Koti Artikkelit Poliitikkojen ratkaisut raiskausepidemiaan eivät toimi

Poliitikkojen ratkaisut raiskausepidemiaan eivät toimi

21

Jokainen on varmasti jo tässä vaiheessa lukenut maahantunkeutujien keskuudesta kumpuavasta raiskausepidemiasta, jonka uhreina ovat suomalaiset lapset. Uhreja ja uusia rikosepäilyjä tuntuu tulevan koko ajan esille lisää, ja epidemia on äitynyt niin pahaksi, että jopa valtamedian on ollut pakko antaa palstatilaa aiheelle.

Miten tähän tilanteeseen on tultu? Vastaus on hyvin yksinkertainen: avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikalla. Päästämällä Eurooppaan massiiviset määrät tänne kuulumatonta väkeä ovat poliitikot aiheuttaneet nyt otsikoissa olevan ongelman (ja monta muutakin ongelmaa). Seuraus on ollut täysin ennustettavissa jo esimerkkitapausten perusteella sekä tilastoja seuraamalla, ja siitä on koko kuluvan vuosikymmenen ajan varoitettu suomalaisia poliitikkoja jo sellaisella volyymilla, että se tuskin on jäänyt heiltä huomaamatta. Miten ongelmasta päästäisiin eroon? Vastaus on hyvin yksinkertainen: lähettämällä tänne kuulumaton taakka takaisin sinne, missä heidän kuuluukin olla. Ja se paikka ei ole Eurooppa.

Kun poliitikoilta on viime aikoina kyselty, miten asia voitaisiin ratkaista, ovat he ehdottaneet ratkaisumalleiksi lisää rahaa ”kotouttamiseen”, ”turvallisuuskeskusteluja”, kriisiapua, lisää lakeja ja poliisin lisäresursseja. Sitä ei kuitenkaan ole missään kerrottu, että mikä määrä rahaa ja aikaa siihen ”kotouttamiseen” pitäisi laittaa, jotta se olisi onnistunutta. Myöskään esimerkkejä onnistuneista monikulttuurisista yhteiskuntakokeiluista ei ole kukaan kaivanut esille.

”Turvallisuuskeskustelut” vaikuttavat enemmänkin tapahtumilta, joissa tapahtuneita rikoksia pyritään valkopesemään ja painostamaan suomalaisia olemaan reagoimatta millään tavalla. Virkavallan hyötykäyttöönkin saataisiin saman tien kymmeniä poliiseja lisää, jos he lopettaisivat Internetissä maahanmuutosta keskustelevien suomalaisten vakoilun ja siirtäisivät nämä oikeisiin töihin. Mistään ei myöskään selviä, miten mikään näistä keinoista auttaa asiaan niin kauan, kun maahan päästetään edelleen sitä väkeä, joka tilastojen mukaan raiskaa jopa 20-kertaisesti suomalaisiin verrattuna.

Poliisin viiden pennin propagandaosasto on jo pyrkinyt korjaamaan tilannetta kiusallisen nololla videosarjalla, jossa opastetaan, mitä Suomessa saa tehdä ja mitä ei. Poliisi kohtelee aikuisia miehiä kuin jotain tarhaikäisiä lapsia ja antaa ymmärtää, että kyse oli vain siitä, etteivät he tienneet rikkovansa lakia. Aivan kuin he eivät muka tietäisi, että Suomessa lapsen raiskaaminen on laitonta. Harvaa pedofiilia tuskin kiinnostaa, mitä lakikirja heidän sairaista haluistaan sanoo.

Ylen A-studiossa 15.1. haastateltu pääministeri Juha Sipilä uhosi valtion ”kampaavan” kaikki mahdolliset keinot, joilla vastaavia tapahtumia voitaisiin estää. Miksihän näin ei ole tehty aikaisemmin, sillä – kuten toimittaja Sipilää muistutti – ongelma on jo vuosia vanha? Häneltäkin jäi tosin yksi varmasti tehokas keino mainitsematta tästä ehdotuksesta.

Jostain syystä kovin harva poliitikko on tuonut esille ainutta oikeasti toimivaa ratkaisumallia asiaan: lopetetaan maahanmuutto ja lähetetään täällä jo olevat pois Euroopasta. Suomalaisen yhteiskunnan tarkoitus on ainakin virallisesti suojella suomalaisia ja työskennellä suomalaisten etujen mukaisesti, joten miksi tämä yhteiskunta tekee täysin päinvastaista politiikkaa?

