Koti Uutisia Ilja Janitskinin “rikoksia” tutkii vakavan rikollisuuden tutkintayksikkö

Ilja Janitskinin “rikoksia” tutkii vakavan rikollisuuden tutkintayksikkö

5

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin on ollut jo pidemmän aikaa viranomaisvainon kohteena. Hänestä on tehty poliittisista syistä lukuisia rikosilmoituksia, joiden vuoksi poliisi haluaa hänet Suomeen kuulusteluihin. Janitskin on itse kertonut voivansa antaa kuulustelut puhelimessa.

Janitskinia epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräys- ja rahapelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta sekä tekijänoikeusrikoksista. Nämä liittyvät MV-lehden toimintaan, kun lehdessä on tuotu esille eliitin korruptiota myös salaiseksi merkittyjen asiakirjojen kautta. Lisäksi ne liittyvät rahankeräykseen Espanjassa (jolloin se ei koske Suomen lakeja) sekä muihin vastaaviin MV-lehden toimintaan liittyviin uutisiin.

“Rikoksia” tutkiva poliisi Harri Saaristola otti vastikään yhteyttä Janitskinin asianajajaan kirjeellä, joka julkaistiin myös MV-lehdessä. Kirjeen lopussa lukee Saaristolan olevan vakavan rikollisuuden tutkintayksiköstä. Miksi melko perusmuotoisista “rikoksista” tutkittavana olevaa kokonaisuutta tutkitaan vakavana rikollisuutena?

Alla on lähetetty kirje kokonaisuudessaan:

Ilja Janitskille ja Kari Uotille

Tervehdys

Olit kirjoittanut seuraavasti artikkelin “Totuus velvoittaa” kommenttiosioon: “Minä tulen Suomeen, mikäli minulle järjestetään oikeus siellä ilman tutkintavankeutta, joka voi olla 2 vuotta etukäteisistumista.”

Ilja, oletko sanojesi mittainen mies ja tosiaan valmis tulemaan Suomeen, mikäli voit olla Suomessa ilman, että olet tutkintavankeudessa mainitsemaasi kahta vuotta.

Meillä ei ole erityistä tarvetta pitää sinua tutkintavankeudessa, mikäli saavut vapaaehtoisesti Suomeen ja olet halukas selvittämään asioita.

Ota yhteyttä, mikäli kommenttisi ei ollut tyhjää puhetta.

Harri Saaristola
rikostarkastaja, tutkinnanjohtaja
Helsingin poliisilaitos
Vakavan rikollisuuden tutkintayksikkö
PL 11
00241 HELSINKI

Lähde: MV-lehti

5 KOMMENTIT

 1. Ööööhhh? Aarnio on huumeparooni, eli tämä pääkyttä jonka toimenkuvaan kuului huumerikollisuuden ehkäisy ja taisteleminen sitä vastaan kaikin keinoin.
  Mutta HÄN pyörittikin itse kyseistä toimintaa käärien summia, jotka olivat – sanoisinko – “tripin” mielettömyyksiä – suuruudeltaan.
  Siispä kuinka edes viitsii luottaa pätkääkään tälläisiin poliisivoimiin, jotka ovat lisäksi poliittisesti orientuneita haittamaahanmuuttoon ja suomalaisten kanta-asukkaiden läntiseen demokratiaan kuuluvien perusoikeuksien polkemiseen pyrkimällä kaventamaan itseoikeutettua sananvapautta siitä korruptiosta ja likaisesta bisneksestä joka kuuluu Vokki -bisnekseen. Lisäksi tässä rikotaan Suomen perustuslakia ottamalta valta pois kansalta, jolle se poisottamattomalla oikeudella kuuluu. Eliitti on kaapannut vallan ja käyttäytyy yhtä itsevaltaisesti kuin banaanivaltion diktaattori, joka on rikollisesti anastanut vallan itselleen, jolloin eivät mitkään lait turvaa kansalaisten turvallisuutta, eikä etenkään ihmisoikeuksia.

 2. Tuota… Olisiko Vakavan rikollisuuden yksiköllä prioriteetissa korkeammalla olevia tehtäviä? Kuten esim. talusrikoksia joista oikeasti saataisiin Suomen valtiolle takaisin menetettyjä vervaroja sekä sotu- ja tel-maksuja? Tai olisiko vakavan rikollisuuden yksiköllä enemmä tehtävää esim. väkivaltarikollisuuden puolella? Kenties jotain ennaltaehkäisevää raiskausten ja joukkopahoinpitelyjen saralla?

 3. Kuulusteltavalla on oikeus sanoa “en kommentoi” ja sen voi sanoa puhelimitsekin.
  Jos sen kuitenkin sanoo poliisin luona, joutuu putkaan, koska “ei ole halukas selvittämään asioita”.

 4. Kaverin kanssa tuli joku aika sitten käytyä keskustelu Suomen poliisin (tästä lähtien Shomrim) kulttuurimarxismista ja mielipidevainosta.

  Kaverin mukaan Shomrimia ei voi syyttää Suomen perikadosta, koska nämä tekevät vain työtään sekä ylläpitävät lakia ja järjestystä. Minä totesin siihen, että samalla logiikallahan Stasia tai KGB:täkään ei olisi voinut syyttää rikoksista kansakuntaa vastaan. Kaveri meni aika hiljaiseksi 😀

  …ja vielä hiljaisemmaksi meni, kun näytin hänelle kuvan Krp-johtaja Thomas Elfgrenin vesileikeistä mustien ruandalaislasten kanssa.

 5. Tämä Janitskinin toiminta esimerkillistä, sillä Shomrimia ei pidä mielistellä! Onkin ollut ilo seurata, kuinka viranomaiset ovat nolanneet itsensä yrittäessään sulkea MV-lehteä.

Comments are closed.