Koti Uutisia Rotumuukalainen puukotti kansallissosialistia – makaa koomassa taistellen elämästään

Rotumuukalainen puukotti kansallissosialistia – makaa koomassa taistellen elämästään

22
Puukotus tapahtui Helsingborgin kaupunginkirjaston edessä.

Noin kello 23 lauantai-iltana paikallista aikaa joukko kansallismielisiä oli matkalla koteihinsa syntymäpäiväjuhlista Helsingborgin keskustassa Ruotsissa. Joukossa oli myös Danny Jönsson, Vastarintaliikkeen Ruotsin 3. ryhmän jäsen sekä järjestön tukijoita.

Kaupunginkirjaston kohdalla Brollbogatanilla ryhmä kohtasi kaksi rotumuukalaista, joista toinen alkoi lähestyä yhtä tukijoista. Tämä kääntyi ja kysyi rotumuukalaisilta, mikä heidän ongelmansa oli.

Sanomatta sanaakaan rotumuukalainen puukotti tukijaa vatsaan. Silminnäkijän mukaan häntä iskettiin puukolla nopeasti kolme kertaa, minkä jälkeen tekijät juoksivat pois paikalta. Uhri ja hänen toverinsa alkoivat jahdata rotumuukalaisia, mutta joutuivat pian jättämään jahdin sikseen uhrin vakavien vammojen vuoksi. Hän alkoi pidellä vatsaansa ja oli lyyhistymäisillään maahan.

“Hänen vatsastaan kirjaimellisesti suihkusi verta”, kertoo Jönsson Nordfrontille. Hän kertoo laskeneensa tovereidensa avulla uhrin penkille yrittäen pysäyttää verenvuodon. He soittivat samaan aikaan ambulanssin. Paikalle tulivat sekä ambulanssi että poliisi, ja uhri vietiin pian sairaalaan. Jönssonin mukaan uhri makaa juuri nyt koomassa ja hengittää hengityskoneen kautta.

Vammat ovat poliisinkin mukaan vakavia, sillä tekijä on osunut maksaan, pernaan sekä molempiin keuhkoihin. Uhrille tehtiin leikkaus sunnuntaina, ja tuolloin huomattiin, että jopa munuaiseen on osunut puukoniskuja. Lääkärin mukaan uhrin tilanne on hengenvaarallinen, mutta tällä hetkellä hänen tilansa on vakaa.

Uhri on Vastarintaliikkeen tukija, mutta mikään ei Nordfrontin tietoon tulleiden paikallaolijoiden kertomusten mukaan ainakaan tällä hetkellä viittaa siihen, että teko olisi ollut poliittinen. Todennäköisempää onkin, että tukija on joutunut rotumuukalaisten sattumanvaraisen, hetken mielijohteesta tehdyn puukotuksen uhriksi. Tämäntyyppisiä väkivallantekoja tapahtuu Ruotsissa yhä useammin sitä mukaa kun monikulttuuri leviää yhä syvemmälle ja laajemmalle yhteiskuntaan. Nordfront haastatteli erästä todistajaa, jonka mukaan molemmat tekijät näyttivät olevan kotoisin Lähi-idästä.

Skånen alueen poliisi vahvistaa Nordfrontille, että aluksi tapausta tutkittiin pahoinpitelynä, mutta nimike on nyt vaihdettu murhan yritykseksi. Poliisista kommentoidaan edelleen, ettei heillä ole ketään epäiltyä ja he etsivät nyt lisää todistajia, jotka olisivat voineet nähdä jotain tapahtumista Stadsparkenissa lauantaina kello 23:n aikoihin.

“Lääkärien mukaan puukotuksen uhri olisi nyt kuollut, jollemme olisi olleet paikalla auttamassa häntä”, kertoo Jönsson.

Nordfront ja Kansallinen Vastarinta palaavat aiheeseen heti, kun uhrin tilasta saadaan uutta tietoa.

 

Lähde: Nordfront.se

22 KOMMENTIT

 1. Todella vastenmielinen uutinen, joka on suvaitsevaiston ja kommunisti sikojen mieleen.

  • Tuskinpa se, että ihmistä on puukotettu on kenenkään mielestä hyvä uutinen.

   Toivottavasti tekijä/tekijät jää kiinni. Olisi myös mielenkiintoista tietää mahdollisista motiiveista, luotan että täältä saa lukea lisää tapahtumasta jos tapahtumat selviää.

   • Mikko joko trollaa tai sitten mopo keulii. Jätetään tämän tasoiset pohdinnat MV lehden keskusteluihin.

