Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Boikotoi Israelia!

Boikotoi Israelia!

67

AK_boikotoiisraelia

Julkaisemme uudelleen 2012 kirjoitetun artikkelimme “Suomalaisyritykset tukevat sionistirikollisuutta”. Artikkelin lopussa on lista Israelia tukevista yrityksistä, joita boikotoida. Artikkelia on syytä levittää mahdollisimman laajasti, sillä aihe on entistä ajankohtaisempi Gazan kansanmurhan vuoksi.

Kuinka tarkasti seuraat omia kulutustottumuksiasi? Vaikka Jaffa-appelsiinit jäävätkin meistä useimmilla automaattisesti kaupan hyllylle, vaatii Israelin tuoteboikotti paljon tarkkaavaisempaa silmää. Finnwatchin uuden selvityksen mukaan viralliset luvut kertovat vain murto-osan suomalais-israelilaisesta yhteistyöstä.

Israelin sotilaallisesti miehittämien siirtokuntien liike-elämä on arka paikka monille länsimaalaisille yrityksille. Mikäli esimerkiksi tullin tilastoihin olisi uskominen, on juutalaisvaltion rikollisista siirtokunnista kaupattu Suomeen yhdeksässä vuodessa tuotteita vain 118 euron edestä. Tällainen tilastollinen silmänlume on tuttua esimerkiksi kaikille Suomen ja Israelin väliseen asekauppaan tutustuneille. Todellisuudessa yhteistyö on paljon tiiviimpää – ja tuottoisampaa.

Pakkaus valehtelee

Kansainvälinen yhteisö on pyrkinyt asettamaan näennäisiä esteitä liiketoiminnalle, jota pyöritetään sen tuomitsemista siirtokunnista käsin. Siirtokuntatuotteiden vienti on kalliimpaa kuin laillisten alueiden tuotannon. Sionistiset yhtiöt kiertävätkin tullimaksuja ja EU:n laittomille miehitysalueille asettamia rasitteita merkitsemällä miehitysaluetuotteiden alkuperämaaksi Israelin. Näin siirtomaapolitiikka piilotetaan samalla myös kuluttajalta, jonka on mahdoton arvata pakkausselosteen perusteella tavaran alkuperää. Väkivaltaista miehitystoimintaa vastustava keskivertosuomalainen saattaa helposti toimia tällöin periaatteitaan vastaan.

Joidenkin tuotteiden kuten kukkien alkuperä voidaan myös piilottaa kuljettamalla niitä aluksi maasta toiseen ja sekoittamalla lopulliseen kauppatavaraan – kukkakimppuun – eri maiden kukkia. Tuotteella ei enää olekaan yhtä selvää kotimaata. Kun siirtomaayhteyksiä selvitettiin, kieltäytyivät monet sionistien kanssa yhteistyötä tekevät yritykset järjestelmällisesti paljastamasta alihankkijoitaan ja tuotannon taustoja. Totuus olisi myrkkyä niiden liiketoiminnalle.

Finnwatchin selvityksen mukaan taistelu valheellisia pakkausmerkintöjä ja talousrikollisuutta vastaan on vaikeaa jopa viranomaisille. Ennen kuin EU:n petostenvastaiset järjestöt motivoituvat tarpeeksi vastustamaan israelilaisten vilppiä, eivät asiat varmasti muutu. Tilannetta mutkistaa myös, että EU:n voimakkain jäsenmaa Saksa on juutalaisvaltion uskollinen tukija ja rahoittaja.

G4S, aggressiivisen sionismin puolesta.
G4S, aggressiivisen sionismin puolesta.

Suomalaisen vastuu

Mitä yhteistyö ihmisoikeusrikkurin kanssa kertoo suomalaisyritysten eettisestä selkärangasta? Finnwatchin raportin mukaan Israelin suomalaisten rikoskumppaneiden lista on hämmentävän kirjava. Vielä yllättävämpää on, etteivät suomalaisyritykset ole vaivautuneet laatimaan minkäänlaisia linjauksia yhteistyöstä laittomien siirtomaiden kanssa. Esimerkiksi kauppaketju Kesko ei vaivautunut juuri vastaamaan Finnwatchin kysymyksiin sen eettisistä linjauksista ja tuotteiden alkuperästä. Väkivaltainen sortopolitiikka ei tunnu vaivaavan edes maamme hallitusta, kun konfliktin aggressiivisena osapuolena ovat poliittiselle kritiikille immuunit juutalaiset. Tilanne on täysin päinvastainen kuin valkoisesta rasismista tuomittujen Etelä-Afrikan ja Itävallan tapauksissa.