Poliitikot ovat toki muistuttaneet, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset, minkä vuoksi ”humanitääristä maahanmuuttoa” ei voi rajoittaa tai lopettaa. Jos nämä kyseiset sopimukset aiheuttavat raiskausepidemiaa, terrorismia, taloudellista rasitetta, väkivaltaa, yhteiskunnan hajoamista, rikollisuutta jne., niin pitäisiköhän niitä punnita uudelleen tai ihan vaan repiä palasiksi? Mikäli ”humanitäärinen maahanmuutto” aiheuttaa epähumaaneja seurauksia suomalaisille, niin miten kukaan kehtaa mainostaa tätä asiaa humanismin nimissä?

Niin sanottu monikulttuurisuus onkin globalisteille itseisarvo, jota pakotetaan, vaikka mitä tapahtuisi. Tilanne olisi vielä täysin korjattavissa, mutta oikeiston omanedun tavoittelijat ja vasemmiston haittahumanistit pakottavat monikulttuurisuuden ilosanomaa, vaikka se tappaisi ja raiskaisi heidän omat lapsensa.

Valtamedia on poikkeuksellisesti antanut reippaasti huomiota asialle ja tuonut jopa esille tilastoja, jotka osoittavat tiettyjen kansanryhmien yliedustuksen yhdessä halveksutuimmassa rikollisuuden lajissa, siis seksuaalirikoksissa. Vastapainoksi on tietenkin muistettu pyytää sympaattisia haastatteluja ”tavallisilta” maahanmuuttajilta, jotka kertovat nyt pelkäävänsä ”rasismia”. Myös poliisi on julkisesti harmitellut, etteivät aikuiset maahantunkeutujat viitsi enää lorvia oululaisissa ostoskeskuksissa samaan malliin.

Myös niin sanottua han-argumenttia on muistettu käyttää aihetta käsitellessä: suomalaisethan raiskaavat myös! Määrällisesti selvä yliedustus näissä tilastoissa kuuluu suomalaisille! No ihanko tosi? Noin 95 prosenttia Suomessa asuvista ihmisistä on suomalaisia, joten voisiko tällä olla jotain tekemistä asian kanssa? Kuitenkin ulkomaan kansalaisten tekemiksi seksuaalirikoksista menee noin 25 prosenttia tapauksista, joten huomaako kukaan nyt syytä, miksi asia saa monet suomalaiset ärtymään? Suurin osa Suomeen saapuvista ”pakolaisista” on irakilaisia, jotka yksinään tekevät noin 10 prosenttia kaikista seksuaalirikoksista. Tilastovääristymää aiheuttaa myös se, että pelkän Suomen kansalaisuuden omaava ulkomaalainen menee tilastoissa suomalaiseksi, eli esimerkiksi Suomessa syntyneet rotumuukalaiset ovat näissä “suomalaisia” riippumatta todellisista juuristaan.

Aina kun näitä suuria otsikoita saavia monikulttuurisia tempauksia tapahtuu, esittävät poliitikot tyhmää ja ihmettelevät, että miten on mahdollista, että näin pääsi käymään. Näin pääsi käymään, koska nämä samat poliitikot tekivät älyvapaata politiikkaa, joka johti ennustettavissa oleviin älyvapaisiin tekoihin. Sama touhu kuitenkin jatkuu tulevaisuudessakin, ja taas seuraavien otsikoiden alla samat henkilöt ihmettelevät asiaa ja selittävät, että tämähän on aivan uusi asia, jota emme yhtään osanneet odottaa.

Syyllisiä suomalaisten lasten raiskauksiin eivät ole pelkästään fyysisiin rikoksiin syyllistyneet maahantunkeutujat. Syyllisiä ovat jokainen poliitikko, virkamies, kansalaisjärjestö, toimittaja jne., joka virkansa suojista on lobannut avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa Eurooppaan aiheuttaen tänne lapsia metsästävien pedofiilien maihinnousun. Nämä seksuaalista ahdistelua vastustavat #metoo-aktivistit ja muut loogisen ajattelukyvyn puutteesta kärsivät ihmiset eivät tule kuitenkaan koskaan katsomaan peiliin ja myöntämään syyllisyyttään tekojensa seurauksiin, vaan he tulevat narsistisesti jatkamaan touhuaan entistä suuremmalla innolla, sillä heitä ei kiinnosta suomalaiset uhrit lainkaan; heitä kiinnostaa oman yhtä typeristä ihmisistä koostuvan ihmisjoukon kehut siitä, että he ”auttoivat” 30-vuotiaita ”lapsia” karkaamaan velvollisuudeltaan puolustaa omaa maataan sekasorrolta.

