Koti Uutisia Kotimaa Rahaeliitin järjestö vaatii: 35 000 siirtolaista Suomeen, tunkeutujille palkkatukea veronmaksajilta

Rahaeliitin järjestö vaatii: 35 000 siirtolaista Suomeen, tunkeutujille palkkatukea veronmaksajilta

7
Jyri Häkämies.

Suomalaisten työntekijöiden vastainen painostusjärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) vaatii, että Suomeen otetaan entistä enemmän maahantunkeutujia. EK on suomalaisen rahaeliitin tärkein lobbausryhmä.

EK:n mukaan nykyinen 15 000 nettomaahanmuuttajan vuotuinen määrä ei ole tarpeeksi. Luku täytyy lobbaajien mukaan nostaa ainakin 35 000:een seuraavalla hallituskaudella. EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies painotti, että vaatimus on minimimäärä, minkä vuoksi rahaeliitti on valmis toivottamaan tervetulleeksi myös paljon suuremman maahantunkeutujajoukon.

Häkämies alleviivasi, että tunkeutujia tarvitaan kaikille talouden toimialoille kilpailemaan suomalaisia vastaan. Toimitusjohtajan mukaan esimerkiksi Suomen ravintola-alalla ei ole vielä tarpeeksi “ulkomaalaisia osaajia”.

Vaikka EK puhuu mielellään “vapaan markkinatalouden” puolesta, eivät suurkapitalistit ole itse valmiita maksamaan maahanmuuton synnyttämiä työvoimakustannuksia. Koska EK tietää, että maahanmuutto rappeuttaa Suomen taloudellista tuottavuutta, tahtoo järjestö, että palkkakulut sälytetään veronmaksajien harteille.

Rahaeliitti vaatiikin, että valtion täytyy maksaa jopa 70 prosentin palkkatukea yrityksille, jotka “työllistävät turvapaikan saaneen”. EK:n varjelemat eturyhmät hyötyvät järjestelystä paitsi tukimaksujen myös halpatyövoiman kautta. Suomen kansa sen sijaan kärsii taloudellisesti kahdella tavalla: verot nousevat ja ulkomainen halpatyövoima ajaa suomalaiset pois markkinoilta.

EK aloitti tänä syksynä näyttävän kampanjan muun muassa “rasismia” ja “homofobiaa” vastaan. Liiton uusi Työ ei syrji -kampanja vaatii suomalaisia yrityksiä pönkittämään muun muassa ei-valkoisten maahanmuuttajien sekä erilaisten seksuaalivähemmistöjen asemaa työmarkkinoilla. Vähemmistöjen suosiminen tapahtuu tietysti valkoisten heteroiden kustannuksella. EK ilmoittaa tavoitteekseen “ihmisten asenteiden muuttamisen”.

Päivänpolitiikassa EK:n tärkein tavoite on estää rehellisten työntekijöiden palkkojen nousu. Lisäksi lobbausjärjestö pyrkii purkamaan työehtoja ja -hyvinvointia, jotta palkansaajien neuvotteluvoima työmarkkinoilla heikentyisi. Mureneva neuvotteluvoima merkitsee puolestaan matalampia palkkoja. Palkkaleikkauksia vaativat EK-johtajat itse sen sijaan nauttivat massiivisista tuloista, mikä tuskin yllättää ketään.

Lähde: Iltalehti

7 KOMMENTIT

 1. Pääsee ely-keskus jakamaan taas hyvävelirahoitusta.
  Koko palkkatukisysteemi on mätä, sitä ei edes valvota ja siksi moni koijarifirma käyttää sitä surutta hyväkseen.
  Työntekijää pidetään ihmisroskana, koska hän on tukityöllistetty.
  Palkkatukea käytävät juuris sellaiset firmat, joilla olisi varaa palkata kovallakin rahalla ihmisiä töihin, mutta koska tukityöllistetyn voi laittaa pois tuen päättymisen myötä, niin tällä on helppo tehdä tulosta ja välttää maksut sekä vastuut.
  Monessa työpaikassa on myös ehtona se, ettei oteta ellei saada tukia.
  Koukkunokkaisempaa järjestelmää orjuuttamiseen ei ole kuin tukijärjestelmä.

 2. Hienoa Jyri Häkämies ja EK! Onkin upeaa, että vielä riittää sankareita, jotka uskaltavat taistella pimeyden voimia vastaan! #työeisyrji #tasa-arvo #oikeudenmukaisuus #eirasismille #suomipakolaisille

  • Hyi mitä rasismia. Ajattele nyt, mitä pygmitkin asiasta sanoisivat. Niillä on muutenkin niin vaikeata, kun zulut on niin pitkiä että kusevat niitä silmään kurkottelematta.

  • Buurit tietävät että Tukholma oli ANC:n toinen koti ja siksipä halveksivat Ruotsia ja myös Suomea. Eräs kirjoitti että säälii ruotsalaisia, kuultuaan Ruotsin pulmista — mutta sitten ettei säälikään, omapa on syynsä.
   __________
   Anonymous said…
   The Scandinavians do not rank high on my list of favourite people. The Swedes, the Norwegians and the Danes spent a lot of time in the sixties and seventies doing their bit to destroy South and Southern Africa.

My favourite story was of a Norwegian Church Aid mission smuggling weapons to the gooks in Rhodesia, Mozambique and Angola, in a chartered Dakota who, having overloaded the aircraft, never quite got over the treeline and crashed and burned. 
Two priests and four nuns turned into extra-crispy critters. 

A fitting end, I felt.

But, having said that, I feel for the Scandinavian kids who have drunk the Kool-Aid — even though their parents are so utterly ball-less that they would accept this crap without a murmur, and deserve the kicking of their wretched lefty lives.

But then again, fuck ’em. They’re not mine.


   Cheers,

Uncle Nasty
   3 December 2010 at 06:30

   • Omakohtaisten kokemusten perusteella sanoisin, että Suomi rankataan hiukan positiivisemmalla asteikolla. Meillä ei ollut Olof Palmea eikä muita ultrademokraatteja samalla lailla aloittamassa mustan vallan ja kommunismin tunkemista eteläisen Afrikan maihin ja nk. kehitysapukin keskittyi ennemminkin antamaan kenialaisille ja tansanialaisille traktoreita rikottavaksi kuin Kalashikoveja kurkunleikkaajille.

    Nykyäänhän Suomi tunkee edelleenkin miljoonia Afrikan korruptioon ja jatkaa edelleenkin kaikenlaisien rötösherrojen tukemista, jotta saataisiin lisää epätasa-arvoa aikaiseksi. Koko kehitysapu on pohjaton suo, joka auttaa vain rahavirtoja koordinoivia paikallisia, jo valmiiksi läpeensä korruptoituneita poliitikkoja. Normikansalle jää luu käteen, jos sitäkâän ja näin heitä on erittäin helppo houkutella matkalle kohti pohjoisen taikaseiniä ja ilmaismajoituksia. Ja tätä kautta ihmissalakuljettajien palkan maksaa eurooppalainen veronmaksaja.

    https://www.suomenuutiset.fi/kehitysapu-on-satojen-miljardien-business-joka-tuottaa-parhaimmillaankin-ristiriitaisia-tuloksia/

    https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/13/suomen-kehitysapua-katosi-korruptioon-sambiassa

Comments are closed.