   • Joo, taitaa olla trolleja koska mitään me ei hyödytä tällaisesta päänaukomisesta.
    Ihmisiksi heidät toki tulee laskea siinä abstraktissa mielessä missä ihmiset ylipäätään lasketaan ihmisiksi. Mutta ihmiskuntaa ei ole olemassa, koska ei ole mitään karhu- tai koirakuntaakaan. Parempi olisi puhua roduista tai laumoista tai perheistä tai yksilöistä, ei mistään “ihmisistä”.

    • Olet oikeassa että abstraktissa mielessä ovat ihmisiä, siinä missä ihmiset taas ovat kädellisiä ja kädelliset selkärankaisia. Mutta käytännössä on vissi ero Ihmisten ja ali-ihmisten välillä ja jos joku ali-ihminen sitten saa kokea henkilökohtaisesti sitä ajamaansa valkoisten kansanmurhaa, niin väitätkö oikeasti että sinua jotenkin se haittaisi tai olisi huono uutinen?

    • Hollywood-leffoistako Mikko ammentaa tietonsa kansallissosialismista? Uskallan sanoa puhuvani Liikkeen puolesta kun kerron, että ihmisiä ei jaotella yli- ja ali-ihmisiin tai ihmisiin ja eläimiin. Vaikka kuinka harmittaisi kun omia puukotetaan, keskustelussa vältetään tappofantasioita.

     Oli odotettavissa, että kun Liikkeen oikeudenkäynti on kesken, keskusteluihin ilmestyy trollaajia.

    • Tip of the Day ei ilmeisesti ole tutustunut sekä Heinrich Himmlerin että Joseph Göbbelsin puheisiin ja tuotantoon? Tai yleisesti Kolmannen Valtakunnan rotuoppiin? Ali-ihmisen käsite on melko oleellinen osa sekä kansallissosialismia että rotuoppia. Voi olla että käyttöni on hieman virheellinen koska Suomalaiset eivät kuitenkaan ole arjalaisia. Mutta toisaalta termiä käytettiin myös kuvamaan mm. kommunistisen ideologian kannattajia rotuun katsomatta.

     Kukaan ei myöskään ole mitään tappofantasioita täällä levittänyt, vaan totesin että ei ole huono uutinen jos kansallissosialistisen uhrin sijalle vaihdettaisiin ali-ihminen. Itse tunnut olevan trollaaja, yrität täällä puhua “liikkeen puolesta” ja sitten hoet hyvin vasemmistolaisia näkemyksiä taikka vääristelet ihmisten sanomisia. Vai oletko joku Tolkku-kansallissosialisti? Semmonen että “kyllähän sitä ois kiva saada etnonationalistinen valtio mutta ei me mitään voida sen eteen tehdä. Eikä sitä saa nyt vihollisia vihata, sehän tekis meistä vihollisia!”

    • Tarkistin vielä ja TotD:han se tuolla toisessa ketjussa Sionistien Sisua puolustelee myös. Eipä yllätä.

    • Hyvä, että selvensit puhuvasi kansallissosialistisen Saksan ihanteista. Ne eivät ymmärtääkseni ole kopioitu sellaisinaan Vastarintaliikkeen ajatusmaailmaan.

     En ole sionisti. Sisun rivijäsen voi oikeasti olla niin laiska, ettei ota selvää yhdistyksen aatemaailmasta tai sionismi on silkkaa ajattelun laiskuutta ohitettu kun yhdistykseen on aikoinaan liitytty. Hyvä, että se on nyt nostettu pinnalle. Sisu on persujen kanssa koshernationalismia. Se ei ollut sitä silloin kun se perustettiin, mutta valitettavasti yhdistys taipui painostuksen edessä. Juuri tämä paineenkestokyky tekee Vastarintaliikkeestä ainoan vakavastiotettavan vaihtoehdon.

    • Kyllä, kannatan alkuperäistä kansallissosialismia eli juurikin Saksan mallia. Ja koen sen takia että jos haluaa nykyäänkin kutsua itseään kansallissosialitiksi, niin pitää vähintään tiedostaa mitkä asiat erottavat kansallissosialismin tavallisesta fasismista, eli näkyvimpänä rotuoppi vaikka muitakin piirteitä toki on. Ilman rotuoppia kutsuisin tätä nykyistä mallia enemmän Viherfasismiksi (ja en meinaa mitään Greenpeacea etc. joihin tuolla termillä yleensä viitataan, vaan klassisemman valtiotieteen määritelmien mukaisesti). Rotuopin kanssa taas se olisi kansallissosialismia. Yksi yhteen ei tietenkään tarvitse olla, ottaisin vertauskuvaksi kommunismin jossa on niin leninistejä ja stalinisteja ja muita nistejä – niissä on eroja mutta kuitenkin ovat kommunismia. Mutta jos otetaan jokin ydinpiirteistä pois, niin saadaan esimerkiksi sosiaalidemokratiaa tai anarkismia tai sosialismia. Sukulaisaatteita mutta eivät sama kuitenkaan.

