Koti Uutisia Poliisilta jälleen nolo kampanja: #kivapuhe

Poliisilta jälleen nolo kampanja: #kivapuhe

17

Yhä avoimemmin poliittiseksi muuttuva Suomen poliisi on jälleen käynnistänyt kampanjan, jolla he ilmeisesti pyrkivät parhaansa mukaan nolaamaan itsensä. Perjantaina poliisi julkisti uuden YouTube-kanavansa, jolla he tulevat julkaisemaan kaikenlaista somepoliisien tuottamaa propagandaa.

Julkistustilaisuudessa ensimmäisenä aiheena oli luonnollisesti “vihapuhe” – jota ei ole edes juridisesti määritelty mitenkään. Tätä varten olikin tehty peräti kolme videota ja keksitty uusi kampanja: kivapuhe. Myös esimerkiksi Twitterissä ainoiksi hashtageiksi tilaisuudelle oli merkitty #poliisitube sekä #vihapuhe.

Poliisin yhä näkyvämmäksi poliittiseksi toimijaksi siirtyminen saikin aikaan laajaa arvostelua esimerkiksi Twitterissä, jossa sekä naureskeltiin että arvosteltiin heidän lähinnä noloja videoitaan. Joidenkin mukaan Poliisituben videot ovat amatöörimäisesti toteutettuja, mikä ei ainakaan vähennä heidän tuntemansa myötähäpeän määrää.

Erityisesti kampanjan sanoma sai aikaan arvostelua: ihmisten mielestä “vihapuhe” ei ole suomalaisen yhteiskunnan suurin ongelma, vaikka poliisi niin yrittää väittää. Esimerkiksi vuodessa kolminkertaistuneiden seksuaalirikostilastojen luulisi poliisin näkökulmasta kiinnostavan enemmän kuin Internetissä suoritettava anonyymi kommentointi. Ihmisiä myös kummastuttaa, miksi poliisia on erikseen kielletty puhumasta maahanmuuttajarikollisuudesta, joka koskee tavallisia kaduntallaajia, mutta “rasismista” voi paasata loputtomiin.

Viime lokakuussa poliisi kertoikin Euroopan neuvostolta tulleen käskyn jälkeen palkkaavansa 50 uutta poliisia “viharikollisuuden torjuntaan”. Neuvoston käskyn kylkiäisenä tulleessa raportissa kerrotaan, että Suomen on taisteltava erityisesti sosiaalisessa mediassa esiintyvää “rasismia”, “suvaitsemattomuutta” ja “vihapuhetta” vastaan.

Voit katsoa nyt julkaistut videot alta. Suosittelemme sosiaalista mediaa käyttäviä lukijoitamme osallistumaan keskusteluun hashtageilla #kivapuhe sekä #vihapuhe.

17 KOMMENTIT

 1. Nykyään poliisin päällimmäisin tehtävä tuntuu olevan kulttuurimarxistien mielistely omituisilla kannanotoilla ja tempauksilla.

  Tämäkin on tarkoitettu joksikin kilvenkiillotus-kampanjaksi, mutta poliisi ei ole hoksannut, että suurin osa suomalaisista ei allekirjoita tuollaista paskanpuhumista ja tälläinen “vihapuheesta” sönköttäminen vaan lisää ihmisten epäluottamusta poliisia kohtaan. Kannattaa välillä kokeilla jotain isänmaallisuuskampanjaa, jos tarkoituksena on antaa poliisista myönteinen kuva kansalaisille.

 2. Poliisi voisi kokeilla joskus toimimista puhtaiden faktojen pohjalta, ilman mitään politiikkaa palaten takaisin siihen rooliin mitä varten he ovat olemassa tai ainakin väittävät olevansa: kansalaisten turvaksi ja rikoksen selvittämistä varten.

  Nyt poliisi siirtyy koko ajan enemmän poliittiseksi organisaatioksi myös yleisön silmissä. Ei mikään ihme että luotto katoaa koko ajan enemmän kun huumepoliisin päällikkö on itse pahin diileri, propagandaosasto keskittyy pelkkään “vihapuheesta” sössöttämiseen, kansalaisten oikeutta järjestää mielenosoituksia rajoitetaan parhaan mukaan, mielenosoittajia kidnapataan ja kidutetaan ja joku Stadin Derby-tapahtumakin on poliisin näkökulmasta 10 000 huligaanin kokoontumisajo, jossa he voivat mielestään pompottaa ketä tahansa miten huvittaa ja järjestää tilaisuudesta muutenkin näytöstapahtuman itselleen.

