Koti Artikkelit Vastarintaliike PVL:n vappumielenosoitusten puhujat julkaistu

PVL:n vappumielenosoitusten puhujat julkaistu

19

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Vastarintaliike järjestää Ruotsissa tänä vapunpäivänä peräti kaksi mielenosoitusta. Toinen tullaan pitämään pohjoisruotsalaisessa Bodenin kunnassa ja toinen Ludvikassa Keski-Ruotsissa.

Puhujalista on nyt julkaistu, ja molemmissa mielenosoituksissa tullaan kuulemaan viittä loistavaa puhujaa, jotka ovat Bodenissa Simon Lindberg, Fredrik Vejdeland, Bo Nilsson, Robert Eklund sekä Simon Holmqvist. Ludvikassa puhujia tulevat olemaan Pär Öberg, Jörgen Kromann, Pär Sjögren, Sebastian Elofsson sekä Jimmy Thunlind.

Simon Lindberg on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja. Hän on pitänyt satoja puheita kansallismielisissä tilaisuuksissa ja mielenosoituksissa  kahden viime vuosikymmenen aikana. Lindbergin puheet ovat aina olleet hyvin arvostettuja, ja hän onkin monien mielestä etevin elossa oleva kansallissosialistien puhuja koko maailmassa.

Simon Lindberg.

Pär Öberg puolestaan on Vastarintaliikkeen parlamentaarisen osan johtaja Ruotsissa, ja hän on tullut tunnetuksi myös radio-ohjelmista Radio Nordfront ja Studio Nordfront. Öberg on suosittu ja kokenut esitelmien pitäjä ja puhuja.

Pär Öberg.

Fredrik Vejdeland kuuluu Vastarintaliikkeen Ruotsin-valtionjohtoon, ja hän johtaa myös Nordfrontin radiotoimintaa. Vejdeland on puhujana kokenut. Häntä syytetään parhaillaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan 30. syyskuuta Göteborgissa pitämänsä puheen vuoksi.

Fredrik Vejdeland.

Jörgen Kromannilla puolestaan on taustaa poliittisesti aktiivisena kommunistina, mutta hän on jo vuosia sitten muuttanut vakaumustaan punaisesta sosialismista kansalliseen sosialismiin. Kromann on intohimoinen puhuja, joka ei sanojaan säästele, ja hän käyttää harvoin puhuessaan mitään papereita vaan hän puhuu suoraan sydämestä.

Jörgen Kromann.

Bo Nilsson on kansallismielisen liikkeen veteraani; hän oli mukana jo ruotsidemokraattien perustamiskokouksessa vuonna 1988. Nilsson on toiminut myös ruotsidemokraattien varapuheenjohtajana. Hän on kuitenkin jo useita vuosia sitten tuominnut ruotsidemokraatit täysin kyvyttömiksi ratkaisemaan nyt kohtaamiamme ongelmia.

Bo Nilsson.

Pär Sjögren on johtanut vuosia Vastarintaliikkeen toimintaa Taalainmaan maakunnassa. Hän on edustanut järjestöä lukemattomia kertoja puhujana, esitelmänpitäjänä ja Radio Nordfrontin reportterina.

Pär Sjögren.

Robert Eklund johtaa Vastarintaliikkeen toimintaa Pohjois-Norrlannissa. Tämän ohella hän on monia vuosia ollut vastuussa järjestön IT-turvallisuudesta Ruotsissa. Eklund on järjestön sisäisesti pitänyt useita erityisesti IT-aiheeseen keskittyviä esitelmiä sekä ollut puhujana Vastarintaliikkeen paikallisissa aktivismeissa. Bodenissa vapunpäivänä tulee kuitenkin olemaan hänen ensimmäinen tilaisuutensa puhujana suuremmalle yleisölle.

Robert Eklund.

Sebastian Elofsson on Nordfrontin arvostettu toimittaja, ja hän on toiminut puhujana paikallisissa ja liikkeen sisäisissä tilaisuuksissa. Hän piti loistavan ensimmäisen puheensa suuremmalle yleisölle viime vappuna Falunissa.

Sebastian Elofsson.

Simon Holmqvist puolestaan on Nordfrontin uutispäätoimittaja sekä Radio Nordfrontin vakituinen juontaja. Tähän asti Holmqvist on pitänyt puheita järjestön sisäisissä tapahtumissa, ja hän tulee varmasti loistamaan puhuessaan suurelle yleisölle Bodenissa.

Simon Holmqvist.

Jimmy Thunlindillä on takanaan useita vuosia kansallismielisessä liikkeessä, ja hän on pidetty ideologisista aiheista kirjoittava toimittaja Nordfrontilla nimimerkillä Leif Eriksson. Hän on toiminut aiemmin puhujana Ruotsin 1. ryhmän paikallisissa tilaisuuksissa sekä työelämässään.

Jimmy Thunlind.

19 KOMMENTIT

 1. Onko mitään perustelua sille miksi nämä on aina keskellä ei mitään olevissa pienissä syrjäkylissä eikä koskaan isoissa ja merkittävissä kaupungeissa joissa saisivat oikeasti näkyvyyttä ja huomiota?

   • Niin milloin olette vappumiekkarinne järjestäneet kummassakaan? Tai muissa muiden kommentoijien mainitsemissa kaupungeissa?
    Miksi vapputapahtumat ovat aina piilossa ruotsalaisissa pikkukylissä? Ette kai pelkää noin paljoa sitä kun vasemmisto on yhden päivän vuodessa isoissa kaupungeissa näkyvillä?

