Koti Uutisia Ruotsissa media rinnastaa Vastarintaliikkeen Isisiin

Ruotsissa media rinnastaa Vastarintaliikkeen Isisiin

16

Ruotsalaislehti Aftonbladet, joka on maan vastine Suomen Ilta-Sanomille, rinnastaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen islamistiseen Isis-terrorijärjestöön. Kirjoituksen takana on Ruotsissa valeuutisistaan jo entuudestaan tuttu vasemmistolainen journalisti Jonna Sima. Hänen kirjoituksensa ovat osa Ruotsin valtamedian viimeaikaista kampanjaa kieltää Pohjoismainen Vastarintaliike Ruotsissa.

Kirjoituksen takana on valtamedian ja eliitin ahdistus siitä, että Vastarintaliike on jälleen saanut luvan mielenosoituksiin, tällä kertaa toukokuun ensimmäisenä päivänä Ludvikan ja Bodenin kaupungeissa. Poliisin sallima mielenosoituslupa on Siman mielestä sama kuin se, että poliisi sallisi Isis-terrorijärjestölle avoimen mielenosoituksen. Sima perustelee väitettä sillä, että Vastarintaliike olisi terrorijärjestö, sillä liike on hänen mielestään “systemaattisesti aiheuttanut järkytystä” ja että tätä “järkytystä” voi pitää samana kuin sitä, mitä Isis ajaa takaa teoillaan.

Sima ei kuitenkaan kommentoi, miten väkivalta olisi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen strategia kuten se on Isisin kaltaisilla järjestöillä. Hänen ainut antamansa esimerkki teoista, jotka hänen mielestään tekevät Vastarintaliikkeestä terrorijärjestöön verrattavan liikkeen, on se, että liike jakaa kaduilla ihmisille lentolehtisiä. Tämä lentolehtisten jako on Simalle ilmeisesti riittävän kova syy kieltää liike.
 

Lähde: Nordfront.se

16 KOMMENTIT

 1. Kun vilkaisee Denverin lentokentän muraalimaalauksiin,joiden edessä Obama poseerasi jo 2000-luvun alussa.Masoninen utopia,jossa tietyt ihmiset on demonisoitu samaan aikaan kun toiset nostetaan jalustalle.Sama kaava kuin muissakin petovalloissa.NWO Babylonia,jossa mm.kristityt on leimattu äärioikeistoksi ja muuta roskaa.Saatanan utopioissa aina joku on tiellä joka täytyy raivata pois…tiedän että tämä ns.pakolaisaalto jolle rajat avattiin mieltää itsensä niiksi jotka kuuluvat uuteen maailmaan.KAIKKI on petosta ja valhetta kun asiaan sitoutuneet poliitikot avaavat suunsa.Niinistö runnottiin jatkokaudelle koska prosessi on kesken.Sitä paitsi tarvittiin näytösoperaatioita mm.Breivik show ja isis terrori ja se maksaa,mutta parasiittisakka käyttää siihenkin veronmaksajien kukkaroa,vai mitä NATO.

 2. Ja viime kerralla 2016 Kesäkuussa käydessä USA army opetti suomen puolustusvoimille miten häädetään epätoivottuja henkilöitä,joiden pärstäkerroin ei ehkä suomen tasavallan presidenttiäkään miellytä.Hän haluaisi että ns.kilpikonna olisi jo kurvannut oikealle,siis ikuiseen itään masonien tyyliin…Kai suomen poliitikot tietää mitä tuovat USA äijät tuliaisina tänä kesänä.Kenties jotain muutakin kuin vain elektronista häirintää…

 3. Ja ns.masoniunelma on tullut maailmalle ja suomelle todella kalliiksi.Kun suomenkin pelkkä metrohanke on ollut sitä itseään.Mutta siellä masonilännessä missä tuo Niinistö Soini Sipilä luulee olevansa maailman kuninkaallisten kera.Ynnä muut rikkaat ja ms.kuuluisat.Mutta,kun Kristus avasi kuudennen sinetin.niin maailman kuninkaat,ylimykset,sotapäälliköt,vihittynä Jumalan vihan päivään.Sattumaa vai.

  • Siis mitä helvettiä sinä selität? 🙂 Oletko unohtanut ottaa lääkkeesi?

 4. Viimeisimpänä kommenttina että HIRVEE MÄÄ,vai mitä suomen tasavallan presidentti NIINISTÖ.Kai tiedät kun olet niitä ROTHSCHILD lakeijoita.Samaa paskaa kuin OBAMA ja MERKEL.