Suomalaisille tutut yritykset kuten rautatieyhtiö VR, Siemens, Hälsans Kök, SodaStream, lääkevalmistaja Ratiopharm, kosmetiikkayritys Ahava, Volvo ja sementin maahantuoja Cemex tekevät tiivistä yhteistyötä miehitysalueiden yritysten kanssa. Suomessakin toimiva turvallisuusyritys G4S vainoaa aktiivisesti palestiinalaisia itsenäisyystaistelijoita siirtomaa-alueilla. Suomen ja Israelin välisestä asekaupasta on kirjoitettu laajemmin jo Kansallinen Vastarinta -lehden 2. numerossa; esimerkiksi suomalainen Insta DefSec on toimittanut sionisteille huomattavasti sotilasteknologiaa. Eläkevakuutusyhtiöt Ilmarinen, Tapiola, Varma, Eläke-Fennia ja Keva ovat niin ikään sijoittaneet varojaan siirtomaayrityksiin.

Israel tunnetaan myös laajasta hedelmä- ja vihannesviennistään; sen tärkeitä tuotemerkkejä ovat Jaffa, Coral, Jordan Plains, Alesia ja Carmel. Hedelmätuotanto syö huomattavia määriä vesivaroja juutalaisten alistamilla alueilla. Suuret palestiinalaisryhmät ovat joutuneet lähtemään vesipakolaisiksi, jotta väliinpitämätön suomalaiskuluttaja saisi appelsiineja aamiaispöytäänsä.

Oikealla Pertti Huusko, sionisteja aseistavan Insta DefSecin toimitusjohtaja

Yksityisten yritysten rinnalla suomalais-israelilainen yhteistyö kukkii vielä arveluttavammalla maaperällä: jopa Suomen valtio on sijoittanut miehitysalueiden tuotantoon ja Israelin aseteollisuuteen. Suomen puolustusministeriö on jatkanut kymmenien miljoonien asekauppoja Israelin kanssa samalla, kun monet muut Euroopan valtiot ovat maan sotarikollisuuteen havahduttuaan luopuneet israelilaisten aseyritysten osakkeista. Helsingin seudun liikenne tekee yhteistyötä Veolian kanssa, joka esimerkiksi järjestää palestiinalaisten vankikuljetuksia miehitysalueilla. Valtion eläkerahasto on sijoittanut yhteensä yli 50 miljoonaa euroa siirtomaiden laittomaan talouteen.

Boikotoi Israelia!

Vaikka laittomat siirtokunnat ovat juuri nyt ajankohtainen aihe, tulee muistaa, että lopulta koko Israelin valtio on suuri rikos, eikä sen tuotantoa voi koskaan tukea. Maan tuotteita ei tule ostaa, olipa niiden alkuperä millä tahansa maantieteellisellä alueella. Monet tunnetut kansainväliset yritykset myös investoivat Israeliin, vaikka ne eivät olisikaan sieltä lähtöisin. Ilman ulkomaisten kapitalistien rahaa Israelin varustelu ja militantti sionismi eivät olisi mahdollisia.

Seuraavilla yrityksillä on tiukat siteet Israeliin ja niitä tulisi boikotoida:

Achva Halva (kosmetiikkaa)
Ahava (kosmetiikkaa)
AOL-mediaimperiumi
AT&T (tietotekniikkaa)
Beigel & Beigel (keksejä)
Benetton (vaatteita)
Calvin Klein (mm. vaatteita)
Carmel (mm. vihanneksia ja hedelmiä)
Caterpillar (puskutraktoreita)
Coca-Cola, Fanta, Fruitopia, Kia Ora, Lilt, Schweppes, Sprite ja Sunkist (virvoitusjuomia)
Danone (ruokatuotteita)
Donna Karan (vaatteita)
Eden Springs (juomavesi- ja kahvituotteita)
El Al -lentoyhtiö
Elbit (tietotekniikkaa)
Estée Lauder -tuotemerkit (mm. Aramis, Aveda Clinique, Donna Karan, La Mer, MAC, Michael Kors ja Tommy Hilfiger)
Evian (mineraalivesi)
Gamla, Golan ja Yarden (viinimerkkejä)
GAP (vaatteita)
Hugo Boss (mm. vaatteita)
Intel (elektroniikkaa)
Jacob (keksejä)
Jaffa (hedelmiä)
Johnson & Johnson (terveystuotteita)
Kappa (vaatteita)
Keter (mm. sisustustuotteita)
Kimberley Clarke (metsäteollisuustuotteita)
La Roche-Posay (mm. kosmetiikkaa)
L’Oréal-tuotemerkit (mm. Biotherm, Garnier, Giorgio Armani, Helena Rubinstein, Kérastase, Lancôme, Maybelline, Ralph Lauren, Redken, The Body Shop ja Vichy)
LU (keksejä)
Marks & Spencer (vaatteita)
McDonald’s (roskaruokaa)
Motorola (elektroniikkaa)
Nestlé-ruokavalmisteet (mm. After Eight, Felix-kissanruoka, KitKat, Maggi, Milky Bar, Nescafé, Nesquik, Perrier ja Quality Street)
News Corporation -mediaimperiumi (mm. 20th Century Fox Films, Fox TV, National Geographic, Sky TV, Star TV, The New York Post, The Sunday Times ja The Times)
Nokia (elektroniikkaa)
Revlon (kosmetiikkaa)
Sara Lee (vaatteita ja muita tuotteita)
SodaStream (virvoitusjuomia)
Starbucks (kahviloita ja kahvituotteita)
Timantit (suurin osa maailman timanttikaupasta kulkee Israelin kautta)
Timberland (vaatteita)
Tommy Atkins (hedelmämerkki)
Veolia (rakentaa infrastruktuuria laittomiin siirtomaihin)
Walt Disney Company (lapsille ja nuorille suunnattua viihdettä)

Muista, että 729-alkuisilla EAN-koodeilla merkityt tuotteet ovat valmistettu Israelissa. Suomalaisille hyvin tuttu huonekalujätti IKEA toimittaa huonekaluja laittomiin siirtokuntiin.

Tuoteboikotti ei tietenkään yksinään ratkaise sionismin kansainvälistä ongelmaa, mutta se on tärkeä osa vastuullisen ihmisen arkea. Israelia ja sionismia kulutusvalinnoillaan rahoittava suomalainen laiminlyö kotimaista tuotantoa ja pönkittää vapaaehtoisesti juutalaisvaltion asemaa raskaasti aseistettuna suurvaltana. Jokainen pieni teko sionismia vastaan on arvokas!

Toimitus

Aiheesta muualla: Finnwatchin selvitys

67 KOMMENTIT

 1. Ikävä kyllä raha syrjäyttää etiikan suomalaistenkin yritysten kohdalla.

  Olisiko juutalaisten kosher-merkinnöistä saatavana jotain listaa, niin voisi niitäkin seurata ja sitä kautta boikotoida. Ben ja Jerry jäätelö on ainoa tuote missä olen kyseisen merkin nähnyt, mutta tiedän että niitä on paljon enemmän.

  • Eli oliko tarkoitus boikotoida israelista tulleita tuotteita, vai boikotoida kaikkia maailman juutalais-tuotteita? koska ne ovat eri asia. Olen toki itsekin boikotoinut israelilaisia hedelmiä, mutta nyt yritän laajentaa tätä kannanottoani, kysyn siksi. Kiitos jo vastauksestasi.

   • Minä ostan aina kun mahdollista israelilaisia tuotteita oman etunikin vuoksi. Mielestäni Israelin pitäisi liittää Länsiranta täysin Israelin maa-alueeseen niin kuin se kuuluukin.

    • Sen verran surkea trolli, että joutuu painaa jo alapeukkua. Sniff…

 2. Erinomainen leikkaus itseäni askartaneeseen aiheeseen! Kiitokset artikkelista.

  Kehitysehdotuksena: Olisi mielenkiintoista nähdä kattava lista minne kaikkialle lonkerot yltävät…

  Kiitokset vielä kertaalleen.