    • Vasemmisto mobilisoi vastamiekkareita aina monta viikoa etukäteen ennen PVL:n suurmiekkareita. Sama varoitusaika teillä aina on mutta ette uskalla tapella vaikka somea spammaatte vuodesta toiseen väkivaltapropagandalla. Miksi vitussa uhoatte jollain AFA-propagandalla kun ette uskalla toteuttaa uhkauksia?

  • Nyt oli kyllä historiallisen paska trollaus kommunistilta 😀 PVL marssii jatkuvasti myös pääkaupungeissa. Viime vuosina kommunisteilla ei ole ollut uskallusta hakeutua lainkaan suoriin yhteenottoihin aktivistiemme kanssa, joten nykyään ainoan opposition kaduilla muodostaa PolPo/Shomrim.

   • Montakos vappumarssia on teiltä ollut Helsingissä? Turussa? Malmössä? Oslossa? Tukholmassa? Eipä kovin montaa viime vuosilta muistu mieleen.
    Ja sinun mielestäsi siis poliittista aktivismia on se että pitäisi aloittaa tappelu teidän kanssa? Ettekös oikeudessä väittäneet että ette ihannoi väkivaltaa?

  • En nyt tiedä onko Tukholma, Helsinki, Göteborg ja Tampere syrjäkyliä. Ainakaan pohjoismaisessa mittakaavassa.

   Sinä kun nyt sielä pelkuriksi ihmisiä kutsut onko itsellä pokkaa tulla kutsumaan meitä pelkureiksi niin, että et ole näytön tai poliisien takana piilossa? Ei taida olla.

   Minulla olisi henkilökohtaisesti ainakin edes vähän kunnioitusta sinun kaltaisia kohtaan jos ette piilottelisi naamoja ja hiippailisi polpon takana kun tekee mieli jotain sanoa.

   • No jos ennakkoon ilmottaisitte että milloin kotikaupungissani Turussa teette jotain niin mieluusti tulen sanomaan. Mutta pelkuruutta kai sekin on että koko liikkenne on paennut täältä pois ja toiminta rajoittuu satunnaisten tarrojen liimailuun aktivismiraporttien perusteella. Ja bensaa en sinun “kunnioituksesi” tähden tuhlaamaan 🙂

    • Kyllä on antifasistinen toiminta surkealla mallilla kun pitää noin tyhmäksi heittäytyä.

     Turussahan oli se antifasistien järjestämä joku lakitukineuvonta tilaisuus vähän aikaa sitten, jonne myös kansallismielisiä tuli paikalle. Siitä kuvattiin videokin. Huivien takana piilotelleet ämmät ja muutama hinttari tärisivät paskat housuissa ja uhkasivat soittaa poliisit paikalle. Se siitä turkulaisten antifa-transujen rohkeudesta.

     Marsseja taas on järjestetty Helsingissä kahtena itsenäisyyspäivänä peräkkäin. Tampereella oli syksyllä. Ruotsissa marsseja on ollut mm. Tukholmassa ja nyt Göteborgissa viimeksi.

     Turkulainen antifasisti alkaa vääntämään että koska nämä marssit eivät olleet vappuna, tarkoittaa se silloin sitä ettei Vastarintaliike uskalla marssia kyseisissä kaupungeissa, vaan piilottelee syrjäkylillä.

     Miten kukaan voi ottaa antifasisti-idioottien toimintaa mitenkään vakavasti kun sössötyksen taso on tuollaista? “Ette uskalla marssia vappuna!” 😀

     HA HA HA ANTIFA!

    • Ennakkoon kaikki ilmoitetaan. Ja kyllä sieltä Turusta junat kulkee joten lopeta se selittäminen.

    • Turkulainen antifantti tahtoo tietää milloin pitää poistua kaupungista. Ei sillä muuta asiaa. On muuten ihan hyvä juttu että Turkuun saavuttaessa on ykköstiellä 80n rajoitus mutta sieltä Hesaan päin saa heti alusta ajaa sataa… 😀

  • Vastarinta on saanut näissä kaupungeissa vahvaa kannatusta. Lisäksi pienissä kaupungeissa kaikki huomaavat tämänkaltaiset mielenosoitukset, joten liike saa hyvää näkyvyyttä. Luuletko sitäpaitsi sinä homo, että teitä kommareita joku pelkää?

   • Tekeekö mieli miestä kun näyttää olevan homot mielessä 😛 Ja luuletko sinä natsifantti että teitä kukaan pelkää xD Hitlerin vasemman kiveksen häpykarvatkin häpeäis teitä jos näkis mihin on kansallissosialismi nykypäivänä mennyt…

    • Ai. Sulla on taas uusi nimimerkki. Kyllä olet rohkea. Oikea hurrrja! Tytöt tykkää kun näytät niille miten kova sälli olet. Muista tekokarvoitus.

    • Te anarkistit olette niin säälittäviä paskahousuja. On varmaan hienoa seisoo transujen, hinttien, matujen, narkkarien ja muiden paskahousujen kanssa “vastustamassa natseja”. Sehän se teidän elämän suola ja pääasia on, tai möykätä kurdien kanssa kadulla. Ja ei tarvi kuin yhden natsin kävellä teitä kommunisti anarkisteja kohti niin tytöt juoksette tukkaputkella karkuun posautellen vähän paukkupommejanne. Naurettavat pellet! 😂 Myötähäpeä.

     • Kommentti oli suunnattu “Olof” nimimerkille ja teille kaikille anarkisti / kommunisti narkeille.🙂

Comments are closed.