Koti Artikkelit Pohjoismaiset homojen etujärjestöt, Axel Axgil ja pedofiliayhteydet

Pohjoismaiset homojen etujärjestöt, Axel Axgil ja pedofiliayhteydet

7

Poliittisella homoliikkeellä väitetään usein olevan yhteyksiä pedofiliaan. Pitääkö tämä väite paikkansa? Frihetskamp kohdisti seuraavassa artikkelissa suurennuslasin alle pohjoismaisten homojen etujärjestöjen perustajan Axel Axgilin.

Axel Axgil.

Tanskalaisesta Axel Axgilistä (1916–2011) kirjoittavat mielellään niin valelehdistö kuin homoliike itse pioneerina pohjoismaisessa ja koko eurooppalaisessa homoliikkeessä. Homolehti QX kirjoitti hänestä modernin skandinaavisen homoliikkeen “grand old manina”. Axgilin kuoltua vuonna 2011 norjalainen homoaktivisti Karen-Christine “Kim” Friele kirjoitti Axgilin olleen norjalaisen homoliikkeen avainhenkilö.

Axgil alkoi rakentaa homoliikettä pian toisen maailmansodan päätyttyä. Vuonna 1948 hän oli yksi Forbundet af 1948:n perustajista. Järjestö tunnettiin sittemmin LBL-liikkeenä ja nykyään LHBT-liikkeenä Tanskassa. Samana vuonna Ruotsiin perustettiin järjestön alaosasto nimellä RFSL, ja joitakin vuosia myöhemmin myös Norjaan nimellä Det norske forbundet av 1948. Tämä järjestö on nykypäivän Norjan LLH-liikkeen edeltäjä (Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner).

Axgil ja hänen kumppaninsa Eigil ovat molemmat saaneet vankeustuomioita seksistä alaikäisten poikien kanssa.

Axgil kuului radikaalimpaan osaan homoliikettä ja vaikutti taustalla homojen lehtien toimituksissa tuottamassa niihin vastenmielistä, kieroutunutta ja rivoa seksuaalista sisältöä. Hän sai tästä kritiikkiä niiltä, joiden mielestä homoliikkeellä tulisi olla siistimpi julkisivu. Axgil oli keskeinen henkilö myös muiden pohjoismaiden homojen aikakauslehtien lanseerauksissa ja julkaisussa.

Yhteydet pedofiliaan

Axgilista jätetään usein mainitsematta hänen siteensä pedofiliaan ja pedofiilien etuja ajaviin toimijoihin. Axgil tuomittiin 1950-luvulla vankeuteen seksistä alaikäisten poikien kanssa. Hänen kumppaninsa Eigil Axgil on tuomittu samasta rikoksesta. Homojärjestöjen yhteydet pedofiliaan ovat dokumentoituja; 1990-luvulle asti pedofiilien etujärjestö Pædofiligruppen oli homo- ja lesbojärjestö Landsforeningen for bøsser og lesbisken (LBL) alainen järjestö. Monet lesbot LBL:ssä toivoivat myöhemmin pedofiiliryhmän erottautuvan LBL:stä, ja solidaarisuuden osoitukseksi Axgil siirtyi itse Pædofilgruppeniin. Tällä hän halusi osoittaa ajavansa “laajempaa seksuaalista vapautusta”. Tämä tapahtui vuonna 1984.

Kaksi vuotta myöhemmin Kööpenhaminassa järjestettiin pedofiilikonferenssi, jonka isäntänä toimi Peter Schmidt. Konferenssi johti “Euroopan ensimmäisen pedofiiliorganisaation perustamiseen”. Kyseiseen konferenssiin osallistui pedofiileja Australiasta, Norjasta, USA:sta, Sveitsistä ja Ruotsista. Ruotsalaisedustajat kuuluivat Pedofile arbetsgruppeniin, joka oli tuolloin RFSL:n alajaosto. Norjassa puolestaan oli olemassa oma alaosastonsa Pedofil arbeidsgruppe.

Kim Friele.