     Tämä siis ei meinaa ettenkö toivoisi Vastarintaliikkeen menestyvän, se on vain henkilökohtainen näkemys joka ehkä poikkeaa valtavirrasta tai ehkä ei.

     Mitä tulee sisuun, en pitäisi kuvailemaasi laiskuutta kovin hyvänä luonteenpiirteenä. Mutta se nyt johtnee siitä että olen tämmöinen vanha ja katkera ns. vanhan ajan “natsi” ja elämänkokemuksen ja esimerkiksi Pekka Siitoimen larppiprojektin kyynistämä.

     Mutta kuten totesit, hyvä että asia on nostettu esiin ja uskon että ihmiset voivat toki muuttua ja tajuavat virheensä – ja korjaavat virheensä.

    • “Tai yleisesti Kolmannen Valtakunnan rotuoppiin? Ali-ihmisen käsite on melko oleellinen osa sekä kansallissosialismia että rotuoppia.”
     Eihän me voida ottaa heidän 80v vanhaa retoriikkaa ja oppeja sellaisenaan. Hitler halusi Saksan parasta, minä en halua sitä.
     Minä haluan Suomen ja Pohjoismaiden parasta ja vastustan nykyistä globalismia ja hengettömyyttä. Suomalaiset voidaan karkeasti jakaa itään ja länteen, kaikki suomalaiset oli finno-ugrilaisia Saksalle, ei arjalaisia. Hitlerillä oli oikea asenne ja sydän paikallaan, ja myös hyviä ideoita mitä me voidaan käyttää. Ideologiat ovat aina kompromisseja, ei ole ketään yhtä ajattelijaa joka voisi olla kaikessa paras, mutta kutsukaamme itseämme kansallissosialisteiksi tunnustaaksemme kenelle olemme eniten velkaa.
     Tärkeää ei ole nimitykset ja sanat ja filosofiat vaan toiminta ja läheisistä huolehtiminen.

   • Urho kuinka kauan olet nukkunut talviunta. Rasmuslaiset hyppivät kattoon riemusta. Se on jo nähty miljardit kerrat. Jos äärioikeistolainen, “natsi” tai “kansallismielinen” loukkaantuu vakavasti tai kuolee. Se ei merkitse heille yhtään mitään. Kuinka paljon esim. Stalin, Pol Pot tai Mao sääli “luokkavihollisia” eli syyttömiä kansalaisiaan, joiden vaino johtui ainoastaan kommunistien vallan menettämisen pelko ja silkka vainoharhaisuus.
    Kuinka paljon esim. Ruotsin Feministihallitus valitteli IKEassa tapahtunutta ruotsalaisen äidin ja pojan kurkun katkaisua, jonka teki eritrealainen vain siksi, että apinalta oli evätty ns. “turvapaikkaoikeus” ja hän halusi kostaa nimenomaiseti etnisesti valkoisille ruotsalaisille tuon. Mm. Suomen valtamedia valehteli eritrealaisen itsensä kertoman syyn ja nimenomaisen tarkoituksensa tapaa ainoastaan valkoisia ihmisiä – että mutiainen uhriksi joutuneet äiti ja poika olivat sattumanvaraisesti valikoituneet kuolemaan raa’asti ja kunniattomasti pois tästä maailmasta vain ja ainoastaan sairaan kulttuurimarxistisen monikulttuurisuus agendan takia, jonka takana jutkut hääräävät tarkoituksenaan tuhota valkoinen rotu Euroopasta ja Yhdysvalloista syyttämällä heitä rikoksista ja siitä taakoista, joihin juutalaiset itse ovat syyllistyneet. Tätä propakandaa on suoltanut juutalaisten hallitsema ja omistama Hollywood kaiketi jo 120 vuotta vähintäinkin.
    Tänne on turha lykätä jotain inhimillisiä piirteitä projisoiden niitä punikkeihin tietämättä edes ITSE mistä puhuu ja kirjoittaa. Suomalaisen henki, kuten ei ruotsalaisenkaan EI ole MINKÄÄN ARVOINEN!!!
    Haukottelen puolestasi: HOH-HOIJAA!!!

    • Rasmuslaiset. Stalin, Pol Pot, Mao. Ruotsin feministihallitus. Apina. Mutiainen. Kulttuurimarxistinen monikulttuurisuus agenda. Propakanda.