Pelkästään Oulun tapahtumien seurauksena yksi lapsi on jo tehnyt itsemurhan, useat lapset ja heidän perheensä ovat saaneet elinikäiset arvet, toistakymmentä maahantunkeutujaa päätyy vankilaan veronmaksajien piikkiin (tosin oletettavasti aivan liian lyhyeksi aikaa), ja valtio maksaa Oulun kaupungille näillä näkymin useamman miljoonan euron arvoisen ”kriisipaketin”, jolla käsitellään tapahtuneita rikoksia. Monikulttuurisuus on halpaa kuin saippua.

Muistakaa kuitenkin olla “vihapuhumatta”, sillä kuten Sipilä uudenvuoden puheessaan valehteli suomalaisia painostaakseen, se on “rikos”. Kun Sipilä sanoi “vihapuhe”, hän tarkoitti sitä, että mikäli lapsesi raiskataan, ei sinun tulisi tuoda asiaa julkisuuteen tai muutenkaan tuohtua siitä. Mieluummin voisit vaikkapa tehdä lahjoituksen paikalliseen vastaanottokeskukseen, jotta sen asiakkaat kotoutuisivat paremmin eivätkä raiskailisi jatkossa lapsia. Loppupeleissä tämäkin raiskausaalto on vain meidän suomalaisten vika, sillä emme kotouttaneet näitä ihmisiä tarpeeksi hyvin. Eikö?

21 KOMMENTIT

 1. No yllätys ettei toimi kun heidän “ratkaisut” keskittyy lähinnä kansalaisten hiljentämiseen

 2. Nyt täytyy ymmärtää ja pitää mielessä että tämä on tilanne joka on haluttu aikaansaada eurooppaan ja Suomeen. Suomalaiset politikot ovat tätä vain toteuttamassa marionetteina. Käskytys tulee EU:ta suuremmalta tahoilta. Ja siksi meidän marionettimme EU:ssakaan eivät uskalla sanoa totuutta ääneen. Juhakin vain valitteli poikansa kulemaa.

  Toinen asia joka täytyy pitää kirkkaana mielessä on se että näille määräville tahoille, oligarkeille, heille aika ei ole tärkeä. Vain päämäärä on tärkeä, kuten Kiinan nykyinen johtaja sen ääneen sanoi. Mitä siis nykyinen kansa voi tehdä muuttaakseen kehityksen kulkua? Ajattelevaa kansanosaa on vähän ja suurin osa elää Matrixissa josta herääminen olisi liian tuskallista. He kyllä ymmärtävät että ovat menossa kohti tuhoa mutta mieluummin Matrixin kuin kohtaavat totuuden.

  Monesti kuulee sanottavan:”Ei näin pahaan maailmaan kannata tehdä yhtään uutta lasta”. Oletteko miettineet kuka tämän sloganin on kehittänyt? Kenen älynväläys oli laittaa tällainen slogan liikkeelle? Ihmiset sitä kuitenkin papukaijoina toistelevat toisillee. Kenen etua se ajaa että syntyvyys laskee?

  On olemassa asioita joiden vuoksi emme vielä ole oligarkkien tahdottomina orjina: Nationalismi. Se että meillä on kansallistunne ja tietoisuus omasta rodustamme, se on “hiertänyt kivenä kengässä” eikä oligarkkien tahto ole siksi vielä täysin toteutunut. Mutta kuten sanottua, aika ei ole heille tärkeä. Ja juuri siksi nationalismi Suomessa sekä euroopssa on pidettävä vahvana ja sitä on vahvistettava.

  Toinen asia jota oligarkit pelkäävät kansakunnan yhteisöllisyyden lisäksi on syntyvyyden kasvu. Se tarkoittaisi että tulevaisuudessa olisi entistä enemmän vastarintaa ja vastustusta oligarkkien suunnitelmille. Sen vuoksi sloganeita lasketaan liikkeelle, perustetaan #-liikkeitä ja -tapahtumia. Sen vuoksi rodut pitää saada sekoittumaan ja koko eurooppa sekasortoiseen tilaan. Sen vuoksi viranomaiset eivät reagoi naisten raiskauksiin koska se on ikivanha sodankäynnin väline “Katsokaa, ette pysty edes naisianne suojelemaan”.

  Miettikääpä tilannetta jossa 10 ihmistä pimeässä huoneessa työntää pianoa eri suunnista. Kaaoksesta johtuen piano pysyy paikoillaan. Mutta mikäli kaksikin työntää samaan suuntaan, piano liikkuu. Ja sen vauhti kiihtyy koska muut ymmärtävät työntää sitä samaan suntaan. Aivan samalla tavalla sekasortoista yhteiskuntaa pystytään hallitsemaan todella ryhmällä oligarkkeja. Sama ilmiö toistuu kuitenkin myös nationalistisella puolella. Ihmiset jotka ovat kansallismielisiä näyttävät tietä ja “valoa” muille. Kaikki eivät ymmärrä asiaa eivätkä siksi ole osa nationalistista yhteiskuntaa. Mutta kun yhteiskunnan muutos lähtee liikkeelle, se kiihtyy eikä sitä enää pysäytetä.