 3. Joskus aikoinaan lukemani aiheellinen artikkeli kenelle tahansa terveellisestä ravinnosta ja ruuantuotannosta (ja sen vastakohdasta l. sionismiin olennaisesti liittyvästä tuotemerkkimaniasta) löytyy ainakin osoitteesta:

  http://www.theoccidentalobserver.net/2010/03/should-we-have-our-own-kosher-certification/

  Noin muutoin nämä globalismiin ja globaaliin kapitalismiin liittyvät lonkerot taitavat ulottua vähän kaikkialle nykypäivänä, ja ellei yksilö hanki ravintoaan ainoastaan varmasti lähellä tuotetuista ja jalostamattomista lähteistä, ei voi koskaan olla varma mistä ravintoaineet ja tuotteett ovat peräisin. Surkeaksi on mennyt tässäkin suhteessa maailman meno.

 4. Pitääpä alkaa “pönkittää vapaaehtoisesti Israelin asemaa raskaasti aseistettuna suurvaltana”. Erityisesti Jaffa-appelsiineja voisin alkaa ostaa entistä enemmän ja tietenkin käyttää – mitä runsaimmin – sionististen yritysten tuotteita.

 5. Israeliin voimakkaasti investoivia tai sitä muuten tukevia yrityksiä:
  American OnLine AOL julkaisutoimintaa; Time, Life, Time-Life, CNN,…)
  AT&T tietoliikennepalveluita
  Benetton merkkivaatteita
  Caterpillar valmistaa puskutraktoreita, joita käytetään palestiinalaisten rakennusten ja viljelmien tuhoamiseen
  CocaCola virvoitusjuomia; Fanta, Fruitopia, Kia Ora, Lilt, Sprite, Sunkist, Schweppes
  Danone ruokaa ja meijerituotteita; Danone jugurtit, Evian mineraalivesi, Jacob keksit, LU keksit, …
  Disney viihdettä ja julkaisuja
  Elbit toimittaa elektorniikkaa apartheid-muurin valvontajärjestelmiin ja Israelin armeijalle
  Estee Lauder kosmetiikkaa; Aramis, Clinique, Tommy Hilfiger, Donna Karan, … Pääomistaja aktiivinen siionistijohtaja
  IKEA toimittaa huonekaluja laittomiin siirtokuntiin
  Intel (elektroniikkaa)
  Johnson & Johnson lasten- ja terveydenhoitotuotteita
  Kappa merkkivaatteita
  Kimberley Clarke metsäteollisuustuotteita; Kleenex paperipyyhkeet
  L´Oreal kauneudenhoitotuotteita; Giorgio Armani, Lancome, LaRoche-Posay, Garnier, Biotherm, Helena Rubinstein, Maybelline, Ralph Lauren, …
  Marks & Spencer vaatteita; pitkäaikainen Israelin tukija
  McDonalds roskaruokaa
  Motorola elektroniikkaa
  Nestlé ruokavalmisteita; Nescafé, Nesquik, Perrier, Maggi, Felix kissanruoka, KitKat, Quality Street, After Eight, Milky Bar, …
  News Corporation julkaisutoimintaa; Fox TV, Sky TV, Star TV, 20th Century Fox Films, National Geographic, The Times, Sunday Times, The New York Post, …
  Nokia mobiilitietoliikennettä; investoi israelilaisiin yrityksiin ja on niiden kanssa yhteistyössä
  Revlon kosmetiikkaa; pääomistaja siionisti
  Sara Lee vaatteita ym; Wonderbra, Gossard, Lovable, Playtext, Pickwick-tee, Brylcreem, Aqua Velva, …
  Starbucks kahvibaareja; hallituksen puheenjohtaja aktiivinen siionisti
  Timberland ulkoiluvaatteita ja -varusteita; pääomistaja aktiivinen siionisti
  Veolia hoitaa bussilinjoja laittomiin siirtokuntiin, rakentaa raidelinjaa Jerusalemista siirtokuntiin ja kaivaa rakennushiekkaa palestiinalaisten maalla siirtokuntien rakentamiseen

  http://www.kaapeli.fi/akys/boikotti.html

 6. Unileverin tuotteet suomessa:

  Becel levitteet jne.
  Flora levitteet jne.
  Lipton teet.
  Knorr kastikkeet jne.
  Carte d’Or jäätelöt.
  Crème Bonjour tuorejuustot
  Lätta kevytlevitteet.
  GB Glace jäätelöt.
  Magnum jäätelöt.
  Maizena suurusteita jne.
  O’hoj kastikkeet.
  Turun Sinappia.
  Viennetta jäätelökakut.