     Sitten viimeiseksi voisin nostaa tuon sanan: vainoharhaisuus…

     • “Vainoharhaisuus” on sitä, että on hereillä, eikä nuku. Hyväuskoinen luottamus johonkin, josta ei edes tiedä mitään on hyppäämistä jyrkänteeltä selälleen ilman, että katsookaan sitä onko joku ottamassa vastaaan käsivarsilleen. Punainen aate ja vihreä kommunismi on aatetta, kuollutta aatetta, joka merkitsee sitä, että luopuu aivoistaan, silmistään, korvistaan ja jopa oikeudesta muodostaa itse mielipiteensä ja punnita itse muiden esittämiä “tosiasioita”. Päästä tehdään silloin punaista maalia sisältävä maalipönttö, joka tyhjentyessään täytetään taas piripintaan “aatetta”, “joukkovoimaa”, “solidaarisuutta”, “rasisminvastaista taistelua”, toisinajattelijoiden koulukiusaamista, trollausta, iskulauseita, väkivaltaisuuksia, joka on “yhteiskunnallista vaikuttamista”?….
      Raamatussa Nooakin oli “vainoharhainen” rakentaessaan Arkin, johon hän sai tungettua kaikki eläimet ja perheensä. Tuolloiset ihmiset pitivät häntä pähkähulluna ja nauroivat ihokkaansa ruskeaksi ja keltaiseksi. Mutta kuinkas sitten kävikään…? Kun kaakonkulmalta alkoi “tihkusade”, joka kesti neljäkymmentä yötä ja päivää sai aikaan sen, että hymykuopat “tasoittuviat” ja tilalle tuli pakokauhu ja tieto siitä, että edessä on hukkumiskuolema, jota ei voi mitenkään enää väistää, koska se viimeinenkin ajan rive käytettiin pilkkaan ja nauruun sekä halveksuntaan julistamalla tuo hullu mies “vainoharhaiseksi”. Vastauksesi osoittaa, ettet edes tiedä maailmanhistoriasta yhtään mitään. Puhumattakaan muslimeista ja islamin ns. “uskosta” ja sen peruselementeistä, jotka ovat luettavissa Koraanista selväkielisesti suomeksi. Yleisradiossakin luettiin Koraani läpi valheena eli taquiaa käyttäen “vääräuskoisille” siistien pahimmat verilöylyt ja kehoitukset vääräuskoisten eli valkoisten kristittyjen sekä myös ateistien surmaamiseksi ja kiduttamisineen mitä raaimmilla tavoilla. Huomaan, ettet tiedä mitään, koska et pysty vastaamaan järjellisesti argumentoiden mielipieteitäsi. Puolestani tämä jää tähän. Omatpa ovat hautajaisesi!

   • …”luotan että täältä saa lukea lisää tapahtumasta jos tapahtumat selviää.”

    Öööh…. Miksi et lue tai katso sitä valtamediasta vaan “urhoilet” täällä “rikollisten” joukossa? Etkö tiedä, että “kansalaisluottamuksesi” on enemmän kuin vaaraassa, siis Tero Vaarassa?
    Tämä on “natsi” sivusto, jota kavahtavat kaikki kunnon kommunistit ja globalistit sekä suomalaisuuden ja homogeenisen valtion viholliset.
    Sen kun luuhaat täällä, koska Suomi on mukamas vapaa maa, mutta täällä absoluuttisesti. Mutta mitä haet? Kehoittaisin ensin tutustumaan Rasmukseen, SPR:ään ja suvaitsevaiston hyvyys -menttaliteettiin sekä etsimään se onni sieltä missä se on sitä kaikissa tilanteissa. Silloinkin kun paska osuu tuulettimeen. Ja etenkin silloin, sillä Turun 19.8. jihadisti Allahu Akbar -puukkoiskukin oli pelkästään “positiivinen” tapaus, kuten Ruotsinkin viime huhtikuussa tapahtunut kaljarekkailu. Turussa auttoivat maahanmuuttajat ihmisiä. Me suomalaiset vain filmasimme ählypuhelimella raatoja. Eli summa summarum nuo kaksi “voimaa” kumosivat toisensa eli +-nolla. Neutraali päivä Turussa!

    • “Puolestani tämä jää tähän”, kirjoitit. Niin olkoon. Kaltaistesi ääriuskoivaisten kanssa keskustelu arveluttavuutensa vuoksi ei yleensäkään kiinnosta. Hyvää tuomiopäivän odottelua!

 2. Minä en kommentoi mitään. Minä menen liiteriin. On paljon asioita jotka vaativat toimenpiteitä.

 3. “on vissi ero Ihmisten ja ali-ihmisten välillä”
  Kuten sanoin, me ei hyödytä mitään tästä jaottelusta nyt, se on pelkkää surkeaa päänaukomista ei-kenellekään. Me varmasti kaikki vastustetaan kulttuurin rappiopiirteitä ja valkoisten kansanmurhaa, mutta tällä huutelulla ei niitä ongelmia korjata.

  Onneksi ihmiset tajuavat että tämä voi olla kuka tahansa netin trolli, koska kommenttiosasto on vapaa.

   • Asiallinen kommentointi OK, vaikka olisi vastapuolen näkemyksiä. Selvä trollaaminen = ei OK.

Comments are closed.