Koti Uutisia Puukotettu kansallissosialisti on herännyt koomasta

Puukotettu kansallissosialisti on herännyt koomasta

7
Poliisi paikalla Brollbogatanilla Helsingborgin keskustassa, missä puukotus tapahtui.

Kansallinen Vastarinta raportoi aiemmin, kuinka Vastarintaliikkeen tukija joutui rotumuukalaisen puukottamaksi kotimatkalla syntymäpäiväjuhlista lauantai-iltana Helsingborgissa Ruotsissa. Tukijan seurassa oli myös muita järjestön tukijoita, jäseniä ja aktivisteja. Aktivisti Danny Jönsson kuvaili heidän törmänneen kahteen rotumuukalaiseen, joista toinen lähestyi yhtä tukijoista. Tukija kysyi, mikä hänen ongelmansa oli, ja rotumuukalainen puukotti sitten tukijaa aivan yhtäkkiä useita kertoja osuen maksaan, pernaan, munuaiseen ja molempiin keuhkoihin.

Ambulanssi ja poliisi tulivat paikalle tukijan tovereiden soitettua hätänumeroon. Tukija vietiin sairaalaan poliisiautossa. Puukoniskut olivat aiheuttaneet pernaan niin vakavia haavoja, että perna oli leikattava heti uhrin päästyä sairaalaan. Hänet on tähän mennessä leikattu kaksi kertaa.

Maanantaina Nordfrontille tuli tieto, että uhri on herännyt koomasta ja että hän tulee selviämään hengissä. Uhri ei muista paljoakaan itse puukotushetken tapahtumista, ja hän on ollut sekavan oloinen koomasta herättyään.

Nordfront on keskustellut Helsingborgin poliisin edustajan Eva-Lotta Hermanssonin kanssa, joka kommentoi murhayrityksen tutkinnan etenevän. Poliisi on käynyt Stadsparkenin alueella asuvien kotiovilla kyselemässä ihmisten havainnoista puukotusajankohtana, ja muutama henkilö on jättänyt poliisille mielenkiintoisia tietoja. Myös alueen valvontakameroiden materiaali tullaan tutkimaan.

 

Lähde: Nordfront.se

7 KOMMENTIT

 1. Toipumisia uhrille. Näitä muukalaislaumoja tulee varoa, vaikka ei kovinkaan uhkaavalta näyttäiskään, ei tarvitse olla kuin yksi puukko niin käy näin. Juuri tämän takia avointen kansallissosialistien lisäksi muidenkin kansalaisten tulisi harjoitella itsepuolustustaitoja ja nimenomaan teräaseen poistamista hyökkääjältä. Toivottavasti kyseinen hyökkääjä löytyy.

 2. Vammat ovat pahoja ja toipuminen tulee viemään varmasti pitkään. Hapenpuute aivoissa (isku osui molempiin keuhkoihin) voi aiheuttaa pysyvämpää vauriota. Toivottavasti näin ei tule käymään.

  Toivotan uhrille kaikkea hyvää paranemiseen!

 3. On suhteellisen helppoa ommella Twintex:iä vuoren ja kuoren väliin. Joustavana se antaa myöden liikkuessa mutta estää teräaseiden läpimenot. Ohuena ei tietenkään estä luotia mutta tämän tapaiset hyökkäykset voivat päätyä hämmästykseen kun puukko ei menekkään läpi.

  Erityisesti “kultainen kolmio” (kainalo, nänni, napa) on sytä suojata koska sillä alueella ei juuri ole lihaksia suojaamassa sisuskaluja.

 4. Hienoa! Toivotaan kaverille toipumista ilman takapakkeja ja komplikaatioita. Ja edes jonkinlaista suhtaa ja häpyä sille, että syylliset haittamaahanmuuttajat saadaan kiinni ja langetettu tuomio on muutakin kuin “julkisuuden” antama tuomiolauseke eli rangaistus villaisella painettuna.
  Jos tämä olisi tapahtunut Suomessa puukotettu uhri “herättyään” oli raahattu poliisin toimesta suoraan pidätysputkaan, jonne tämä olisi sitten “tilastokuollut” poliisin ja “oikeus”-laitoksen suureksi harmistukseksi, koska kuolema ehti ensin “varastaen” täten sen suuren ilon pampututtajilta ja demla -tuomarilta ja laumalta punavihreitä lautapäitä, joiden ns. oikeustaju ja “lain henki” ja sen soveltaminen tulee raikuvana pieruna perseestä. Eläköön vallankumous ja proleriaatin diktatuuri sekä luokkavihollisen punainen veri, joka punaa kadut ja tiet.

 5. Tällaista paskaa lentää pian myös hesassa.miksi vitussa immeiset ei tee mitään,onko kauniit ja rohkeat ,tai fukin kotikatu ,tai reality sonta su
  lattanut aivot niin sanotulta keskiluokalta{eivät ymmärrä olevansa kaulusköyhälistöä vitun nousukkat samaa PASKAA vuosikymmenestä toiseen,kunneas älynväläys lapset lähtivät,sitten mies.(puudeli vai peräti piironginjaka)ymmärsi nostaa kytkintä ,ämmänmärännöstä.tuollaista samaa paskaa nielette vielä vuosikausia, kunnes tulee aika jolloin.VAASAN VERI EI VAPISE. sitaatti . näin tulee käymään ,näin on aina käynyt.se on suomalaisuuden todellisuuta se arabi kulttuuri ei kuulu eikä tule kuulumaan tähän maahan,se maahantunkeutunut biojäte hoidellaan tavalla tai sillä toisella ulos täältä, ja suvakit saa saman käsittelyn.ei olla nöyristelty vieraan keskiaikaisen muslimi uskonnon edessä ,eikä nytkään,sitten kun saadaan maan johto vaihdettua normaalia tietä ,eli demokraattisesti vaaleilla.USKOKOON KEN TAHTOO.SUOMEN VAALIJÄRJESTELMÄÄ ON KOPELOITU 1972VUODESTA LÄHTIEN.ei taida onnistua normaalia muka demokradian tietä.eli heitetään vittun naivius,ja ajetaan helvettin maata vainoava roskasjengi,ensimmäisenä 80 luvulta loisineet somalit,sitten arabi apinat,vittuun maasta joka ei niille kuulu,ja vielä elättää saatanallista laumaa ,karanneita sotilaita ja rikoolisia,nuo päästettiin vapaaksi sodan alettua.näin tehtiin myös nornsunluurannikolla 70 luvulla,opiskeiamellakoiden aikaan.nirri pois tai ranskaa.isantämaahan.tämän keissin hedelmä istuu MUUMUASSA RASMUKUSEN JOHTORYHMÄSSÄ.VOI VEE MITÄ PASKAA SAADAan vieläniellä.

Comments are closed.