Koti Uutisia Ulkomaat YK: pakolaiset eivät uhka Euroopalle

YK: pakolaiset eivät uhka Euroopalle

12

Maailman suurimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin kuuluva globalistijärjestö YK ilmoittaa pakolaiskomissaarinsa Filippo Grandin suulla, että pakolaiset eivät ole uhka Euroopalle.

“Euroopalla ei ollut kriisiä. 90 % pakolaisista ovat köyhissä ja kehittyvissä maissa, mutta Euroopassa suhteellisen vähän”, hän kertoo haastattelussa. Hänen mukaansa siis se, että suurin osa pakolaisista jää lähialueilleen ja vain osa tulee Eurooppaan, tarkoittaa, ettei sillä ole vaikutusta Euroopan tilaan.

Todellisena ongelmana Grandi näkeekin poliitikot, jotka puhuvat ongelmista.

”Minä syytän poliitikkoja, jotka haluavat kuvailla näitä ihmisiä uhkana. Uhkana työlle, turvallisuudelle, arvoille. Tämä idea, että kaikki yrittävät tulla tänne, että meidät on miehitetty, on tyrmätty realiteetilla, jotka luvut osoittavat,” Grandi sanoi ja viittasi pakolaisten määrään köyhissä maissa.

Grandin mukaan Eurooppalaisten kielteinen suhtautuminen pakolaisten vastaanottoon saattaa tarkoittaa sitä, että myöskään köyhemmät maat eivät halua kohta enää ottaa pakolaisia vastaan. Käytännössä tämä tarkoittaisi teoriassa pakolaisuuden loppua, ja se lienee Grandin mielestä ongelma.

Lähde: yle

12 KOMMENTIT

 1. Poliitikkojen päätöksillä nämä mustaperseet aikaansaavat valtioiden väestön keskinäisen hajaannuksen, vievät työt (matala palkka) ketkä niitä heistä tekevät ja suurin osa ketkä eivät työn takia edes änkeydy tänne niin tulevat romahduttamaan sosiaaliturva järjestelmämme, kaltoin kohtelevat raiskaamalla lapsia ja naisia.Tuhoavat sikiämällä veronmaksajien laskuun poliitikkojemme suostumuksella tämän vuosisatojen aikana kehittyneen kulttuurimme ja hyvinvointi, tieto/taito yhteiskuntamme.Sitä nämä parasiitit tekevät

 2. Etelä-Afrikkalaiset valkoiset pakolaiset eivät ole uhka Euroopalle.

  • Siksipä niitä ei tänne koskaan otettaisikaan.

   Rakennusalalla Tilaajavastuun “Valttikortin” eli työmaiden kulkulupia tarkasteltaessa huomaa jotakin jännää: on kiinalaisia, albaaneja/kosovolaisia, uzbekeja, irakilaisia ja afrikkalaisiakin, muttei yhtään somalia. Toimitusjohtaja Joonas Palosaari henkilövuokraamo Värväämöstä vastaa siihen miksei somaleita rakennustyömailla näy: “He ovat jo saaneet Suomen kansalaisuuden” (vrt. tilapäinen oleskelulupa l. B-viisumi). Eli somalit ovat olleet Suomessa jo pitkään loisimassa, oppineet kieltä juuri sen verran kuin tarvitsee ja “he ymmärtävät miten suomalaisessa yhteiskunnassa toimitaan”, jolla Palosaari viittaa Suomessa kaksi vuotta olleisiin duunareihin, jotka ovat oppineet jo kieltä ja ymmärtävät esim. pyytää parempaa palkkaa eli ovat ns. “perillä asioista”.

   Juuri samasta syystä somalit eivät mitään tee. Helsingissä, kuulemma, on afrikkalaisia bussikuskeja (joukossa somaleja?), mutta somalinaarasta ei ole kukaan koskaan nähnyt töitä tekemässä.

   • Infra ry:n toimitusjohtaja taas uskoo “ratarahaa heltiävän EU:lta”. On se kiva kun Maastrichtin sopimus kielsi ennen itsenäisten maiden oman keskuspankkirahoituksen…

    Ruuhkamaksuja ei näillä näkymin Ruotsin mallin mukaan olla hommaamassa Suomeen.

    Minne menevät ne yli 8 300 000 000 euroa veronmaksajien rahoja, jotka tiestöön ja liikenteeseen kohdistuvasta verotuksesta saadaan? Teiden päällystämiseen menee vain 105 000 000 euroa. Juha Pipipään hallitus sai EU-yliherroiltaan luvan v. 2020 lukien pysyvästi budjetoida perusväylänpitoon 300 000 000 euroa.

    Tuo korotettu pottikin on vain 3,6 % kokonaisverokertymästä.