  Tähän päälle vielä tunkeutujarikollisuuden pimitys, faktoista valehteleminen, mediapaineen alla murtuminen, eliitin rikosten tutkimatta jättäminen ja niin edelleen.

  Poliisi ei edusta tsi puolusta suomalaisia. Poliisi on aseistettu poliittinen organisaatio, joka toimii verorahoilla ja kuuntelee käskynsä eliitiltä.

 3. On paljon “kivempaa” potkia suomalaisia perseelle kuin mennä Vokkiin riehuvien muslimien sekaan “selvittämään” riitaa, jonka alkusytykkeenä olikin pikkulusikka.

  • Niin tai kun poliisi pyytää ilmiantamaan kavereita tai muuten vaan kertomaan koko totuuden, voi kertoa ettei totuus ole kovinkaan kiva ja minä haluaisin puhua ainoastaan #kivapuhetta, koska kaikki muu on kiellettyä.

 4. Seuraavan kerran kun poliisit kuulusteluissa huutavat aivan korvanjuuressa ja yrittävät pelotella sekä uhkailla, täytyy sanoa niille ettei niiden puheet oikein kuulosta #kivapuheelta.

 5. Minäkin laitoin poliisitubeen Twitterin kautta seuraavanlaiset palauteviestit:

  “Nämä videot ovat ilmeisesti kohdennetut alle kouluikäisille lapsille. Jäin vain kaipaamaan Pikku Kakkosen postilaulua.”

  “En ihmettele katupartioiden, Vastarintaliikkeen ym. suosiota, sillä poliisi ei enää kykene suojelemaan kansalaisia.”

 6. Minäkun luulin että paskalakit vain tutkineen puskissa pyörivät ja ulkomaalaisia raiskaajia pakoon päästävät.
  nyt meni kuppinurin.
  Jokiaisen suomalaisen velvollisuus on alkaa vihata poliisia. Kyllä ne muuten alkavatkin.
  Kaikki järkevät. Mitä tommoisella rostkasakilla?

 7. En ole uusnatsi, mutta Jumala-auta kohta minusta sellainen tulee. Tällä menolla.

 8. Fobba sanoi kaverille että “ei pidä provosoitua” kun hän lähetti tälle useampia (sensuroitu)-uskontolaisten vihapuheita ja uhkausvideoita joissa uhataan meitä kantasuomalaisia “vääräuskoisia” raiskauksilla ja tappamisella yms. Siis KANTAVÄESTÖ ei saa provosoitua tännetulleiden raaoista uhkauksista ja siitä mitä ympärillä näkyy. Mutta: kun kantaväestöläiset kommentoivat ilmiöitä jotka perustuvat, koettuina ja nähtyinä (sensuroitu)-uskontolaisiin, nämä provosoituvat,samoin niiden täkäläiset hyysääjät! Sitten käydään käräjiä niitä vastaan jotka kommentoivat TOSIASIOITA, eli kantakansalaisia vastaan!!! MAAHANTULLEET saavat provosoitua ja heille osoitetaan kunnioitusta sillä kun omia nöyryytetään tuomioilla, heidän edessään! Täysin epäoikeudenmukaista Demlatuomionjakoa. Sellaista en kunnioita, en vähääkään! Onko ainoatakaan (sensuroitu)-uskontolaista tuomittu kantaväestöä kohtaan kohdistetusta vihapuheesta? EI OLE! Entä se käännynnäinen,jokin “mehmetti” Rintala, joka latelee kauheita uhkauksia ja julistaa jihadia kantaväestölle. Ei taida puhe olla fobbien mielestä muuta kuin eksoottista retoriikkaa,

 9. Hyvä puoli tässä on, että maltillisemmatkin kansallismieliset radikalisoituvat, kun huomaavat miten pitkälle tilanne on edennyt. Näkisin, että tämä poliisin toiminta lisää vastakkainasettelua suomalaisten ja esivallan/eliitin välille. Tämä luonnollisesti on hyvä asia vallankumouksellisuuden kannalta!

  Suomalaiset eivät voi luottaa poliisiin!

 10. On ne erivekkuleita noi haalarikonnat 🙂 voiko tyhmempiä hepaaseja ja änkyröitä nähdä median välityksellä. Edustavat järjen valioita.

Comments are closed.