Koti Uutisia Elämäntavat Bitcoin-lahjoitukset Vastarintaliikkeelle erityisen edullisia juuri nyt!

Bitcoin-lahjoitukset Vastarintaliikkeelle erityisen edullisia juuri nyt!

7
Bitcoinin arvo on laskenut noin 30 prosenttia kuukauden aikana.

Kryptovaluutta bitcoinin kurssi on tällä hetkellä matalimmillaan pitkään aikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että samalla määrällä euroja saa nyt huomattavasti tavallista suuremman määrän bitcoineja.

Suuria kurssipudotuksia seuraa yleensä paluu normaaliin kurssiin eli kurssinousu. Mikäli ostat bitcoineja nyt ja lahjoitat ne Vastarintaliikkeelle, lahjoituksen euromääräinen arvo tulee siis todennäköisesti lähitulevaisuudessa nousemaan jopa kymmeniä prosentteja.

Toisin sanoen nyt on erityisen edullinen hetki lahjoittaa Vastarintaliikkeelle virtuaalivaluuttaa. Kurssin palautuessa normaalitasolleen lahjoituksesi arvo moninkertaistuu! Pienelläkin lahjoituksella on siis suuri merkitys.

Kuten valtaosa lukijoistamme tietää, Vastarintaliikkeellä on bitcoin-tili, jolle kuka tahansa voi tehdä koska tahansa lahjoituksia bitcoin-virtuaalivaluutassa. Bitcoinien lahjoittamisesta on tullut entistä helpompaa, sillä lukuisten kaupunkien keskustoihin on perustettu bittimaatti- eli bitcoin-automaattipalveluita.

Bittimaattien kautta Vastarintaliikkeelle voi lahjoittaa virtuaalivaluuttaa ilman, että sinun tarvitsisi luoda omaa bitcoin-tiliä tai perehtyä muutenkaan virtuaalivaluuttoihin ja teknisiin kysymyksiin.

Kun syötät eurosetelin bittimaattiin, laite muuttaa rahasi automaattisesti bitcoineiksi ja toimittaa ne lahjoituksen kohteelle. Helppoa, tietoturvallista ja anonyymia! Yllä oleva video sisältää yksinkertaiset bittimaatin käyttöohjeet.

Alla on bittimaattilahjoitusohjeet tekstimuodossa:

1. Lataa Vastarintaliikkeen bitcoin-tilin QR-koodi, joka on pdf-liitteenä tässä artikkelissa. QR-koodi on bitcoin-osoitteemme.
2. Mene paikalliselle bittimaatille. Lista Suomen bittimaateista on TÄÄLLÄ.
3. QR-koodin voi näyttää bittimaatin lukijalle paperilta tai esimerkiksi älypuhelimen näytöltä.
4. Syötä haluamasi määrä euroseteleitä bittimaattiin (minimimäärä on luonnollisesti 5 euron seteli).
5. Vahvista maksu.

Näin tehty bitcoin-lahjoitus kulkeutuu Vastarintaliikkeelle täysin anonyymisti. Sinun ei tarvitse luoda itsellesi tiliä eikä olla lainkaan tekemisissä pankkien kanssa.

Voit joko klikata kuvaa ja tulostaa pdf-tiedoston tai näyttää QR-koodin puhelimelta suoraan bittimaatin lukijalle.

Alla on lista sijainneista, joissa bittimaatteja on tällä hetkellä (lista päivitetty 10.4.2018):

– Itis Helsinki
– Länsiterminaali Helsinki Länsisatama
– Dixi Tikkurila
– Tullintori Tampere
– Kauppakeskus Skanssi
– Tawast Jyväskylä
– Kolmisoppi Kuopio
– Valkea Oulu
– Opri / Hobbitti Lappeenranta
– Asematunneli / Finnvape Helsinki

Voit tietysti lahjoittaa bitcoineja myös kotoa käsin esimerkiksi tietokoneella tai älypuhelimella. Myös tämä on helppo, tietoturvallinen sekä täysin laillinen tapa tukea Vastarintaliikettä.

– Vastarintaliikkeen bitcoin-osoitenumero on 1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ.
– Ohjeet oman bitcoin-tilin luomiseen sekä bitcoin-siirtojen tekemiseen ovat suomeksi osoitteessa https://bittiraha.fi/nain-ryhdyt-bitcoin-kayttajaksi.
– Lisätietoja bittimaateista on osoitteessa https://bittimaatti.fi/.

Tukemalla toimintaamme olet tärkeä osa Suomen itsenäisyystaistelua pakkomonikulttuurisuutta ja globalismia vastaan! Mikäli tahdot tukea Vastarintaliikettä muilla tavoin, ota yhteyttä paikallisryhmiimme TÄÄLLÄ.

7 KOMMENTIT

  1. Kuka vittu haluaa syytää rahaa tälle roskasakille? Samaa vitun kastia, ku noi neekerit katukuvassa pummimassa rahaa. Vittu menkää töihin.

    • Ei nyt puhuta kavereistasi antifapunanarkeista; PVL koostuu poliisinkin mukaan työssäkäyvistä, perheellisistä keskiluokan edustajista. 😜

    • Hups, sun piti varmaan kommentoida takkuun. Meni väärään osoitteeseen öyhötykset.

  2. Ymmärrämme sen, että raha ei tule rehellisille taikaseinästä. Varmaan uutta tietoa teille sinne Takkuvariksen RunkInTogether-tapahtumaan?

Comments are closed.