    MIHIN HELVETTIIN MEIDÄN RAHAT LAITETAAN?!?

    • VASTAUS: Suomessa vallitseva rakenteellinen korruptio on estänyt varsin tehokkaasti sen, että näihin epäkohtiin puututtaisiin — kaikki saa jatkua entiseen malliin.

     Tärkeää on huomata, että myös VALTAMEDIA muodostaa olennaisen osan tätä korruptiokoneistoa. Myös mediaväki hyötyy siitä, kun suostuvat ummistamaan silmänsä ja teeskentelemään että asiat ovat ihan kunnossa.

     Juuri tämän vuoksi viranomaiset ja valtamedia ovatkin niin raivoisasti käyneet vaihtoehtomedian kimppuun. He tajuavat, että siitä on muodostumassa heille uhkaava kilpailija, joka ei suostu tähän samaan hyssyttelyyn ja sopupeliin. Siksi se pitää nujertaa.

     • Kun toisinajattelijoita kohdellaan kuten mafia kohtelee uhrejaan, on ymmärrettävä että tällaista maata johtaa jonkin sortin mafia?

    • Muistan itsekin lukeneeni tuon 105 000 000 euroa, joka on 1,27 % kokonaissummasta!!! 98,73 % melkein kahdeksasta ja puolesta miljardista eurosta vain häviää jonnekin. Palkat ja muut juoksevat kulut (kalustohankinnat ymv.) eivät selitä tuota mitenkään. Herrojen, lobbareiden, kierojen virkamiesten ja muiden luikureiden osuuksien jälkeenkin pitäisi vielä jäädä rutkasti rahaa kassaan.

     Ei ole Suomi enää maailman paras tai onnellisin maa – ei lähimainkaan. Ja mitä on onnellisuus? Jollekin se huorissa käymistä, TV:tä ja ryyppämistä. Minulle se on luonnonrauhaa ja taidetta.

     Me olemme melankolinen kansa; vähän kuin slaavilaiset veljemme. Toivottavasti amerikkalainen small-talk ja muu honotus ynnä kimitys ei koskaan syrjäytä meidän aitoa, oikeaa hiljaista kultuuria. Suomi on nk. “hiljainen kulttuuri”, kuten myös Japani, Koreat ja Kiina. Hiljaisuus ja vaikeneminenkin ovat merkityksellisiä perinteisesti näissä maissa. Ja silloin kun jotakin sanotaan, niin sillä on painoarvoa ja sitä myös tarkoitetaan.

    • Suomessa on, kuulemma, asennevamma ruuhkamaksuja kohtaan. Ruotsissapa ollaankin paljon “VIHREÄMPIÄ”.

     Kyllä ne alkavat pian lypsää ruuhkamaksuja meilläkin, katsokaapahan vain.

     8,5 miljardia euroa vuodessa liikenteeseen ja tiestöön liittyviä veroja on nappikauppaa vielä siihen verrattuna, mitä näillä Saatanan kätyreillä on meidän päidemme ja rahojemme menoksi vielä niljaisiet, suomuiset ihonsa peittävissä hihoissaan.

     • Kyllä, Ruotsi on aina ollut meitä edellä, joten he tulevat tuhoutumaankin ennen meitä. Mutta mitäpä se lohduttaa – perässä tulemme me aivan taatusti.

     • Infra ry:n tj. Paavo Syrjölä Rakennuslehdessä #31 11.10.2019:

      “Ruuhkamaksujen käyttöönotto olisi vaikeaa asenteiden vuoksi, mutta Ruotsissa ollaankin tunnetusti Suomea edellä vihreässä(!) ajattelussa. Se perustelu, että väylistä huolehtiminen parantaa turvallisuutta, on sen sijaan useimmille selkeä ja kannatettava.”

      Syrjö kertoo huomanneensa että Ruotsissa asennoidutaan väyläinfran kehittämiseen kokonaisvaltaisemmin kuin Suomessa. Länsinaapurissa hyvänlaatuinen ja kattava väyläinfra nähdään hänen mukaansa kilpailutekijänä koko kansantaloudelle.

      Eli valmiiseen infraan on kiva tulla irakilaisten, afgaanien ja somalien loisimaan, niinkö? Kyllä kateeksi käy ruotsalaisten ylitsevuotavaa viisautta. Euroopassa on menossa kisa siitä, mikä kansakunta tekee itsemurhan ensimmäisenä! Tiukkaa taistoa käydään juuri Ruotsin, Ranskan ja vaikkapa Belgian kesken. Suomi on noussut taistossaan sarjataulukkoa pomminvarmasti ja tasaiseen ylöspäin.

  • He ovat enemmän kuin tervetulleita Australiaan ja Uuteen Seelantiin.

Comments are closed.