  Nationalistista yhteiskuntaa tulee vahvistettaa sekä väestön-, tiedon/taidon- että varallisuuden osalta. On keskityttävä vain siihen mikä on tärkeää. Sen ymmärtäminen on helpoa: Kuvittele että kuolet viikon päästä. Mitkä kaikki asiat haluat saada järjestykseen sitä ennen? MItä haluat sanoa tai tehdä sitä ennen? Ja siinä sinulla on “simulaattori” siitä mikä oikeasti on tärkeää. Vaikka en pidäkkään Steve Jobs:ista niin hän sanoi asia osuvasti:”Kuolema on elämän innovaatioista paras. Se pistää sivuun kaiken epäolennaisen ja ihminen keskittyy vain olennaiseen”.

  Meidän tulee ottaa valta kansana oligarkkien marioneteilta takaisin. Ja siihen tarvitaan vahva yhtenäinen kansakunta.

 3. Syynä edelliseen murheelliseen tilanteeseen Suomessa on silkka globalistien rajaton ahneus ja “unelma” “halpatyövoimasta”, jonka jokainen tavallisella järjellä varustettu suomalainen, joka elättää työllään itsensä ja perheensä, että tuo EK:n märkä uni on kallista säästämistä, joka rappeuttaa koko suomalaisen yhteiskunnan läpikotaisin maana, joka on tunnettu toisaalta “kalliista” työstään, mutta sen on kompensoinut viime vuosikymmeninä tinkimätön työn laatu, jonka ainoa vihollinen on ollut koti-kommunistien tuhkatiheät korpilakot ym. “mielensä pahoittajaiset”, syystä että omisti sellaisenkin ylellisyyden kuin vakinaisen työpaikan ja kuukausittaisen palkan, jolla saattoi elää maassa, joka oli maailman mittakaavassa vielä turvallinen ja poliittisilta vapauksiltaan maailman “parasta A-luokkaa”.

  Se toinen taho, jonka voi nostaa syytettyjen penkille ovat kommunistien heppoiset perilliset, SDP ja vihereät muassaan ikuinen rasisti puolue RKP, jonka ikiaikainen unelma on sortaa suomalaista enemmistöä suomalaisessa yhteiskunnassa sen jokaisella hallintohaaralla olipa kyseessä sitten kotipaikkaoikeus tahi ruotsinkielisessä kunnassa saatavat suomenkieliset palvelut aina lasten päivähoidosta vanhusten hoitoon.
  Nämä pumpulipäiset maailman halaajat ja -parantajat omistavat myös “unelman”, joka on yhtälailla kierotutunut ja vailla järkeä sekä tuntemusta reaalimaaiman lainalaisuuksista sekä kylmään harkintaan pohjautuvaa tietoa ja jopa taitoa siitä, mikä on seurauksena siitä kun maahan päästetään kymmeniä tuhansia vierasmaalaisia sotakuntoisia ja -taitoisia miehiä, joiden taustoista ei tiedetä yhtään mitään “partalapsina” mukamas sotaa ja vainoa pakoon lähteneitä “pakolaisia”, joiden habitus jo antoi ensi hetkestä antoi kertoa aivan jotain muuta, mitä he uskottelivat umpi tyhmille suvakeille ja tuon saman ominaisuuden jakavalle Suomen hallitukselle, jonka pahvipäinen pääministeri Juha Sipilä jopa tarjosi “kottaraispönttöään” islamistiterroristien käyttöön ikään kuin “hyvän tahdon” eleenä kuunnellessaan aikamiehen jorinoita siitä, kuinka hän on ensikertaa äitinsä nännipihaa kauempana kylmässä maailmassa. Ja niinpä pohjoisen väliaikaista “jeesusta” toimittanutta pääkanisteria kävi “lapsen” hätä kovin sääliksi ja tuo lesti kesti tuon kehonrakentajan rakenteella keskoskaapista kiskaistun sikiön kaikilla niillä eduilla ja lahjoilla, joista kantasuomalaiset voivat vain viimeisenä haikuna nähdä kuolinvuoteellaan kunnes siirtyvät valoa kohti ajasta iäisyyteen, jossa rodusta riippumatta saattavat perskarvat kärähtää tasapuolisesti niin, että “jeesuksen” maanpäällinen sijainen ei selviäkkään sairaslomalla “välikysymyksestä” vaan silloin putoavat lyijyiset punnukset lattiaan tavalla, jolloin Sipilänkin valheet loppuvat kuin kalanruoto pyrstöön.

