Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Ase-etujärjestö NRA suututti juutalaiset jälleen

Ase-etujärjestö NRA suututti juutalaiset jälleen

6
Soros, Bloomberg, Steyer.

Amerikkalainen aseomistajien etujärjestö NRA on suututtanut jälleen juutalaiset. Yhdistyksen johtaja Wayne LaPierre nimesi tuoreessa puheessaan kolme “elitistiä”, jotka vastustavat kansalaisten perusoikeuksia.

LaPierre mainitsi puheessaan George Sorosin, Michael Bloombergin ja Tom Steyerin, jotka ovat kaikki tunnettuja juutalaisia kulttuurimarxistimiljardöörejä. LaPierren mukaan miljardöörit “pumppaavat tähtitieteellisiä rahasummia, jotta Yhdysvaltoihin valittaisiin aseita vihaavia lainsäätäjiä”.

Jewish Telegraphic Agencyn (JTA) mukaan juutalaiset tulkitsivat LaPierren puheen “antisemitismiksi”, vaikka NRA-johtaja ei käyttänyt sanaa “juutalainen” kertaakaan. Kuten uutisoimme helmikuussa, LaPierre on aiemminkin hyökännyt samoja miljardöörejä vastaan puheissaan.

Maaliskuussa puolestaan uutisoimme, että juutalaisen Stephen Feinbergin johtama sijoitusyhtiö Cerberus onnistui tänä keväänä tuhoamaan Yhdysvaltojen vanhimman asevalmistajan Remingtonin. Samalla kirjoitimme, että juutalaisomisteisen The New York Timesin juutalainen taloustoimittaja Andrew Ross Sorkin vaati julkisesti finanssisektorin sotaa aseyhtiöitä vastaan.

Huhtikuussa juutalaisen Laurence Finkin johtama BlackRock-sijoitusyhtiö julisti luoneensa aseita boikotoivia “sosiaalisesti vastuullisia” sijoitustuotteita, joihin suuret yhtiöt ja yhteisöt voivat ohjata säästönsä. Näin BlackRock pyrkii viemään aseyhtiöiltä muun muassa eläkerahastojen dollarit, mikä johtaisi myös aseoikeuksia puolustavien kansalaisjärjestöjen kassan huomattavaan supistumiseen.

JTA:n siteeraamien juutalaisten mukaan LaPierre levittää perättömiä “salaliittoteorioita”. Asevastaisen kampanjan kärkiaktiivien nimilista kuitenkin osoittaa, että LaPierre tietää mistä puhuu.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

6 KOMMENTIT

 1. Eikös Steyer:in suku valmistakkin ampuma-aseita Itävallassa. Onkohan tämä uudelle mantereelle joutunut henkilö sitä euroopan rikollista osaa jonka oli pakko lähteä? No, maahan koostuu opportunisteista ja rikollisista joten mitä muuta voisi sen kansalaisilta olettaa. Ne haluavat valloittaa sen vanhan mantereen josta joutuivat lähtemään.

  • Asetehdas Itävallassa on Steyr, ei Steyer. Steyr Mannlicher, St. Peter in der Au:ssa Itävallassa.

   Pyssyt pois kansalta, etteivät vahingossa ammu itseään pehvaan.

 2. Totuus on antisemitismia ja rasismia, olen siis ylpeä antisemitisti ja rasisti.

 3. Eihän noin mukavan ja kilttien näköiset juutalaismiehet voi olla pahoja?

 4. Juutalaiset ovat niin herkkänahkaisia, että mimosakin on heidän rinnallaan todellinen sarvikuono. Juutalaiset eivät kestä totuutta, siitäpä sen tietääkin onko osunut härän silmään vai menikö “sektorin ulkopuolelle”.
  Merkillistä porukkaa, ollaan olevinaan niin Jumalan kansaa, mutta vihataan totuutta koko talmudia täynnä olevasta sydämestä. Mutta hehän ovat kuin mustalaisia, jotka arvottavat “jauhonaamalta” varastamisen perin suotavaksi ja kannatettavaksi “liiketoiminnaksi”.
  Se, jolla on kaksi lakikirjaa ei ole yhteiskuntakelpoinen.

Comments are closed.