Koti Uutisia Palkittua espanjalaiskirjailijaa syytetään juutalaisvihasta

Palkittua espanjalaiskirjailijaa syytetään juutalaisvihasta

5

Espanjalainen kirjailija ja runoilija Antonio Gala on saanut juutalaisten vihat niskaansa El Mundo -lehteen kirjoittamansa artikkelin vuoksi. Galan mukaan juutalaiset on häädetty lukemattomista maista historian aikana hyvästä syystä.

UK_Antonio_Gala

Gazan kansanmurha on kostautunut juutalaisille ympäri Eurooppaa esimerkiksi rajujen mielenosoitusten yhteydessä. Myös kulttuuriväki on rohkaistunut puhumaan suunsa puhtaaksi juutalaisten vaikutuksesta yhteiskuntaan.

Antonio Galan mukaan juutalaiset eivät kykene elämään sopuisasti muiden kansojen kanssa, vaan he muodostavat aina oman “näkymättömän rodullisen yhteisönsä”, jonka tukipilari on Israelin valtio. Galan mukaan ei ole ihme, että niin monet valtiot ovat ajan saatossa päättäneet hankkiutua juutalaisista eroon.

Kirjailija hämmästeli, kuinka juutalaiset jatkavat edelleen toimintaansa. “Joko he ovat pahoja tai myrkytettyjä”, Gala totesi. Artikkelin otsikko on “Valitut”, jolla viitataan juutalaisten rasistiseen käsitykseen itsestään “Jumalan valittuna kansana”.

Juutalaiset hyökkäsivät luonnollisesti välittömästi Galan sananvapautta vastaan. Madridin juutalaisyhteisön johtaja David Hatchwell jyrähti ja kertoi saattavansa Galan lailliseen vastuuseen sanomisistaan. Espanjassa on säädetty erityinen laki, joka kieltää arvostelemasta juutalaisia. Menneinä vuosisatoina satojatuhansia juutalaisia häädettiin muun muassa Espanjasta ja Portugalista.

Kirjojen ja runojen lisäksi Gala on kirjoittanut muun muassa näytelmiä ja esseitä. Hän on myös opiskellut lakia, filosofiaa, politiikkaa ja taloutta. Gala on saanut lukuisia palkintoja esimerkiksi työstään teatterin ja oopperan parissa. Häntä on syytetty usein aiemminkin juutalaisvihasta. Galan mukaan juutalaisten on lopetettava muiden syyttäminen omista ongelmistaan.

Lähde: i24news

Lue myös:

Syitä tukea Palestiinaa
Boikotoi Israelia!
Shokkivideo: näin lastenmurhaajat juhlivat

 

5 KOMMENTIT

  1. Jos kaikki maailman kuuluisat ja viisaat tekisivät samoin niin ei pian enää tuo antisemitisti leima paljon painaisi. Jutkut saisivat ansaitsemansa kohtelun.

  2. Gala puhuu asiaa. On hyvä muistaa että vuosisadan vaihteessa juutalaiset olivat yleisesti halveksittu rotu. Heidät oli karkoitettu monesta maasta juuri heidän rasistisen käsityksenä vuoksi omasta itsestään. Ja kaikeksi pahaksi onneksi Saksa meni ja antoi heille luvan saapua maahan ja alkaa asumaan siellä. Jos Saksakin olisi ollut samoilla linjoilla Ranskan, Espanjan ja Portugalin kanssa, ei varmaan toista maailmansotaa olisi koskaan käyty. Mutta kun arogantisti käyttäytyy niin kohtelu on sen mukaista.

  3. ”Joko he ovat pahoja tai myrkytettyjä”

    Sanoisin, että ovat vain häikäilemättömiä oman edun tavoittelijoita. Kaikista riskeistä huolimatta he hyötyvät toiminnastaan ja heillä on rahaa ja valtaa enemmän, kuin moni uskaltaa arvata. He eivät lopeta sotien rahoittamista ennen kuin koko maailma on heidän otteessaan.

    Ukraina, Irak, Egypti, Afganistan, Syyria, Libya, Gaza… Nyt täytyy olla kovana eikä uskoa heidän valheita Iranista. Sitä sotaa heille ei pidä antaa.

Comments are closed.