 4. Nyt vaalien alla sionistimediat, YLE ja HS johdossa, ovat keksineet “vanhustenhoitokriisin”. Tämä on tärkeää juuri siksi, että vanhenevan väestön osuus on koko ajan entistä suurempi. Nyt tämä demokratiafarssi saa taas tuulta alleen, kun käydään huutokauppaa siitä, kuka panostaa eniten vanhuksiin. Ikään kuin heihin panostettaisiin.

  Tämä nk. demokratia onkin pelkkää farssia. Aina vaalien alla kehitetään jokin “ongelma” ja sitten huudetaan, että “meidän puolue, meidän puolue”, mutta annas olla, kun vaalit ovat ohi: mikään muu ei kiinnosta kuin kunkin puolueen johtajien hillotolppa.

  Sipilä on körttiläinen ketku, jonka koko varallisuus on erilaisten hyvä veli-kytkentöjen seurausta. Nämä miehet/naiset eivät ole kiinnostuneet muusta kuin henkilökohtaisesta varallisuudesta. Heille Isänmaa on vain sana, jota käytetään äänien saamiseksi.

  Kokoomuksen johtajat ovat äärimmäisen räikeitä oman edun tavoittelijoita. Stubb ja Katainen ovat polttaneet esimerkillisen väylän: Petä kansasi ja tyhmemmällekin annetaan 30.000 euroa kuukaudessa ja pankinjohtajan virka. Esimerkkinä hammaskeiju Stubb. Koko puolueen koko tarmo keskittyy vain puolueen johdon ja sen lähipiirin palkitsemiseen. RKP tekee saman ruotsiksi maustettuna ääliönaisilla, jotka itsekin uskovat, että afgaaniraiskaajat rakentavat tätä maata.

  Soini on maanpetturin perikuva. Hän ratsasti ministeriksi pilkkaamalla EU:ta ja hylkäsi kannattajansa heti, kun hänelle vilautettiin seteleitä. Samantien. Hän on Maanpetturi par excellence. Kristillisistä on turha puhua, he ovat hysteerisiä Israelin lapsentappajien nuoleskelijoita. Heille mikään veriuhri ei ole liikaa, kunhan Valittu Kansa saa kaiken haluamansa.

  Vihreät ja vasemmisto eivät ole pettureita, sillä he ovat avoimesti kertoneet haluavansa muuttaa maamme kehitysmaaksi, jossa asuu kehitysmaalaisia. He ovat aidosti kansan vihollisia ja he kertovat sen kaikille, jos joku vain haluaa kuunnella.

  Kaiken ydin on siinä, että poliitikot ovat ostettuja ja poliitikot toimivat sen mukaisesti. Koska afrikkalaisten tännetulo tuo heille rahaa niin afrikkalaisia kansa saa. Nämä ihmiset myyvät Isänmaansa rahasta. Sellaisia he ovat.

  Heille on yhdentekevää, vaikka lapsiamme raiskataan, sillä heidän lapsiaan ei raiskata ja uskon, että he viis välittäisivät omankaan lapsensa raiskaamisesta, jos alistumisesta siihen saa pankinjohtajan viran.

  Tämä alennustila vallitsee kaikissa valkoisissa maissa. Ja minun ei tarvitse kertoa, mikä ryhmä on kaiken takana.

 5. Tämä on taas näitä “vituttaa niin ettei veri kierrä”-tason juttuja meidän kaikkitietäviltä poliitikoiltamme. Jos torppa tarkoituksella täytetään syöpäläisillä ja parasiiteilla, pitäisi hiukan himmeämmänkin valotolpan tajuta, että luteenpuremat eivät lopu valistamalla uhriksi joutuvia, vaan tarvitaan desinfiointia. Ei ne jätökset häviä wc-pytystäkään, ellei paina huuhtelunappia.

 6. Missä viipyy kansallismielinen kyläyhteisö? Monikin terve muuttaisi kaltaistensa joukkoon,jos ei tarvitsisi katsella nykyaikaa.

 7. “Tuure Boelius kierii jauhoissa uutuusmusiikkivideolla – silmät muuttuivat verenpunaisiksi: Joutui selittelemään, että en ole vetänyt yhtään mitään”

  Oli pakko tehdä haku mitä valalla vannonut, paremmat mediat kirjoittavat tänään uutisissaan. Tuollaista löytyi esim. Satakunnan Kansalta. Kuvassa oli sitten joku meikattu hinttipoika. Kuka lie. No, tärkeämpiä juttuja taatusti ovat kuin irakilaisten ja afgaanien suorittamat lastennussinnat.

