyvä mies, älä nyt missään nimessä erehdy puolustamaan itseäsi, etkö tiedä se on syyllinen kaikkeen joka puolustaa itseään, käytännössähän sitä toista poskea ei pidä kääntää, koska siihenkin tulee mustelma, ja jos ei suomalainen sen aiheuttaa sinä olet siihen syyllinen, joten kyllä tuo karata, on ehkäpä paras laji?

Comments are closed.