  http://www.unilever.fi/brands/foodbrands/default.aspx

 7. Kiitokset artikkelista, itse pyrin välttämään kaikkea sionistista/juutalaista tuotosta niin hyvin kuin pystyn. EAN-koodin alkunumerot 729 viittaa israelin tuotteeseen, hyvä muistaa kun pyörittelee kaupassa tuotteita …

 8. Hän joka taivaassa asuu,nauraa,Herra pilkkaa heitä .kerran hän on puhuva heille vihassansa ,peljättävä heitä hirmuisuudessaan:Minä olen asettanut kuninkaani siioniin pyhälle vuorelleni.Minä ilmoitan,mitä Herra on säätänyt.hän lausui minulle:Sinä olet minun poikani,tänä päivänä minä sinut synnytin.Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinut omiksesi.Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat,niinkuin saviastian sinä särjet heidät.tulkaa siis järkiinne,kuninkaat,maan tuomarit,ottakaa nuhteesta vaari.palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella.

  Herra siunatkoon Israelia ja osoittakoon pyhyytensä kansansa vihollisissa.

  • Johannes 8:44 Jeesus juutalaisille saatanasta isästänne te olette ja isänne himojanne te tahdotte tyydyttää.

   • Voi taivas… Näin se sit menee kun otetaan yksittäinen luku Raamatusta eikä tajuta kontekstia… Eikä näytä olevan muutenkaan tietoa yhtään mistään (ei ainakaan historiasta). Ostan niin paljon israelilaisia tuotteita kuin ikinä pystyn. Kiitos siis listasta 😉

 9. Bojkotta judiska förbrytarna,Bojkotta judiska förbrytarna,
  Bojkotta judiska förbrytarna,Bojkotta judiska förbrytarna,

 10. Helpompaa kuin boikotoida lähes kaikkialle lonkeronsa ulottavavaa imperiumia on tukea ja ostaa kaikki tuotteet mahdollisimman lähellä ja pienten yritysten valmistamana.

  Kannattaminen on tehokkaampaa kuin vastustaminen. Se mihin keskität huomiosi voimistuu.

  • Näin se taitaa mennä. Juutalaisten hallitsemista yrityksistä tehdystä listasta tulee niin pitkä, ettei sitä kukaan varmaan muista ulkoa.

   Sen sijaan olisi hyvä tuoda esille niitä vaihtoehtoja mitkä ovat mahdollisimman kaukana juutalaisten touhuista.

 11. Hi. My name is Mustafa. I am from Turkey. I am not a Muslim! I was expelled from the university because of my investigations about Terror, Terrorism, The Middle East, New World Order and Jews. I was expelled from the university by the order of Jew Controlled Turkish Military Forces. Jews control Turkey. Jews destroyed Turkey. You can read my life story on http://www.savethemales.ca/2013/04/How-the-Illuminati-Terrorizes-Controls-Turkey%20Masonic-Turkey%20.html

  I will send a detailed Jewish Boycott List to you.
  Also I will send a list of websites for you to follow.

  Take care of your beautiful nation.
  Do not let the Jews to destroy your beautiful countries & nations.
  Save your European heritage.

  King Regards.