 8. ValHalla – Jep, ensin sytytetään itse tulipaloja ja sitten sammutetaan niitä. Juutalaista dialektiikkaa ja demagogiaa pahimmillaan. Ovathan nyt myös tietyt maanpetturitahot “vaatimassa maahanmuuttoon kuria” ja palautuksia iPhoneille turvallisiin kotimaihinsa. Oikeastihan mitään tuollaista ei millään tasolla ajeta, kunhan vain puhutaan. Kaikenmaailman jengiläisiä, ISIS-lastenraiskaajia, sudanilaisia sarjarikollisia liivijengistä ym. ym. ym. Ja ketään tuollaisistakaan ei edes harkita palautettavan, joten eiköhän tässä voida unohtaa kaikki järjenkäyttö “päättäjiemme” ja virkamiestemme taholta jälleen kertaalleen. Mitä vain saa tehdä, kunhan on kunniakansalainen, poliitikko tai virkamies. Sanktioita ei tule.

  Perussionisteja toivottavasti kukaan ei äänestä enää. Ei edes ihanaa ♥Lauraa♥, joka on sionisti. “Minä olen Israelin ystävä”, sanoi hän – aivan kuten Soinikin. Tulee aina samasta käsikirjoituksesta tuo. Se on jännä juttu. Hirvisaari on seuraava, jonka huulilta tuon kuulemme – mark my words. PS jütkütti ensin oppositiossa, kun ei kannattanut mennä hallitukseen (siellä olisi joutunut lunastamaan kansan mandaatin teoillaan) ja sitten hallituspuolueena. Sanoiko joku “Suomen historian suurimmat maanpetokset”? PS:ää äänestettiin 91 %:sesti maahanmuuttokriittisyyden ja 89 %:sesti EU-kriittisyyden/siitä eroamisen takia kun ISO JÜTKÜ tuli, tahdon vain muistuttaa tässä kohdassa. No, toki on täysin naïvia ajatella etteikö valehtelu kuuluisi politiikkaan tai olisi suuri osa sitä. Tai itse asiassa merkittävin osa sitä. Tai että politiikka=valehtelua?

  Muistaako joku vielä Kataisen talkoohanskat?

  Sipilä on kullia imemällä ne paperinsa saanut. DI tuo perkeleen aivoton idiootti EI voi olla. Mies on vajaaälyinen hänen esiintymisestään päätellen. DI on kuitenkin korkeimman koulutustason titteli tässä maassa, hyvä muistaa.

  Taisi Sipiläkin ensin sooloilla hieman EU-yliherrojen ja pankkimafian käskyjä vastaan ahneuksissaan ja ajatella, että tämä rahantekohan on helppoa kuin mikä ja että voi tehdä aivan niin kuin se oma pieni pää vain keksii. Sitten häneltä vietiin poika. Pääministeri taisi herätä todellisuuteen sen jälkeen.

  Siunasta sinulle ja muillekin aidosti isänmaallisille, älykkäille ihmisille. Meitä vielä tässä maassa on.

 9. Juha-paskaa sataa taas laariin:

  “Syynä edelliseen murheelliseen tilanteeseen Suomessa on silkka globalistien rajaton ahneus ja ”unelma” ”halpatyövoimasta”, jonka jokainen tavallisella järjellä varustettu suomalainen, joka elättää työllään itsensä ja perheensä, että tuo EK:n märkä uni on kallista säästämistä, joka rappeuttaa koko suomalaisen yhteiskunnan läpikotaisin maana, joka on tunnettu toisaalta ”kalliista” työstään, mutta sen on kompensoinut viime vuosikymmeninä tinkimätön työn laatu, jonka ainoa vihollinen on ollut koti-kommunistien tuhkatiheät korpilakot ym. ”mielensä pahoittajaiset”, syystä että omisti sellaisenkin ylellisyyden kuin vakinaisen työpaikan ja kuukausittaisen palkan, jolla saattoi elää maassa, joka oli maailman mittakaavassa vielä turvallinen ja poliittisilta vapauksiltaan maailman ”parasta A-luokkaa”.”

  Tuossa siis yksi virke. Tuollaista syntyy kuin 8. luokka tuplataan ja 9:n jälkeen koulutus loppuukin. Tosin useimmat yläasteen käyneet pystyvät jo tuottamaan selvempää, järkevämpää sekä asiapitoisempaa tekstiä. Mutta pikkuinen juha-reppana tahtoo myös avata sanaisen arkkunsa ja antaa panoksensa keskusteluun, vaikkei mitään sanottavaa olekaan.

