Koti Uutisia Video: Kristian Koivisto keräilee My Little Pony -leluja

Video: Kristian Koivisto keräilee My Little Pony -leluja

8

Kansallinen Vastarinta uutisoi perjantaina Luther-divariin suoritetusta hyökkäyksestä, josta epäillään Kristian Koivisto -nimistä henkilöä. Toimitukseen tulikin pian artikkelin julkaisun jälkeen uutisvinkki videosta noin viiden vuoden takaa. Videolla nyt epäiltynä oleva tasa-arvoisen yhteiskunnan fanaattinen puolustaja kertoo My Little Pony -lelujen keräämisestä ja sen ympärillä olevasta kulttuurista. Koivisto on haastattelun antaessaan ollut 20–21-vuotias.

“TV ja netti suoltaa nykyään niin paljon sitä kaikkee väkivaltaroskaa ja tätä vihapuhetta sun muuta, ni on kiva ku on tämmönen värikäs ja kiva sarja mikä niinku ystävyyteen ja hyviin arvoihin keskittyy”, kertoo Koivisto haastattelussaan.

Koiviston tämän päivän värikkäät ja hyvät arvot purkautuvat tiettävästi esimerkiksi toiveilla ihmisten murhaamisesta, heidän omaisuutensa polttamisesta ja lasten huostaanotosta, mikäli heillä on erilaiset näkemykset kuin hänellä itsellään. Myös kirjakauppaan hyökkääminen rautaputken kanssa hajottamaan paikkoja vanhemman sukupolven edustajan ollessa ainoana paikalla on yksi purkautuminen, josta poliisi häntä tällä hetkellä epäilee.

Voit katsoa Kymmenen uutisten loppukevennyksen keväältä 2012 alta:

8 KOMMENTIT

 1. Voisin melkeen lyödä vetoa että tämä tyyppi tulee vielä syyllistymään johonkin kouluammyskelu-tyyppiseen tapahtumaan (tasa-arvon nimissä toki). Jos julkisesti kirjoitetut murhailutoiveet eivät vielä huolestuta, pitäisi tällaisesta aikuisen ihmisen My Little Ponyjen keräämisestä jo huolestua, koska kyllähän tuo kertoo syrjäytymisestä. Katsokaa nyt tuota videolla esiintyvää kaksikkoa: hengenvaarallisen ylipainoinen nainen, jolla väitteestään huolimatta tuskin on oikeasti ponipiirien ulkopuolisia kavereita ja Aku Ankka pukuun pukeutuva amisviiksi-homoaktivisti, joka kerää leluja vastauksena “vihapuheelle”. Siis mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

 2. Hyi saatana, mikä kulttuurimarxismin tiivistymä! Enää puuttuu, että se paljastuisi niin sanotun J-jengin edustajaksi.

 3. No nyt vetää ihan sanattomaksi,onko tuo joku kyborgi vai mikä tuon tyypin on synnyttänyt ,palautan sotilaspassin jos tuollaisia pitää puolustaa,voi morjens.

  Pitäiskö poliisin tutkia hiukan tämän epävakaan henkilön bussinpolttohimoja??

 4. Onko hän puoli mies ja puoli nainen?
  Jokin sekasikiö niistä on ainakin Kokkola suomi.24 palstalla kirjoituksia.
  Aihe jokin kimeeri

 5. Itse kun olen noissa ponipiireissä liikkunut niin voin kertoa Kristianista elikkästä Metusta muutamia seikkoja. Ensinnäkään hän ei ole enää vuosiin ollut bronypiireissä mukana, eikä häntä sinne huolittaisikaan. Hän on tunnettu narkomaani jolla on pitkä rikosrekisteri. Hän on myöskin pari vuotta sitten kääntynyt muslimiksi ja monessa asiayhteydessä uhonnut siitä miten kristinusko pitäisi tuhota. Ymmärrän täysin miksi asiaa hyssytellään mediassa, koska kyseessähän on siis MUSLIMIN HYÖKKÄYS KRISTITTYYN LIIKKEESEEN, joka olisi välittömästi viharikos ja suoranainen terroriteko.

Comments are closed.