 12. – Mostaque Ali, http://www.mostaqueali.blogspot.com/
  – Aangirfan, http://www.aangirfan.blogspot.com/
  – The Official Website of Representative David Duke, PhD, http://www.davidduke.com/
  – The Vatic Project, http://www.vaticproject.blogspot.com/
  – Jewish World Government, http://www.pgorg.com/
  o On Capitalism: http://www.doeda.com
  o On the Jewish New Order: http://www.paragoy.com
  o On the creation of Israel: http://www.tawayza.com
  o On Jewish control:www.phumph.com
  o On Jewish Moneylenders: http://www.judom.com
  o On The New World Order: http://www.postremus.com
  – Food Website Directory | Organics vs GMOs, Codex Alimentarius, Monsanto, http://bestmeal.info/
  – Jew Watch News, http://www.jewwatch.com/
  – Organic Consumers Association, http://www.organicconsumers.org/
  – Organic Consumers Association: Millions Against Monsanto, http://www.organicconsumers.org/monsanto/
  – Real Jew News, http://www.realzionistnews.com/
  – Zionist Outrage | Luciferian “Jewish” Organised Evil wants to establish their control on Earth totally, absolutely and forever, http://zionistoutrage.com/
  – Daily Stormer, http://www.dailystormer.com/
  – JewishProblem.com | For a World of Free Nations on a ‘Judenfrei’ Planet, http://www.jewishproblem.com/
  – Ziowiki, http://ziowiki.com/
  – Jewish Terrorism, http://www.jewishterrorism.com/
  – Destroy Zionism! | Exposing the World Parasite, http://www.destroyzionism.com/
  – Total Fascism, http://www.totalfascism.com/
  – The End Of Zion, http://theendofzion.com/

 13. Here is the detailed boycott list.
  – 3M
  – Adidas
  – Ajax
  – American Express
  – AOL
  – Apple
  – AXA
  – Banana Republic
  – Bayer
  – BBC
  – Biotherm
  – Bit Defender Internet Security – Member of Skull Bones Sect
  – Boeing
  – BP
  – Cacharel
  – Cadbury
  – Calvin Clein
  – Carlsberg
  – Caterpillar
  – Chrysler – Dodge – Jeep
  – Citigroup
  – Clinique
  – CNN
  – Coca Cola – Fanta – Sprite – Schweppes – Fuse Tea – Cappy – Burn – Powerade – Sen Sun – Damla
  – Cummins
  – Daily Telegraph
  – Danone
  – Dell
  – Diesel
  – Disney
  – Dole Bananas
  – Dominos Pizza
  – Donna Karan
  – Ebay
  – Exxon Mobil
  – Facebook
  – FedEx
  – Fiat – Ferrari – Maserati – Iveco – Lancia
  – Ford – Lincoln
  – Fritolay
  – F – Secure Internet Security – Bilderberg Member
  – GAP
  – G – Data Internet Security – Using Bit Defender Database
  – Garnier
  – General Motors – Buick – Cadillac – Chevrolet – GMC
  – Gillette
  – Giorgio Armani
  – Glaxo Smith Kline
  – Google
  – Harper Collins
  – Hewlett Packard – HP
  – Hitachi
  – HSBC
  – Huggies
  – Hugo Boss
  – IBM
  – Intel – Mc Affee
  – Jacobs
  – Johnson & Johnson
  – Kaspersky Internet Security
  – Kellogg’s
  – Kentucky Fried Chicken
  – Kerastase
  – Kimberly-Clark
  – Kotex
  – Lacoste
  – Lancome Paris
  – La Roche Posay
  – Lexmark
  – Levi’s – Dockers
  – Lilly
  – Lockheed Martin
  – L’oreal
  – Marks & Spencer
  – Maybelline
  – Mc Donald’s
  – McGraw Hill Books
  – Microsoft – Hotmail – Bing
  – Motorola
  – Myspace
  – National Geographic
  – Nestle – Nescafe – Nestea – Nesfit – Nesquik – Kitkat – Maggi – Polo
  – Nike
  – Nokia
  – Onex
  – Packard Bell
  – Palmolive

 14. – Panda Security – Member of Scientology Sect
  – Paypal
  – Penguin Books
  – Pepsi – Yedigün – Fruko – 7 UP – Tamek – Tropicana – Doritos – Lay’s – Cheetos – Ruffles – A La Turca – Cerezza – Rocco
  – Philip & Morris – Marlboro – Parliament
  – Philips
  – Pringles
  – Procter & Gamble – Ace – ALO – Ariel (Ariel Sharon) – Braun – Duracell – Fairy – Prima
  – Puma
  – Ralph Lauren
  – Revlon
  – Sandisk
  – Sara Lee
  – Seagate
  – Shell
  – Siemens
  – Skype
  – Starbucks
  – Sun Micro Systems – Java
  – The Home Depot
  – The Sun
  – Timberland
  – Time
  – Tommy Hilfiger
  – Total Oil
  – Tuborg
  – Unilever – Lipton – Knorr – Domestos – Algida – Cif – Dove – Elidor – Omo – Axe – Clear – Signal – Calve – Magnum – Rinso – Yumoş – Sunlight – Rexona – Vaseline – Lux- Sana – Becel –Carte Dor
  – Vakko
  – Vichy
  – Victoria’s Secret
  – Vodafone
  – Volvo
  – Yahoo
  – Youtube
  – Xerox
  – Walmart
  – Wikipedia