  Nyt taitaa tulla ennätysjötkö:

  “Nämä pumpulipäiset maailman halaajat ja -parantajat omistavat myös ”unelman”, joka on yhtälailla kierotutunut ja vailla järkeä sekä tuntemusta reaalimaaiman lainalaisuuksista sekä kylmään harkintaan pohjautuvaa tietoa ja jopa taitoa siitä, mikä on seurauksena siitä kun maahan päästetään kymmeniä tuhansia vierasmaalaisia sotakuntoisia ja -taitoisia miehiä, joiden taustoista ei tiedetä yhtään mitään ”partalapsina” mukamas sotaa ja vainoa pakoon lähteneitä ”pakolaisia”, joiden habitus jo antoi ensi hetkestä antoi kertoa aivan jotain muuta, mitä he uskottelivat umpi tyhmille suvakeille ja tuon saman ominaisuuden jakavalle Suomen hallitukselle, jonka pahvipäinen pääministeri Juha Sipilä jopa tarjosi ”kottaraispönttöään” islamistiterroristien käyttöön ikään kuin ”hyvän tahdon” eleenä kuunnellessaan aikamiehen jorinoita siitä, kuinka hän on ensikertaa äitinsä nännipihaa kauempana kylmässä maailmassa. Ja niinpä pohjoisen väliaikaista ”jeesusta” toimittanutta pääkanisteria kävi ”lapsen” hätä kovin sääliksi ja tuo lesti kesti tuon kehonrakentajan rakenteella keskoskaapista kiskaistun sikiön kaikilla niillä eduilla ja lahjoilla, joista kantasuomalaiset voivat vain viimeisenä haikuna nähdä kuolinvuoteellaan kunnes siirtyvät valoa kohti ajasta iäisyyteen, jossa rodusta riippumatta saattavat perskarvat kärähtää tasapuolisesti niin, että ”jeesuksen” maanpäällinen sijainen ei selviäkkään sairaslomalla ”välikysymyksestä” vaan silloin putoavat lyijyiset punnukset lattiaan tavalla, jolloin Sipilänkin valheet loppuvat kuin kalanruoto pyrstöön.”

  Huh! Tuo oli jälleen yksi virke. Vittu, mikä pässi.

 10. Pitänee lisätä, että tosiaankin unohdin perussuomalaiset. Kertonee siitä, että uskon heihin tasan yhtä vähän kuin muihin mainitsemiini puolueisiin. Jos puolue on Israel-myönteinen, se on turha puolue. Kukaan täysipäinen ihminen ei voi nähdä Israelissa mitään hyvää. Ei edes siinä kuuluisassa muurien rakentamisessa, sillä jonakin kauniina päivänä nämä israelilaiset huomaavat olevansa vankina näiden muurien sisällä, sen sijaan, että se pitäisi muut ulkona. Toki se on samantekevää, sillä he tulevat joka tapauksessa uppoamaan ydinasemiekkaansa, ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin ennemmin.

  Muutama sana vielä tuosta rappiosta.

  Luin vähän aikaa sitten kirjan, joka kertoi 1800-luvun körttiläisyydestä. Se oli jotakin aivan muuta kuin nykyinen rahankähmiminen muiden kustannuksella. Silloin pappi puhui kansalle helvetistä ja synnistä ja puhe oli tulta ja tulikiveä. Jos sellaisia pappeja vielä olisi, voisin harkita jopa liittymistä takaisin kirkkoon.

  Nythän meidän piispamme matelevat raiskaajien edessä, suudellen heidän jalkojaan ja kehottaen samalla uhreja olemaan hiljaa, jotta raiskaaja ei loukkaantuisi. Kristillisen kirkon piispa matelee muslimien edessä, hän pyytää anteeksi raiskaajilta ja samalla tuo viattomia lapsia raiskaajille, ikään kuin uhreina toiselle uskonnolle. Minkälaisia pappeja nämä ihmiset oikein ovat? He palvelevat nöyristellen muiden uskontojen rikollisia ja sylkevät oman seurakuntansa lapsia. Lapsia, jotka he itse ovat vieneet julman raiskaajan syliin. Minä kysyn: Minkälainen on tuollainen kirkko? Mistä sikiävät tuollaiset seurakunnat?

  En ole kova kirkonmies, mutta jos jossakin asuu se Perkele, niin se asuu näissä piispoissa, näissä seurakunnissa.