Lukiessa ensimmäistä Fritt Fram -lehden numeroa, jota julkaisi Det norske forbundet av 1948 -yhdistys, törmää lehden vastaavan päätoimittajan kirjoittamaan artikkeliin, jonka pääsanomana on suojaikärajan poistamisen vaatiminen. Artikkeli päättyi informaatioon ja yhteydenottotietoihin Pedofil arbeidsgruppe -järjestöstä. Tanskalainen nykypäivän homojen verkkolehti Proud.dk kirjoitti seuraavaa Axgilista hänen kuollessaan: “Ikoni kannatti kuolemaansa asti näkemystä, jonka mukaan homoseksuaalien pedofiilien oikeuksien eteen on taisteltava.”

Bergensavisa julkaisi vuonna 2009 kolumnin, jonka kirjoittaja Nina Karin Monsen yhdisti aiemmin mainitun homoaktivisti Karen-Christine “Kim” Frielen pedofiliaan. Friele johti DNF-48:aa vuosina 1966–1971 ja oli sen pääsihteeri aina vuoteen 1989 asti. Monsen siteerasi Pedofil arbeidsgruppenin jäsenlehteä, josta selviää Frielen eräässä kokouksessa sanoneen: “Pedofiilien olisi oltava ylpeitä tuntemuksistaan! Älkää pelätkö!” Puheenvuoro päättyi raikuviin aplodeihin kokoussalissa. Päivä Monsenin artikkelin jälkeen Friele kommentoi Bergensavisalle olevansa “järkyttynyt” Monsenin väitteistä. Artikkelissa kirjoitetaan, että arkistoja täytyi kahlata useiden vuosien ajalta sen selvittämiseksi, että Friele oli sanonut jotain tuollaista.

Rappiota valtion tuella

Kun norjankielinen painos kirjasta Sexguide for homser (suom. Seksiopas homoille) julkaistiin, taustalla vaikutti Jon Reidar Øyan. Kirjassa kehotetaan muun muassa parisuhteen ulkopuoliseen seksiin ja kokeilemaan tätä “nuorten poikien kanssa”. Kirjan julkaisua tuki myös Helseutvalget for homofile (homoseksuaalien terveyssäätiö). Øyan istuu tänä päivänä Norjan työväenpuolueen homoseksuaalien verkoston Homonettverketin johtokunnassa.

Skeiv Ungdomin (suom. Homonuoriso) puhenaiselta kysyttiin joitakin vuosia sitten haastattelussa, täytyykö henkilön olla homoseksuaali voidakseen osallistua heidän kesätapahtumiinsa. Hän vastasi:

– Ei, kaikki, jotka haluavat rikkoa seksuaalielämän normeja, ovat tervetulleita!

Frihetskamp.net

7 KOMMENTIT

 1. Mitä tähän voi sanoa… Eipä muuta kuin että maailma on paljon raadollisempi paikka kuin ensisilmäykseltä näyttää.

 2. Suuressa mittakaavassa tapahtuva järjestäytynyt pedofilia on siirtynyt valtion suojeluksessa tapahtuvaksi. Taikasana on “national security”, kansallinen turvallisuus; sen lausuminen siirtää kaiken toiminnan valtiollisen oikeusjärjestelmän ulkopuolelle.

  Poliittisten yhteyksien vakiinnuttamista seuraa virkapaikkojen jako “omille miehille”.

  “Pien-pedofiilit” hakeutuvat valtion virkoihin, erityisesti lastensuojeluun ja vastaaviin tehtäviin. He saavat toiminnalleen valtion suojelun. Valtion suojelu on voimassa, kunhan he toimittavat tarvittavat määrät lapsia organisaation ylemmille tahoille. Varsinainen kauppa käydään ylätasolla. Alemmat pedofiilit saavat tyytyä suojeluun.

 3. Niimpä. Ensin tehtiin homoseksuaalisuudesta “normaalia” ja laillista sekä poistettiin mielenterveyden häiriöiden tautilistalta, sitten rotujenvälinen seksistä tehtiin “normaalia” ja “hienoa”, nyt transut poistettiin mielenterveyden häiriöiden tautilistalta ja translakiin vaaditaan muutoksia, sitten tuli “muunsukupuoliset”. Nyt kaikki maailman hinttarit ja muut perverssit saavat vielä adoptoida lapsia. Uskokaa vaan, seuraavaksi pedofilia on laillista. Siksi lastenraiskaajat saavat lähes AINA ehdollisia “tuomioita koska siihen suuntaan mennään, että se laillistetaan. Maailma on käännetty ylösalaisin. Meitä vaaditaan elättämään ja ottamaan rotumuukalaisia maahamme ja kumartamaan Israelille. Kyllä on sairas maailma.

