Koti Uutisia Koneen säätiön hallituksen jäsen: suomalaisten syntyvyyden laskusta ei tulisi uutisoida

Koneen säätiön hallituksen jäsen: suomalaisten syntyvyyden laskusta ei tulisi uutisoida

2
Janne Kotiaho. Kuvakaappaus: Koneen säätiö.

Kulttuurimarxismia rahoittavan Koneen säätiön hallituksessa istuvan Janne Kotiahon mukaan on “edesvastuutonta”, että media kirjoittaa julkisesti suomalaisten syntyvyyden laskusta. Kun syntyvyyden laskusta uutisoidaan, pidetään ilmiötä luonnollisesti yleensä negatiivisena. Kotiahon mukaan trendiä ei kuitenkaan tulisi pitää kielteisenä.

Koneen säätiön edustaja kertoo Yleisradiolle olleensa laatimassa raporttia, jossa tutkittiin muun muassa suomalaisten syntyvyyttä, ympäristökysymyksiä sekä pakolaiskriisiä. Kotiahon mukaan tulevaisuudessa Suomeen voi pyrkiä jopa miljoona pakolaista.

Kotiaho väittää Ylelle, ettei suomalaisten tulisi siis huolehtia omasta lisääntymisestään, sillä tulevaisuudessa pakolaistulva voi korvata etnisesti suomalaiset jälkeläisemme. “Mielestäni on kamalaa, että päätöksentekijät ja media ruokkivat yleisössä tai kansalaisissa sellaista ajatusta, että ‘voi hirveää, suomalaisia syntyy vähemmän'”, hän summaa. Miksi lisääntyä, kun voimme korvata suomalaiset afrikkalaisilla ja arabeilla?

Kotiahon väestönvaihtofantasiat eivät yllätä Koneen säätiön toimintaa seuranneita suomalaisia. Säätiö on muun muassa lahjoittanut yhteensä yli 35 000 euroa juutalaiselle monikulttuurisuusaktivisti Shirley “Koko” Hubaralle. Apurahoilla Hubaraa kannustettiin propagoimaan kulttuurimarxistisia rotukäsityksiä paitsi kirjan myös uusien verkkosivujen kautta.
 

Lähteet: Yle, Koneen säätiö

2 KOMMENTIT

  1. Kommunismi on vakava sairaus. Näkee jo pelkästä habituksesta, että tauti etenemässä Kotiaholla kohti terminaalivaihetta.

    • Kulttuurimarxistit ovat niin pahasti päästään vialla, että sitä ei enään voi korjata millään muulla kuin “9mm buranalla” 🙂

Comments are closed.