Koti Uutisia Video: aktivistit häätävät siirtolaisjoukon Göteborgissa

Video: aktivistit häätävät siirtolaisjoukon Göteborgissa

4

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivistit järjestivät tammikuun kuudentena päivänä katuaktivismitapahtuman Göteborgin keskustassa. Paikalle tuli myös siirtolaislauma uhoamaan sillä oletuksella, että he voisivat pelotella aktivistit pois. Suunnitelmat eivät kuitenkaan menneet täysin putkeen, sillä Vastarintaliikkeen väki ei koostu ihmisistä, jotka hyväksyvät väkivaltaisen uhoamisen. Katso video alta:

4 KOMMENTIT

  1. Video voisi olla leveämpi jolloin kokonaisuus näkyisi paremmin. Mutta muuten varmasti onnitustunut tapahtuma. Saatiin kontakti ihmisiin ja keskusteluakin käytiin.

    • Poliisit oli aikaisemmin käyneet ahdistelemassa aktivisteja ja ilmeisesti takavarikoineet kameran, tai jotain muuta vastaavaa kameraan liittyvää sähläämistä tässä virkavallan toimesta oli. Niin tämä on kuvattu puhelimella ja ilmeisen spontaanisti niin on jäänyt kuvakulmat yms asiat suunnittelematta.

  2. Onneksi perheen pienimmätkin voi katsoa 😉 Laumasielulta luulot pois, se yrittää paeta ja helppo opetuksen kohde saa asianmukaista “koulutusta”.

  3. Nonni! Näin siinä käy kun MIEHET ja lurjukset kohtaavat. On erityisen hienoa, että Ruotsistakin löytyy vielä miehiä, joilla “ei veri vapise”, vaan kapiset roskaväen edustajat ajetaan pois sieltä, missä jokaisella kanta-ruotsalaisella on kotikaupungissaan kulkea ja oleilla tuntematta väkivallan uhkaa “uusruotsalaisten” taholta sekä suuttumusta suvakki-yhteiskunnan ja TENA -poliisin vauvan pyllyn pehmoisista “otteista”. Ruotsi sekä muut Euroopan maat ovat jo “Pelastakoon itsensä ken voi” -tilassa, täysin muslimirakkareiden ja rikollis -raiskarien kynsissä.
    Göteborgissa tilanne on erityisen paha, jossa muslimit ovat omineet itselleen reviirekseen täysin yksinoikeudella Ruotsin suurimman kauppakeskuksen, jossa diilaavat huumeita avoimesti, myyvät aseita… etc. etc. Siirtolaisjengit jopa uhkailevat poliisia ja pyrkivät ajamaan senkin pois alueelta kuleksimasta. Todennäköisesti näin tuleekin tapahtumaan, sillä Ruotsin suvakkihallitus ja muu tärähtäneistö sekä hampaaton poliisi antaa tämän tapahtua. Vai oletteko nähneet, että lammas ajaa leijonan aitauksestaan, että tuo on vieläpä verissäpäin ulisten mennessään???

Comments are closed.