  • Israelista tulee hyviä greippejä ja mandariineja. Pari hyvä levynmyyjää (yksityistä henkilöä) myös tiedän, joilta tulee tilailtua lättyjä joskus.

   Muutoin en ole mitään mieltä, kuin että hyi. Ikävää juttua on vain aiheuttanut aikain alusta asti meille kaikille. Ja sehän tietää Paaville ja muille kipapäille rahhoota laariin. Muullahan ei ole väliä — siis aivan kirjaimellisesti. Aloitetaan vaikka maailmansota, kunhan tehtaat pyörii ja rahapaja lyö mynttiä. Minulle aivan sama kuka siellä pommittaa ja ketä. Vaikka kävisi SPR nussituttamassa lähimmän päiväkodin kaikki lapset irakilaisilla rintamakarkureilla, niin minua ei haittaa. Ei ole minun pennut siellä.

  • Hyvä yritys mainostaa tuotteitasi, mutta en tarvitse, kiitos vaan. Montako olet kerralla saanut mahtumaan mohammedin venyttämään ajatusaukkoosi?

   Mistä kuusivuotiaasta muuten taas kerran hourailet? Märkä päiväuni?

 11. ValHalla, se Perkele on ihmisen vapaassa tahdossa. Se saa ihmisen kokeilemaan, tekemään, rikkomaan rajoja, avaamaan ovia – väärissä paikoissa. Ecce homo; katso ihmistä. Tai kuten kiinalaiset ovat jo pitkään, pitkään sanoneet salaviisaasti: elämme mielenkiintoisia aikoja.

  SPR ja sen Esperi, “päättäjämme” eli maksetut vitsinkertojat, virkamiehet, oikeuslaitoksemme ja kaikki mahdolliset instanssit tässä maassa haisevat mädältä ja kuolemalta.

  Pienten paikallislehtien toimittelijat sekä Erkkojen ynnä Bonnierin kätyrit, jotka kääntävät itsenäisyyspäivämmekin rättipäiden juhlaksi ja juhlinnaksi. Siellä se perkele häärää. Kyllä pian niitetään sitä viljaa ju lujaa. Tämä paska tulee romahtamaan.

 12. Poliisi keskittää voimavarojaan entistä enemmän vihapuheen torjuntaan.

 13. Suurin ongelmahan tässä nyt on se, että poliisi ylipäätään meni tiedottamaan islamistiraiskareiden pedohetkistä. Olisi ollut parempi pitää maton (se matto, jonka päällä tähtäillään pers’reiällä Otavaa) alla koko juttu, niin eivät kansallismieliset olisi saaneet kaljuihin päihinsä hulluja ajatuksia, että kansan pitää toimia, kun poliisi on epäonnistunut sille lain säätämissä velvoitteissaan kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi.

  Myös media teki tyhmästi, kun kirjoitti musulastennussijoiden kotoutumisaktiviteeteista. Olisi kannatanut kirjoittaa vain hiihtokisoista sekä Nykäsestä ja Lindholmista. Oli vissiin joku pudottanut painoaankin. Siis joku elävä.

  Harkitsematon tiedottaminen johtaa seurauksiin, jotka monasti ovat ikäviä. Toki asiat, joista informoidaan, ovat ikäviä myöskin, mutta… No, eipä mulla tohon mitään taidakaan olla.

  Muslimiraiskarit pois Suomesta – meillä on suomalaisia, valkoisia raiskareitakin ihan tarpeeksi. Ja somaleiden, afgaanien ja irakilaisten lapsia ynnä lapsenlapsiakin kiusaksi asti. Kunpa kaikista noista päästäisiin lopullisesti eroon.

  Konttiin vain koko konkkaronkka ja keula kotia kohti. Ilmareiät vapaavalintaiset.

 14. https://mvlehti.net/2019/08/11/ruotsin-valtamedian-selitys-raiskausten-lisaantymiseen-deittisovellusten-yleistyminen/

  Internet, “äly”-puhelimet ja Mohamed-nimiset otukset on kiellettävä, sillä 14% Helsingin raiskauksista oli 2018 Mohamedien tekemiä. Ehkä myös raiskaus voitaisiin laillistaa ja niistä ilmoittaminen kriminalisoida?

  Aivan järkyttävä yliedustus myös somaleilla, irakilaisilla ja afgaaneilla (kovimmat raiskarit tuossa järjestyksessä) ottaen huomioon että niitä on “vasta” maassamme pari–kolmekymmentä tuhatta. Toki jokainen on liikaa. Kaikki takaisin sinne mistä ovat tulleet eli vähintäänkin Ruotsiin.

Comments are closed.