Koti Uutisia Kotimaa Pörssieliitti perusti Suomeen antirasistijärjestön – johtopaikat varattu “mustille ja ruskeille”

Pörssieliitti perusti Suomeen antirasistijärjestön – johtopaikat varattu “mustille ja ruskeille”

24
Kuvakaappaus: Twitter.

Pörssiyhtiö Koneen säätiö on tunnettu avokätisistä lahjoituksistaan kulttuurimarxistisille painostusjärjestöille. Tänä vuonna Suomessa on aloittanut toimintansa ARMA-niminen ryhmä (Anti-Racism Media Activist Alliance), joka on kokonaan riippuvainen finanssimiesten tuesta.

Järjestön takana ovat Koneen rahoittamat aktivistit Leonardo Custódio ja Monica Gathuo. He kutsuvat itseään “afrobrasilialaiseksi mieheksi ja afrosuomalaiseksi naiseksi”. ARMA:n esittelyvideolla he kertovat, että järjestön johtoasemat on varattu rotuerotteluperiaatteella “mustille ja ruskeille ihmisille”, vaikka myös muunrotuiset saavat tukea toimintaa.

Koneen säätiön esittelytekstissä kerrotaan: “ARMA tuo yhteen tutkijoita, aktivisteja ja taiteilijoita. ARMA aikoo teoriaa ja käytäntöä yhdistellen hyödyntää digitaalista mediaa, pedagogiikkaa ja taiteita rasisminvastaisen ajattelun ja arvojen edistämiseen.”

Gathuo toimii myös juutalaisen Shirley “Koko” Hubaran perustaman Ruskeat Tytöt -blogin “toimittajana”. Koneen säätiö on aiemmin lahjoittanut yhteensä yli 35 000 euroa Hubaralle. Apurahoilla Hubaraa kannustettiin propagoimaan kulttuurimarxistisia rotukäsityksiä paitsi kirjan myös uusien verkkosivujen kautta.

Tänä keväänä Koneen säätiön hallituksessa istuva Janne Kotiaho julisti pitävänsä “edesvastuuttomana”, että media kirjoittaa julkisesti suomalaisten syntyvyyden laskusta.

Kun syntyvyyden laskusta uutisoidaan, pidetään ilmiötä luonnollisesti yleensä negatiivisena. Kotiahon mukaan trendiä ei kuitenkaan tulisi pitää kielteisenä. Kotiaho väitti Ylelle, ettei suomalaisten tulisi siis huolehtia omasta lisääntymisestään, sillä tulevaisuudessa pakolaistulva voi korvata etnisesti suomalaiset jälkeläisemme.

Kone kykenee investoimaan valtavia rahasummia kulttuurimarxismiin joka vuosi siksi, että rahaeliitti on onnistunut lobbauksen avulla laillistamaan superrikkaiden veronkierron Suomessa. Esimerkiksi vuonna 2012 Koneen suuromistajiin kuuluva Antti Herlin joutui maksamaan 54,7 miljoonan euron pääomatuloistaan veroa vain 491 000 euron osalta.

Kone toisin sanoen varastaa tavallisilta suomalaisilta verojärjestelmän kautta rahaa, minkä jälkeen ryöstösaalis sijoitetaan “antirasistiseen” toimintaan, joka tuhoaa suomalaisuuden kultturillisia ja biologisia perusteita.

Lähde: Arma Alliance

24 KOMMENTIT

 1. Artikkelissa ei perustella miten tämä toiminta tuhoaa suomalaista kulttuuria ja biologisia perusteita. Jos teette poijjaat propagandaa niin tehkää edes kunnolla…jos ette osaa niin painukaa vittuun ennen kuin itseänne liikaa nolaatte 😀

  • Siitä vain ilmoittautumaan toimittajaksi PVL:n uutisille ja artikkeleille.

  • Eli toisin sanottuna et ymmärtänyt artikkelin sisältöä, vai?
   Se on hyvin kirjoitettu artikkeli jossa on reilusti sisältöä. Kiitos PVL kun toitte niille asioille huomiota.

 2. “Kulttuurimarxismi”-termin sijaan voisitte ryhtyä käyttämään oikeampaa “kulttuurikapitalismi”-termiä kun puhutaan näistä globalisteista ja talouseliitin edustajista.

   • Kulttuurimaxismi lienee terminä jo niin vakiintunut, ettei sitä ole syytä vaihtaa…vaikkakin tietyissä tilanteissa se ei tavoita todellista asiaintilaa. Nihilistiselle maailmaa kuoliaaksi syleilevälle humanismille on vaikea keksiä ihan osuvaa termiä. Altruisminihilismi voisi olla osuvin termi…mutta puhutaan sitten ilmiöstä/aatesuunnasta millä nimellä tahansa…on muistettava se joukko, jotka eivät usko asiaan, mutta kuppaavat siitä hyödyt ja mahdollisuudet… -> (( ))

    • Marxismi asetti “sorretut proletarit” vastaa “sortavia kapitalisteja” – ei tullut maailmanvallankumousta.

