Koti Uutisia Kotimaa Juutalaisomisteinen Sanoma luomassa monopolia Suomen viihdeteollisuuteen

Juutalaisomisteinen Sanoma luomassa monopolia Suomen viihdeteollisuuteen

6

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Sanoma-yhtiö on rakentamassa Suomeen täydellistä musiikkiteollisuuden monopolia. Sanoma havittelee kulttuuriylivaltaa Nelonen Media -tytäryhtiönsä kautta, uutisoi Iltalehti.

Vaikka Erkkojen juutalaisuudesta ei julkisuudessa juurikaan puhuta, ovat muun muassa toimittajat Martti Huhtamäki ja Pertti Nyberg vahvistaneet juutalaistaustan. Juutalaisten liikemiesten ylivalta viihdeteollisuudessa on puhuttanut vuosikymmenten ajan niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin.

Sanoman omistama Helsingin Sanomat on manipuloinut kokonsa avulla suomalaista julkista keskustelua ja lehdistöä jo vuosikymmenten ajan. Nyt yhtiö keskittää rajusti valtaa myös musiikin, konserttien, gaalojen ja muun viihteen alalla, selviää Iltalehden uutisesta.

Iltalehden mukaan juutalaisyhtiö on “saattanut synnyttää hirviön” Suomeen: “Nelonen media on lyhyessä ajassa hankkinut määräävän markkina-aseman Suomen musiikkikentässä. Kun yksi talo omistaa radio- ja tv-kanavat, festivaalit ja oman levy-yhtiön, voi se jo sanella koko alan pelisääntöjä uusiksi. Ja juuri se pelko leviää nyt Suomen musiikkipiireissä.”

Sanoma on viime kuukausina kahminut valtaa ostamalla muun muassa merkittävän osuuden Kaiku Entertainment -musiikkiyhtiöstä, Rähinä Recordsista ja N.C.D.-festivaalijärjestäjästä. Iltalehden mukaan Sanoma “sai [N.C.D.]-kaupan myötä haltuunsa suurimman osan kotimaan festivaaleista”.

Aatos Erkko oikealla.

Iltalehti painottaa, että Suomessa ollaan nyt “ensimmäistä kertaa tilanteessa”, jossa yksi monopoli omistaa radio- ja tv-kanavat, festivaalit, levy-yhtiöt ja artistit. Iltalehden haastattelemat artistit kertoivat, että Sanoma on alkanut jo hyväksikäyttää monopolivaltaansa esimerkiksi uhkaillen boikoteilla muusikoita, jotka eivät suostu tottelemaan.

Lisäksi Iltalehti paljasti, että Helsingin Sanomat valehtelee Nelonen Median puolesta pyrkiessään peittelemään monopolivoiman väärinkäyttötapauksia. Kun Nelonen Media julisti salaisen boikottisodan tottelematonta artistia vastaan, Helsingin Sanomat valehteli lukijoille, ettei mitään boikottia ollut olemassa. Iltalehti vahvisti kuitenkin eri lähteistä, että boikotti on ollut järjestelmällinen ja tiukka.

Lähteet: Iltalehti, Kansallinen Vastarinta, MTV (arkistoitu: 1, 2)

6 KOMMENTIT

 1. KESKITY TAI TULE KESKITETYKSI

  USA:n mediateollisuus on jo yhdeksän yhtiön hallussa. Eurooppa tulee perässä. Keskittymistä edesauttaa se, että sille on vahva poliittinen tuki: vallassa olevien puolueiden agendaa tuetaan mediassa ja media saa vastineeksi oikeuden kirjoittaa lakeja mielensä mukaan.

  Kun Euroopan mediateollisuus on saatu riittävästi keskittymään, liittyvät ne osaksi “globaaleja toimijoita”. Syntyy media-alan giga-jättejä. Nämä giga-jätit sitten liittoutuvat maailmanhallituksen (NWO) kanssa ja ryhtyvät ajamaan sen tavoitteita. Vastapalveluksena ne saavat oikeuden kirjoittaa lakeja, jotka sotia ja väkivaltaa käyttäen levitetään maailman kaikkien kansojen alistamiseksi.

  Keskittyminen jatkuu kunnes lopulta saamme maailmanlaajuisesti vannoa yhteisen valan, joka alkaa sanoilla:
  — Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer.

 2. Jo on kuvissa korvilla kokoa. Ja kun katsoo niin puuttuvat poskipäät, ja leveä nenän sanka ovat niin ikään selviä tuntomerkkejä. Myös kävelytyylistä tunnistaa helposti kasaarien jälkeläiset.

  • Myös albaanit tunnistaa lähes aina valtavista kuulosuuntimalaitteista sijoitettuna pään sivuille ja kuinka ollakaan, roskasakkia valtaosin hekin.

 3. Aatos Erkon vaimokin on juutalainen. Otaksun? Sillä hänestä nykyy päälle se suuri ihmisyys ja humanismi kanssaihmisiä kohtaan. Koska hänen kasvojensa ilme kertoo siitä, että hän on juuri potkaissut suomalaista kerjäläistä kylkiluihin ja sen jälkeen varastanut ne kerjätyt lantit pahvimukista, jotka tuo antiseministi ehti ryövätä juutalaisilta eli suomalaisilta.

 4. 3 vuotta sitten kävin Himoksella Jysärissä kavereiden painostuksen alaisena. Hiukan ihmettelin kun eripuolilla luki “rasismi vapaa festari” tai jotain sen luonteista. Jos olisin tiennyt järjestäjän kytköksen tuollaiseen saastaan niin en olisi yllättynyt.
  Tuskin enää tulee noille festareille lähdettyä. Kävin seuraavana kesänä laittamassa liikkeen tarramateriaalia ympäri festarialuetta ennen kyseistä tapahtumaa. Ilmeisesti oli ihan aiheellinen teko.

Comments are closed.