Koti Uutisia Ulkomaat Moskeijan edustalla ammuttiin Ranskassa

Moskeijan edustalla ammuttiin Ranskassa

4
Claude Sinké.

Maanantaina Bayonnen kaupungissa Ranskassa sattui moskeijan edustalla ampumavälikohtaus, jossa haavoittui kaksi miestä. Teosta pidätettynä on 84-vuotias entinen ammattisotilas ja kansallismielinen aktiivi.

84-vuotias mies, jonka nimi on Claude Sinké, on poliisin mukaan tunnustanut teon. Hän oli ollut sytyttämässä moskeijaa palamaan, kun kaksi miestä, jotka ilmeisesti ovat muslimeita, olivat nähneet teon. Tässä yhteydessä Sinke oli ampunut heitä, jolloin uhrit saivat median mukaan vakavia vammoja.

84-vuotiaan armeijan veteraanin kerrotaan sairastavan syöpää. Vuonna 2015 hän oli ehdolla paikallisvaaleissa Kansallisen rintaman listoilla.

Ranskassa on suuri muslimivähemmistö ja maassa on tapahtunut viime vuosina useita verisiä islamistien terrori-iskuja. Moskeijoita ja muslimeita vastaan suunnatut kostoiskut ranskalaisten puolelta eivät myöskään ole harvinaisia, sillä maassa on tehty useita tuhopolttoja ja muuta vandalismia moskeijoita vastaan.

Lähteet: RT, The Local

4 KOMMENTIT

  1. Mahtava mies.Tekee sen mitä nuoremmat eivät tee.Nuoremmat amok-juoksijat surmaavat koulukavereitaan mikä menee yleensä hukkaan.Salud!

  2. Tapasin eilen erään muslimi-miehen. Hän oli todella iloinen että “vale-muslimi ISIS-johtaja” oli saatu lahdattua vaimoineen ja lapsineen.

    • Oletko koskaan niputtanut esim. Jussi Halla-ahoa ja kansallissosialisteja samaan nippuun? Tai vaatinut Perussuomalaisilta selitystä jostain sellaisesta, mitä esinerkiksi joku kansallissosialisti on tehnyt?

      Väitän, että olet. Esimerkiksi Saksassa AdF-puoluetta on syytetty maassa vastikään tapahtuneesta ammuskelusta, koska ampuja oli kansallismielinen. Kun taas muslimi tekee terrori-iskun, ei vasemmisto ole koskaan vaatimassa selityksiä kaikilta muslimeilta, vaan pyrkii etsimään sen yksittäisen pedofiilinpalvojan, joka sanoo ainakin julkisesti että hyi hyi, tyhmä teko.

Comments are closed.