     Juutalaiset keksivat nerokkaan suunnitelman: asetetaan vastakkain “vähemmistö” (ei ole väliä mikä vähemmistö) joka on aina “sorrettu” – kaikkia muita vastaan (“sortava enemmistö”). Ja homma lähti liikkeelle ihan mukavasti! Vähemmistöt vain koko ajan pienenevät, ja tavoite saavutetaan: goyim-yhteiskunnat atomisoituvat. Koska aina on joku vähemmistö, vaikka “vähemmistönä” olisi vain yksi ainoa goy ja “enemmistönä” kaksi muuta goyimia.

     Nerokas keksintö. Ja nimitys ei ole sattumalta annettu keksijöiden toimesta. Kulttuurihan on se, mikä erottaa kansoja/ryhmiä; siis kulttuurin perimmäinen tarkoitus (kieli, laulut, vaatteet, tanssit, sadut yms. miljoonatuhatyksi asiaa) – EROTTAUTUA muista. Tuhoamalla kulttuurit kulttuurimarxismilla juutalaiset saavuttavat tavoitteensa: NWO a.k.a. Pax Judaica.

  • Ennempi voisi puhua anarkokapitalismista, siinä yhdistyy kaikkinainen pahuus.

   • Ei ole mitään anarkokapitalismia: kaikki “kapitalistit” joutuvat hyppimään juutalaisten bankstereiden pillin mukaan. Koska ehtymätön rahan lähde on juutalaisilla – ne voivat luoda rajattoman määrän rahaa tyhjästä. Koska goyim eivät ymmärrä edes prosenttilaskentaa.

  • Vähintään yhtä todellinen kuin Marsin kanavat ja kuusta löydetty Avro Lancaster.

   • Niin valtamedia ja suomalaiset poliitikot ovat hiljaa Trumpin vittuilusta. Toivovat, että tyhmä kansa unohtaa.

   • Joo, varmasti. Pari plkku juttua:

    A) Noista suomimedian “kuvakaappauksista” puuttuu päivämäärä, mikä Twitterissä näkyy joka postauksessa. Miksi?

    B) Kyseisiä postauksia ei löydy Trumpin twiiteistä. Miksi?

    C) Viestien formaatti on erilainen kuin Trumpin Twittertilin postauksissa. Miksi?

    D) Tekstin fontti ja sen koko ei vastaa Twitterin käyttämiä. Miksi?

    E) Trumpin kuva on “kaappauksissa” hyvinkin epäselvä, mutta teksti terävä, kun taas Twittertilillä molemmat ovat teräviä. Miksi?

    F) Trump muka käyttää kirjoittaessaan skandeja? Niinistö, Sipilä..!

    Kaikkea paskaa tekin uskotte. Tai yritätte levittää. En ole Trump-fanittaja, mutta joku tolkku typeryydessäkin.

 3. Vaikka jokainen suomalainen olisi hereillä ensi viikosta lähtien, niin en silti pysty antamaan anteeksi kaikkia näitä vuosia joita olen yrittäny aamusta iltaan herättää ihmisiä ja suurin osa ei ole vastannut puhelimeen enää tai pitänyt hulluna ja katkaissut yhteyden asian takia ja nytten kun heidän lapsiaan raiskataan ja työpaikat lähtevät ja sananvapaus poissa. Niin tunnen peruuttamatonta vihaa suurinta osaa tätä paska kansaa kohtaan!! SUURTA TODELLA SUURTA!!

  Haistakaa gojimit vittu!! Saatte nähdä ruotsin mallin täällä ja älkää perkele valittako ikinä enää mistään ja rakastakaan mieli sairaanlailla sitä kristittyä sionisti kristittyä joka vielä puolustaa omaa raiskaajaansa, ryöstäjäänsa, tuhoajaansa!

  90% PITÄIS PAKOTTAA HULLUJEN HUONEELLE VUOSIKSI!!

  • Tuttu tunne.

   Silti totuudet takia on pakko jatkaa kertoa totuus taviksille. Ei saa antautua, vihollinen ei ole kuolematon.

   • Google Translator, kielivalinta Olgino – Suomi: “Silti totuuksien takia on pakko jatkaa totuuden kertomista taviksille”. 😘

 4. Kun näitä “ruskeita tyttöjä” laitetaan vastuullisille paikoille vain siksi, että ovat ruskeita (menisi Juudeaan) merkitsee, sitä että kaikki menee päin “ruskeaa” persettä. Se, että älyllisesti pöhöttyneet ja aina eteenpäin päässeet “ruskeanahat” ilman älykkyyden suomaa lahjaa ja määrää ei voi tuottaa muuta kuin moraali poseeraamista ja muotnäytösmaista catwalkia aloilla, joissa tarvitaan numeroiden murskaamista ja abstraktien asioiden ymmärrystä ei voi tuottaa kuin persnettoa, jonka maksavat ketkäs muutkaan kuin veronmaksajat. Siis valkoiset.

  • Tottakai keskiluokkaiset ja rikkaammat haluavat sitten näiden ruskeiden ja tummempien hallinnoivan heidän säästöjään ja sijoituksiaan eri finanssi-yhtiöissä?

   Ainakin valtamedialla on se kiusallinen tilanne että yksi toisensa jälkeen heidän promotoima “malli-kotoutunut” -etelän tulija osoittautuu aikapommiksi.

Comments are closed.