 15. Hyvä juttu. Varmaan on samalla aika pitkälti boikotti vapaamuurareita kohtaan. Vaan olisiko kellään suuntaa antavaa luotteloa mahdollisista vapaamuurarien hallitsemista yrityksistä? Yrityksistä nimenomaan sen vuoksi koska oikeusjärjestelmää ja poliisia on hankala boikotoida, mutta ihmisten tietoisuutta tulee kuitenkin laajentaa koskemaan mahdollisimman paljon myös vapaamuurareiden omistamia yrityksiä kuten mm. S-ryhmää ja Keskoa. Eli toisin sanottuna sionistinen syöpä pitäisi hoitaa kokonaisuudessaan.
  Vaihtoehtona iltasanomien kommenttiosastolla on puhuttu esim. Lidlistä. Koska tällaiset kommentit on julkaistu tulee väkisinkin mieleen kysymys: onko Lidlillä puhtaat jauhot pussissa? Meikäläisen mielipiteitä kun eivät lehdet julkaise edes kommenttiosastolla. Mistä mitään voi tietää yleensäkään. Kukaan ei voi avoimesti vastustaa sionismia ja menestyä samalla, mikä johtuu muun muassa siitä että suuret mediakanavat ovat kauttaaltaan korruptoituneita ja näitä vaihtoehtomedioita seuraa vain pieni osa ihmisiä. Suurin osa väestöstä pesee aivojaan valtamedialla. Onko nykyäänkin ainoa keino yrittää vaikuttaa asioihin lentolehtisten jakaminen?

 16. Tulihan taas tietoa! olikohan listassa ostoskeskuksia Suomessa hallitseva Citi.con?

 17. Loistava kirjoitus! Suosittelen kaikkia jakamaan yllä olevan suomen kielisen kirjoituksen sekä mieluiten myös Mustafan kirjoittaman listan boikotoitavista tuotteista. Se jonka etiikka antaa vielä kaiken tapahtuneen jälkeen periksi jakaa tukensa israelille ja kansainväliselle juutalaisten monopolille, on läpeensä mätä ihminen eikä ole ainakaan minun silmissäni rahtuakaan arvokkaampi kuin Benjamin Netanyahu koukkunokkaisine rosvokoplineen…

 18. Jokainen oikeudenmukainen suomalainen voi poimia Mustafan listasta muutamia tuotemerkkejä joita alkaa boikotoida. Citiconin osakkeiden sijaan voisi ostaa Spondaa, joka ei ole sidoksissa juutalaisten organisaatioihin. Mitä tulee sitten suureen juutalaisjohdannaiseen elintarikejättiin, ei heidän tuotteissaan ole mitään mitä ei voisi ostoskorissaan korvata suomalaisilla tuotteilla!

 19. Tämä aihe on oikeasti aina ajankohtainen ja pitäisi olla kaikkien mielessä.

  Olisi hienoa, jos sivulle saisi sellaisen “news tickerin” tai “mainosbannerin” missä juoksisi tärkeimmät tuotteet ja yritykset mitä boikotoida. Vaihtoehtoisesti voisi mainostaa niitä vaihtoehtoja mitkä ovat täysin suomalaisessa omistuksessa.

