Koti Uutisia Shokkivideo: näin lastenmurhaajat juhlivat

Shokkivideo: näin lastenmurhaajat juhlivat

11

Internetissä nopeasti leviävältä videolta näkyy, kuinka israelilaissotilaat yhdessä siviilien kanssa siunaavat kranaatteja matkalle teurastamaan palestiinalaisia. Samanaikaisesti israelilaiset tanssivat innoissaan kranaattien ympärillä laulaen kovaäänisestä tulevan musiikin tahdissa. Yksi sotilaista juoksentelee ympäriinsä automaattikarbiinin ja lasillisen viinaa kanssa. Toinen sotilas tanssii musiikkiauton päällä.

Videon voi katsoa alta:

 

 

Sunnuntain aikana Israelin armeijan surmaamien palestiinalaisten uhriluku nousi jo yli tuhanteen ihmishenkeen, jotka ovat suurimmaksi osaksi siviilejä. Israelilaisen, valtion toimintaa kritisoivan tahon mukaan kolmen juutalaisnuoren sieppaus, jota Israel käytti yhtenä syynään aloittaa palestiinalaisten joukkomurha, olikin lavastettu hyökkäys. Muutama päivä sitten Israelin valtio jopa virallisesti tunnusti, ettei kidnappauksen takana ollut Hamas, vaan “yksinäinen solu”.

Kuvia israelilaisten juhlimasta teurastuksesta (ei herkille lukijoille):

Israelilaissotilaat tulittavat 155 mm pitkillä kranaateilla Gazan kaistaa rajan läheisyydessä.
Israelilaissotilaat tulittavat 155 mm pitkillä kranaateilla Gazan kaistaa rajan läheisyydessä.
Palestiinalaispoika pitää tiukasti kiinni ensihoitajan puserosta.
Palestiinalaispoika pitää tiukasti kiinni ensihoitajan puserosta.

UK_Palestiinalaisia_uhreja_1

UK_Palestiinalaisia_uhreja_2

UK_Palestiinalaisia_uhreja_3

UK_Palestiinalaisia_uhreja_4

Lähteet: Nordfront.se, Daily Stormer, BBC

11 KOMMENTIT

  1. Voi jumalauta mitä teurastajia. Sionistit ja niiden kätyrit pitää laittaa aisoihin.

  2. Hyi helvetti näitä sionisteja, joita Amerikka suojelee veto-oikeudella. Venäjälle ollaan lätkimässä pakotteita toisensa jälkeen koko Euroopan unioni mukaan lukien, mutta juutalaiset saa listiä naisia ja lapsia. Kyllä näkee, keillä on valta joka paikassa. Toivon vaan että tulee aika murhaajille.

  3. On sairasta tuo siionistien touhu! Mitä mieltä olette väitteestä että 7/8 juutalaisesta on ns. kasaareita(khazar)? Eli heillä ei ole seemiläistä perimää vaan ovat aikoinaan kääntyneet juutalaisuuteen (uskontoon).Nämä samat kasaarit olisivat sitten se “juutalainen” eliitti joka vetelee naruista ainakin EUssa ja USAssa? Ja että DNA testien mukaan palestiinalaiset olisivat perimältään lähempänä oikeita juutalaisia? Lisäksi että 1/8 osa eli oikeat ortodoksijuutalaiset joita myös asuu Israelissa vastustavat siionistien juutalais-valtio agendaa eivätkä esim. osallistu asepalvelukseen!
    youtubessa on mielenkiintoista matskua aiheeseen liittyen.

    • Tarkennus! Kasaarit siis ilmeisesti ovatkin juutalaista perimää Nooan pojan Jaafetin kautta. Mutta siltikin syyttömien murhaaminen sekä arabien että juutalaisten toimesta on tuomittavaa. David Duken ajatuksiin yhtyen totean että kaikilla kansoilla on oikeus asua rauhassa omissa maissaan ja vaalia omia traditioitaan, ja tähän mennessä esim. suomeen ja muihin länsimaihin immigroituneet muslimit ja muutkin sopeutumattomat mamut takaisin omiin maihinsa ja rajat kiinni niin saatais ainakin turhat konfliktit ja vastakkain asetttelu loppumaan. Kauhean yleistävää, myönnän!

  4. Haagiin hullujen murhaajien joukko. Obama ja Kerry samaan oikeuteen, joku suomalainen vielä pitää tästä Peresin murhaajajoukosta.

  5. Hirvittävää on touhu. Länsimedia on vain saanut sellaisen buumin aikaan, että ne siviilimurhat, jotka tekee USA tai on osapuolena jotenkin, ne uhrit ovat vähemmän kuolleita. Taas ne siiviliuhrit, jotka kuolee Venäjän tms. konflikteissa ovat tuhat kertaa kuolleempia.

  6. Tämä seuraava ei ole mitään provoa vaan kysymys kansallissosialisteille: eikö Israel toimi aikalailla kansallissosialististen periaatteiden mukaan? Korottaa ponnekkaasti omaa juutalaista rotuaan, valtiota ja kansaa, kategorioi muita rotuja/kansoja (varsinkin arabeja) alempaan kastiin. Jos tämä ei ole NS niin mitä tämä sitten on?

Comments are closed.