  • Ja sitten eräänä päivänä kun heteroliittoja ei enää ole/sallita, kuka tekee ne lapset näiden pervojen adoptoitavaksi? Kloonataanko ne vai käytetäänkö apinoita?

   • Semiittiset seksuaalisuuden portaat nousevat homojen jälkeen pedofiliaan. Sitten tuleekin eläimien vuoro.

 4. Pedofiiliyhdistys painui Tanskassa maan alle 20 vuotta sitten. Pedofiileista oltiin saatu tarpeeksi. Vielä 1997 Tanskan Pedofiiliyhdistyksen varapuheenjohtaja osallistui TV-keskusteluun, mutta suvaitsevuus oli silloin saavuttanut huippunsa ja kansalaiset olivat saaneet tarpeekseen julkkispedofiileistä.

  Muslimit eivät kutsu sitä pedofiiliaksi, jos mies makaa 9-vuotiaan tytön kanssa, sillä profeetta Muhammed näytti esimerkkiä avioituen 6-vuotiaan Aishan kanssa ja suorittaen ensimmäisen yhdynnän tämän saatua kuukautiset 9-vuotiaana. Kuukautisten saaminen on muslimeille merkki tytön sukukypsäksi tulemisesta ja antaa oikeuden avioliiton täytäntöön panolle. Siis panolle. Vedotaan profeetan esimerkkiin.

  Juutalaisten mielestä lasten seksuaalinen hyväksi käyttö on sallittua ennen tämän sukukypsyyden saavuttamista ja se ei juutalaisten mielestä haittaa lapsia mitenkään, että heidän kanssa harrastetaan seksiä alle koulu-ikäisinä.

  Arabimiehillä on ajattelutapa, että vain se mies joka jakaa anustansa muille (vapaa-ehtoisesti tai pakolla) on homo, ja miehet, jotka toimivat aktiivisesti (maskuliinisessa miesroolissa) eivät muutu homoiksi siitä, että panevat toista miestä perseeseen. Sama ajattelu oli yleistä rajan takana neuvosto-armeijassa. Blondeja sinisilmäisiä balttipoikia otettiin venäläisten panopuiksi “tyttöystäviksi” 2 vuoden asepalveluksen ajaksi ja palattuaan kotimaihinsa he eivät hiiskuneet sanaakaan siitä, mitä armeija-aikana oli tapahtunut. Homo-ja venäläisvihasta tuli osa balttimiesten identiteettiä ja koska kukaan ei kertonut kokemuksistaan, ketään ei varoitettu etukäteen. Ja koska baltit olivat aina vähemmistöinä kaikissa neuvosto-armeijan joukko-osastoissa, heidän asemansa oli heikko. Venäläisten parissa asia oli tiedossa ja siitä keskusteltiin. Venäläiset nuoret pojat osasivat olla varuillaan. Eräs tuttu moskovalainen kertoi, että heti ensimmäisen kapiaisen yrittäessä lähestyä häntä “pahat mielessä”, hän sanoi rauhallisesti, että heti kun hän saa kovat panokset aseeseensa, hän kostaa tappamalla kaikki, jotka ovat häneen koskeneet. Hän sai käydä rauhassa armeijansa ilman seksuaalista häirintää. Kaikilla ei valitettavasti ole ollut yhtä kovia hermoja eivätkä olleet varautuneet neuvosto-armeijan olleenkin homo-armeijan.

  Iranissa homouden ongelma on ratkaistu sukupuolen vaihdosleikkauksilla eli saatu poistettua homous yhteiskunnasta sillä, että kaikille passiivisessa, vastaanottavassa roolissa oleville tarjotaan sukupuolen vaihdosleikkaus. Iranin valtio maksaa puolet kustannuksista. Vain Thaimaassa tehdään enemmän sukupuolen vaihdosleikkauksia kuin Iranissa eli Iranin islamilaisessa tasavallassa.

Comments are closed.