Koti Uutisia Sionismi Ääri-islamistit ja sionistit kaappaavat teknologiayhtiöitä japanilaisen rahaston kautta

Ääri-islamistit ja sionistit kaappaavat teknologiayhtiöitä japanilaisen rahaston kautta

1
Masayoshi Son ja Mohammed bin Salman.

Tämän vuoden aikana maailmalla on kohistu kansainvälisestä 100 miljardin dollarin rahastosta, joka pyrkii ottamaan tulevaisuuden tärkeimmät teknologiayhtiöt haltuunsa. Vaikka rahasto on japanilainen, valtaosa sen pääomasta on peräisin Lähi-idän ääri-islamisteilta.

Japanilaisyhtiö SoftBankin Vision Fund -rahasto pyrkii tunnistamaan kansainvälisen digitalisaatio- ja automatisaatiotrendien kannalta tärkeimmät yhtiöt ja ostamaan ne itselleen. Rahastoa johtaa Japanissa asuva maahanmuuttajataustainen korealaisliikemies Masayoshi Son, joka on valitellut julkisuudessa siitä, että japanilainen käsitys kansakunnasta sisältää vain “yhden rodun”.

Masayoshi Sonin maahanmuuttopoliittisia näkemyksiä mielenkiintoisempaa on kuitenkin se, mistä hän on saanut rahat kunnianhimoiselle projektilleen. Vaikuttaa nimittäin siltä, että Lähi-idän öljyvaltioiden ääri-islamistijohtajat pyrkivät lisäämään kansainvälistä vaikutusvaltaansa Vision Fundin avulla.

Vision Fundin päärahoitus tulee Saudi-Arabialta sekä Yhdistyneiltä arabiemiirikunnilta. Valtiot kuuluvat Isisin ja al-Qaidan omaksuman wahhabistisen ääri-islamismin päätukijoihin. Mikäli ääri-islamistit istuvat tulevaisuudessa maailman johtavien teknologiayhtiöiden hallituksissa, tulevat alaan liittyvät turvallisuusriskit kärjistymään radikaalisti.

Ääri-islamistien ohella esimerkiksi Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa ohjailevan juutalaisen Jared Kushnerin sisäpiiri suunnittelee kanavoivansa rahaa Vision Fundille. Tämä on luonnollista kehitystä, sillä sionisti-Kushner ja Saudi-Arabian ääri-islamistijohtaja Mohammed bin Salman esiintyvät mielellään julkisuudessa hyvinä ystävinä sekä poliittisina liittolaisina.

Lähteet: Behind the Money Podcast, Bloomberg

1 KOMMENTTI

  1. Korealaismies näkisi itsensä mielellään Japanin kansalaisena. En tiedä montako on saanut Japanin kansalaisuuden mutta suomalainen Martti Turunen, nyk. Maritei Tsurunen, on sen saanut. Ja oli historian ensimmäinen länsimaalainen parlamentin ylähuoneessa toiminut politikko. Rahalla kun ei Japanissa edetä. Pitää osoittaa erityistä taitoa ja kunnioitusta. Rahasta puhumista pidetään niin alentavana että esim. Samurait eivät aikoinaan puhua rahasta tai hinnoista lainkaan.

    Siksi varmasti japanilaiset katsovat vihaisina vierestä kun tällainen ulkomaalaisen rahaan ja senkautta valtaan perustuva yritys mielletään Japanilaiseksi. Yrityksen tarkoitushan on vain rahan avulla luoda valtaa ja sen jälkeen kiristää muita ihmisiä. Se jos mikä on alhaista.

    Mutta, ketkäs sielä taustalla rahoittavatkaan toimintaa. Niille tahoille tällainen toiminta on aivan normaalia. Ja sitä pidetään yleisesti hyväksyttävänä. Ikävä vain että ovat vetänet lokaan kunniakkaan soturikansan. Toimisivat sitten vaikka Koreassa.

Comments are closed.