Koti Uutisia Kotimaa Parisuhdekausti jatkuu: vasemmistoliiton varapuheenjohtaja vaatii koulutuksia toimittajille

Parisuhdekausti jatkuu: vasemmistoliiton varapuheenjohtaja vaatii koulutuksia toimittajille

10

Sunnuntaina vasemmistolaisille hyperventilaatiokohtauksia aiheuttanut Ylen vuoksi alkanut parisuhdekausti jatkuu. Tällä kertaa Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Veronika Honkasalo vaatii toimittajille “täydennyskoulutuksia”, jottei samanlaisia “äärioikeistoa normalisoivia” juttuja enää julkaista mediassa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vasemmisto vaatii mediassa kirjoitettavan ainoastaan heidän näkökulmasta asioita. Näin toimitaankin suurimman osan ajasta ja etenkin Ylen toimesta, mistä kertoo älypuhelinaktivistien shokkireaktio yhdestä liian neutraaliin sävyyn kirjoitetusta jutusta.

Honkasalon mukaan Ylen juttu oli niin vakava asia, että hallituspuolueen varapuheenjohtakan piti ottaa asiaan kantaa. Väitetty median vapaus kirjoittaa haluamistaan aiheista ei siis vaikuta hallituksessa olevia kulttuurimarxisteja kiinnostavan.

Lähde: Twitter

10 KOMMENTIT

 1. Älkää viitsikö tuota kaustimeemiä… “Kauston” tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa polttamista. Että kenen parisuhde täällä nyt on poltettu? Tuo on yhtä typerää kielen väärinkäyttöä kuten kontaminaatiot esim. “etkot”, joka ei ole mikään oikea sana. “Jatkot” sen sijaan on. Englannissa on vaikkapa “prequel”, joka ei ole oikea sana – “sequel” (jatko-osa) taasen on. Virhe on kielellisesti tuossa tehty siinä, että funktionaalisena kantasanana on käytetty “sanan osaa” “quel”, joka ei tarkoita mitään. “Seque” on tuossa se oikea funktionaalinen sana.

  Sortukaa mieluummin vaikkapa anglismiin ja puhukaa “parisuhdekeissistä”, jos on pakko jotakin uuskieltä tai muuta hölmöyttä harjoittaa.

 2. Kaikkein surkuhupaisinta tässä on se, että kaiken tämän vasemmisto”liberaalien” totalitaristisen öyhötyksen jatkuessa tuon alkuperäisen artikkelin kirjoitti mikäs muukaan, kuin rotumuukalainen Sean Ricks 😀

 3. Onko mitään sellaista juttua normaalien ihmisten elämässä missä Veronica Honkasalo ei vetäisi terveyssiteitään umpparisolmuun?

 4. Niin ja Veronica ei ymmärrä eikä tiedä politiikasta mitään, mielipiteet ja mielialat liikkuvat sen yhden kierron mukaan. Facismi ei ole perinteistä oikeaa vasemmistolaisuutta eikä vastaavaa oikeistolaisuutta vaan kolmastie.

 5. Martti! Lue uutisesi Yleltä niin vältyt kausti-sanalta, ja monelta muulta mieltäs pahoittavalta uutisoinnilta. Kiitos ja hyvää syksyn jatkoa.

  • Juu, MV-lehti ja Vastarinta tykkäävät kausteista. Kaada itsellesi vain sen YLEn kanssa, reppana.

   Pistetään kaikki uuniin, juu. Hyvää loppuelämää sinne reppanallekin. Ei taida tosin olla kuin harmaata ja mustaa luvassa: betonia ja somalia, nimittäin.

  • Akat hiljaa, perkele! On se kiva aina nähdä idiootteja raiskaamassa kieltä. Sitten kun joku edes hieman sivistystä omaava vihjaisee asiasta, niin ollaan turpa auki itkemässä, kun joku tulee korjaamaan. “Etteks te vois meijän antaa edes olla, hei, idiootteja rauhassa, kato svittu, ku kaikki muu, tiätsä, meilt on jo viety?”

   Tuohan on ihan selvää vasemmistolaisuutta: hakutaan “kielioppinatsiksi” ymv. järjen köyhyyttä. Vain vassarimätäpää voi olla sitä mieltä että oikeaoppiseen suomen kieleen pyrkiminen on jotenkin paha asia.

   Onnea valitsemallesi polulle, Heili Heili -tyttönen.

   • Ennen käytettiin aina loppupäätettä “gate” kuvaamaan kaikenlaisia skandaaleja ynnä kissanristiäisten painoarvoa vastaaavia tapahtumia.

    Siinäkin on vain se ongelma että se tulee Nixonin 70-luvun alun nk. “Watergate-skandaalista”, jota nykyisin käytetyn logiikan mukaan tulisikin kutsua Watergate-gateksi.

    Pysyittekö kärryllä?

 6. “Uudelleenkoulutukseen”,”täydennyskoulutuksen” nimellä jotta edistetään virallista totuutta. Jotenkin tulee DDR:ät ja Neuvostoliitot mieleen…Mutta no media on aina Suomessa ollut kallellaan vasemmalle.

Comments are closed.