  • Kyllä sinun täytyy olla todellinen uhka poliittiselle eliitille jos ihan valtakunnan presidentti (edustusvirka jolla ei poliittista valtaa) sinua vainoaa. Jos kerran eliitillä on niinkin tehokkaat keinot eliminoida vastustajansa kuin sinâ vâität niin miten ihmeessä olet vielä hengissä? Taidat olla todellinen superninja.

   Riskinä on tietysti kansainvälinen yhteistyö; Niinistö jos pyytää apua tsar Putainilta niin tulee tiukat paikat. Sikäläisillä kun on pitkät perinteet ja runsaasti kokemusta sekä näyttöä poliittisten vastustajien eliminoinnista…

 5. Sadan vuoden aikana on ollut kaksi petovaltaa joista piti puhdistaa pois utopian tieltä ns.esteitä.Neuvostoliitossa kristityt, natsisaksassa köyhät juutalaiset.TAAS näinä aikoina heidän jotka palatseissaan ovat loisineet nämä sata vuotta,heidän tiellä ovat KRISTITYT.Muori buckinghamin palatsissa ole muhammedin sukua.MINÄ EN.

 6. Siinä taas huomaa vale-median vasemmistolaisen “toimittajan” “järjen” juoksun. Suvakeille kansallismielinen toiminta on pahempaa kuin paikkojen räjäyttely tai ihmisten kurkkujen leikkaaminen kadulla. Ei hitto mikä idiootti. No ei nämä Suomen valtamedian “toimittajat” ole myöskään tunnettuja “älystään”. 🙂

 7. En usko että tahot jotka maalasivat muraalit taloihin jossa oma osoitteeni on ollut vuosikymmenien ajan,etteivätkö tietäisi missä mennään…

  • Sulla on selkeä muraalifetismi. Ei se Niinistö muuten niitä sinulle maalailisi. Haluaa miellyttää. Tiedä vaikka kutsuisi Linnan juhliin tänä vuonna.

 8. Joelin kirja tuhansia vuosia ennen Kristusta:Aurinko pimenee ja kuu vereen värjäytyy mutta KAIKKI Jotka huutavat Herraa avukseen pelastuvat.Sillä jolla poika on,sillä myös on ISÄ.

  • Oliko se Billy Joel joka sen kirjoitti sienipäissään? Mikä oli Joelin poikien isän nimi?

 9. Jonna Simalta melkoinen aivopieru. En muista että Vastarinnan agendaan kuuluisi liikeeseen kuulumattomien Kurkkujen katkominen eikä ajoneuvoilla yleisön sekaan ajaminen. Myös raiskauksiin kehoittaminen on mennyt täysin ohi korvien.

 10. Luulenpa, että ISIS on aika monta “päänahkaa” edellä pohjoismaista vastarintaliikettä. Arvon ruotsalainen toimittelija ei tiedä, että ISIS on Israelin liittolainen, joten sionisti elitistien eli hyväuskoisten hölmö -goyimien kannalta ISIS on aivan pyhistä pyhin, joten rinnastus on pahasti kertoileva siitä, ettei sikäläinen “rebekka härkönen” ole aivan vedenpitävä perusteissaan, vaan niistä kuuluu ilmiselvä bimboileva poukkoilu.
  On naurettavan itkettävää suvakkien törmäily “äärioikeistosta” kuin flipperipallo nurkasta nurkkaan ilman mitää päteviä lihallisia todisteita kun sen sijaan vassari anarkistit ja muslimit ovat vuodattaneet viattomien naisten ja lasten verta kaduilla ja aavikoilla “oikeaoppisen” islamin nimissä Allahu Akbar huudoin pitkin Eurooppaa ja Lähi-itää niiden keskuudessa, jotka ovat laittaneet Koraanissa pilkun väärään kohtaan. Siis vääräuskoisia hekin.

 11. Onko tämä vastarinnan kotisivu, vai onnko jotenkin limittynyt bittiavaruudessa Kotilieteen, tai Meidän Taloon… Muraaleista vai jauhetaan. Minullakin olisi kesällä ratasaunaurakkaa tiedossa, joten onko kellää tiedossa hyvää vapaata muuraria 😀

  • Nykypäivän Kansallissosialismi on hyvinkin monipuolinen ja -taitoinen poliittinen liike ja se ymmärtää myös näitä maallisia asioita sekä luokkahuoneen katon himmeitäkin lamppuja… 😉

Comments are closed.