Koti Uutisia Valtakunnallinen määräys kieltää tiedottamasta maahanmuuttajarikollisuudesta

Valtakunnallinen määräys kieltää tiedottamasta maahanmuuttajarikollisuudesta

11

Uusi Lahti -paikallislehti uutisoi tänään, että Hämeen poliisin päällystö on kieltänyt tiedottamasta julkisuudessa maahanmuuttajarikollisuudesta.

uusi lahti mamut

Yhteensä kuusi sivua pitkän määräyksen takana ovat Hämeen poliisin poliisipäällikkö Tapio Saarni sekä viestintäpäällikkö Katja Patronen. Maahanmuuttajarikollisuutta sensuroimalla Hämeen poliisi uskoo vähentävänsä rasismia sekä suojelevansa yhteiskuntarauhaa. Ihmeellistä kyllä, poliisi uskoi määräyksen myös lisäävän kansan luottamusta viranomaisia kohtaan.

Tänään Saarni kertoi Etelä-Suomen Sanomille, että määräys perustuu “13. lokakuuta päivättyyn valtakunnalliseen linjaukseen”. Maahanmuuttajarikollisuutta pimitetään siis järjestelmällisesti koko Suomessa.

Viranomaiset ovat tehneet syksyn aikana kaikkensa edistääkseen laittoman siirtolaistulvan jatkumista. Vastarintaliikkeen vastaanottokeskusaiheisista varoitusjulisteista on kirjattu rikosilmoituksia ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on määritelty järjestäytyneen rikollisuuden muoto. Vastaanottokeskusten infotilaisuuksissa suomalaisille on myös järjestelmällisesti valehdeltu, ettei laiton siirtolaisuus lisää rikollisuutta.

Lisäksi poliisi on antanut “rasisminvastustajien” pahoinpidellä Rajat kiinni! -mielenosoittajia Turussa ja Tampereella.

Lähteet: Uusi Lahti, Etelä-Suomen Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Kyllä Lahdessa osataan hyysätä rikollisia. Hennalan portillakin on asfalttiin valkoisella kirjoitettu “welcome home”. Kaikista parasta tässäkin sensuurissa on se, että rivipoliisitkaan eivät käytäntöä hyväksy. Kaikki Vastarintaliikkeen varoitustekstitkin on ilmeisesti melko tarkkaan siivottu pois Lahden katukuvasta. Mitähän pitäisi tapahtua että päättäjien mieli muuttuisi? Sisällissota vai terroriaalto matujen toimesta? Sehän on selvää ettei tällainen meno voi loputtomiin jatkua. Huonossa tapauksessa kuitenkin jatkuu kymmeniä, tai muutama sata vuotta. Sotkun selvittäminen onkin sitten vaikeampi juttu.

  • Satojen vuosien sijaan arvelisin, että korkeintaan jokunen vuosi, ja alkaa tapahtumaan.

  • Koko Suomen kansa on jakautunut kahtia, kansallismieliset vs. monikultturistit. Valitettavasti.

 2. Olen kai tullut värisokeaksi kun en enää näe eroa ruskean ja sinisen välillä. Molemmilla ihan sama tavoite.

 3. Ja te tuskin tulette koskaan hiiskahtamaankaan sanaakaan Anton Lundin-Petterssonista. Ihan samanlaista hyysäystä.

 4. Näköjään ruotsin koulusurmaajan kuvat julkistettu mutta epäilty onkin valkoihoinen.
  Haiskahtaa taas rasismilta valkoisia kohtaan, mikäli oikein ymmärsin kuvat olisivat olleet salaisia jos syyllinen olisi ollut omar ahmed koraani kädessä.

 5. Sairaaksi on mennyt ja sairaammaksi menee. Katupartioita yritetään kieltää samalla poliiseja vähentäen ja ukomaalaisten joukot saa olla kaduillamme ahdistelemassa meitä. Onkohan kohta niin että poliisia kielletään puuttumasta ulkomaisten tekemiin rikoksiin ja vain suomalaisten tekemät tuomitaan. Ruotsissa on hullut päättäjät ja meillä menee samaan suuntaan tämä politiikka jollei joku paina jarrua.

Comments are closed.