Koti Uutisia Kotimaa Poliisiammattikorkeakoulun opettajaa epäillään useasta seksuaalisesta ahdistelusta

Poliisiammattikorkeakoulun opettajaa epäillään useasta seksuaalisesta ahdistelusta

4

Poliisiammattikorkeakoulun opettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta. Asia on nyt esitutkinnassa Valtakunnansyyttäjänvirastossa. Epäilty on koulussa pitkään toiminut miesopettaja. Poliisiammattikorkeakoulun rehtori Kimmo Himberg ei kuitenkaan halua kommentoida asiaa tarkemmin, mutta sanoo, että ahdistelun kohteena on ollut niin opiskelijoita kuin henkilökuntaa. Esitutkinta sai alkunsa koulun johdolle tulleen tiedon jälkeen.

– Yksi tapaus saatettiin talon johdon tietoon joulukuussa. Kun asiaa selvitettiin, ilmeni nopeasti, että tapauksia on useita, Himberg kertoo.

Syyttäjänvirastosta kerrotaan, että asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä seksuaalinen ahdistelu ja virkavelvollisuuden rikkominen. Himbergin mukaan uhrit ovat ainakin etupäässä olleet naispuolisia opiskelijoita.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Pukki kaalimaan vartijana… Ja sitten Vastarintaa pidetään “kamalana natsijärjestönä” kun mielenterveysongelmista kärsivät opettavat tulevia poliiseja.

  2. Mistä johtuu että jos länsimaat jakaa monikulttuurimielisiin & lemmikkeihinsä ja vastaavasti kansallismielisiin rasistinatseihin niin melkeinpä kaikki seksuaalirikolliset näyttävät tulevat vain yhdeltä puolelta? 🤔 Maailma on yllättävänkin mustavalkoinen.

  3. Onko niitä muslimia nyt sitten ruvettu ottamaan poliisi koulutukseen, jolla kyseinen herra -kansa “sitoutetaan” suomalaiseen yhteiskuntaan toimimaan linkkeinä etnisen ryhmänsä välillä siten, että se tulee laskemaan merkittävällä tavalla nk. maahanmuuttajien rikollisuustilastoja per capita aina niin, että äkkivääryydestään tunnetut savolaiset tulevat olemaan se suurin rikollisuuteen taipuvainen etninen ryhmä, sillä yksin heidän murrettaankin voidaan pitää yksiselitteisenä rikoksena ihmisyyttä vastaan.

    Jos poliisiopistossa on kiimainen wanha pukki, joka toimii nuorten naisten suihkuvuorojen pääkoordinaattorina ja “muoto -vastaavana”, silloin häntä voinee korkeintaan pitää työnarkomaanikkona, joka polttaa “kynttilää molemmista päistä” tai sanoisinko vain alapäästänsä. Kaikkinainen valkosen miehen suorittama lähestyminen kanta-asukas naisia on mitä tuomittavin rikos, sillä se täyttää kaikki ne rikosnimikkeet mitä vain kommunistisissa yhteiskunnissa on kirjattuna kommunistisen yhteiskunnan oikeudesta naisen ruumiseen joko fyysisesti koskettelemalla tahi sitten siitä tirisevän rasvaisia huomioita tekemällä, mikä on vielä täysin salaisuuksien verhojen taakse jäänyttä matsukua sen suhteen, että miski aina valkoiset miehekkeet ovat niin kiinostuneita ja touhukkaita naaraiden suhteen joka ei sitten millään korreloi mitenkään sen kanssa mitä muun rotuiset alkuihmiset naaraannpuolille yleensä suorituvat aivan kysymättä edes femakon mielipidettä tahi katsomatta siihen onko “heikompi astia” väsyneessä tilassa juuri synnytyksen antamisen jälkeen.

Comments are closed.