 20. Mistä löytyisi logoilla varustettu lista boikotoitavista tuotteista?

 21. Oikeastaa poikottiin pitäisi laitaa myös USA:n tuoteet. Tukevat terroristi valtiota. Maan johdossa ja vaikuttavilla paikoilla juutalaisia. Ja maailman valloitus meneillää.
  Laittavat sormensa jokaiseen vähänkin konfliktilta haiskahtavaan tilaneeseen, jotta saataisiin oikea sota aikaiseksi (aseita myytyä ja myyntiä juutalaisten yhtiöille). Hajoita ja hallitse. EU on juutalaisten juoni. Askel askeleelta hitaasti, ettei kansalaiset huomaa. USA:n kaltainen liitovaltio, missä juutalaiset hallitsee. Vesi varantojen pantaus lainoja vastaa (ottakaa selvää suomen tilanteesta…). Huom. rahan “luonti”(USA:n keskuspankki…). Libya on huonomassa jamassa mitä oli Kaddafin aikana. Miten Syyria… Kaikki juutalaisten taustavaikuttajien masinoimia konfilkteja.
  Jos jossain “pienessä” maassa on “oma” raha, halu olla erillään juutalaisten rahalla orjuutavasta systeemistä, se ajetaan USA:n voimalla kaaokseen. Onko sattuma, miksi niin monta “sotaa” tällä hetkellä. Ukraina; ei todellakaan ole USA:n asia. Mutta jotenkin Euroopan vakaus on saatava sekaisin. Ensin ei tehty mitään (euroopan maat)ja nyt hämmennetää soppaa isolla kauhalla USA:n toimesta ja johdolla. Ohjeet tulleet?.

 22. Israelilla on oikeus ja velvollisuus puolustautua näitä Hamas-rättipäitä vastaan. Vai kannatatteko Islamin vyöryä tännekkin?

  • Onko israelilla oikeus varastaa toisen kansan maa, kyykyttää ja nöyryyttää näitä ja ihmetellä perään, miksi Palestiinalaisilla voi joskus olla hermo tiukalla?

   • Ei ne mitään ole varastanut. Näköjään tällekin sivustolle kirjoittelijoilta on totaalisesti pallo hukassa lähi-idän historian osalta. Luokittelen teidät samaan sarjaan vihervasureiden kanssa joilla on yhtä vääristeltyjä tietoja. Rautalankaa en ala tässä vääntämään, lienee turhaa työtä kun ette ota kuitenkaan opiksenne.

    • Rautalankasi on joku pyhä huuhaa kirja kenties? Mistä näitä lampaita tänne sikiää saarnaamaan, että Israel ei ole varastanut mitään vaan muslimit, koska moosees blaa blaa…

     Alappa vääntää sitä rautalankaa itseäni alkoi kiinnostamaan?

 23. Miksi jaksaa jauhaa juutalaisista. En minäkään niistä pidä, mutta muslimit ovat huomattavasti suurempi uhka suomalaisuudelle.

  Meitä on täällä vain viisi miljoonaa ja juuri musulmaanit ovat tuhoamassa meidän kulttuuriamme – konkreettisesti. Todellisen nationalistin tulee ensisijaisesti puolustaa omaa maataan ja kulttuuriaan.

  • Koska mainitsemasi todellinen nationalisti, tietää kenen/minkä valtion ansiosta ME ja koko Eurooppa kärsimme mainitsemastasi musulmaani ongelmasta…

   Kosher nationalismi on itselleen valehtelemista, mutta jos ei uskalla kyseenalaistaa oikeita syypäitä Islamisaatioon Europpassa, on kyllä pallo hukassa..

  • Kannattaa tutustua historiaan, kuka puski Eurooppaan ja Amerikkaan monikulttuurisuuden ihannoinnin, avoimien ovien politiikan ja rasismi hysterian? Mikä taho hyökkää jokapaikassa paitsi Israelissa kansallismielisiä vastaan?

   Juutalaiset.

   http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-Britain.php
   http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-France.php
   http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-USA.php

   Tieto on kultaa, tietämättömyys juuri sitä mitä he haluavat. Sivistä itseäsi.

  • Sanotaa vielä tuosta kulttuurin tuhoamisesta, että olet todella väärässä.

   Muslimeilla on täysin erilainen kulttuuri ja heitä ei juurikaan meidän asiat kiinnosta. Saattavat onnistua silloin tällöin jonkun heikkopäisemmän käännyttämään.

   Mutta juuri juutalaiset toimivat aktiivisesti, muuttaakseen meidän kulttuuria. He syöttävät meille monikulttuuria ja avoimia ovia, valkoisen miehen taakkaa ja holokaustia, valheellista rotuoppia, mustan miehen ihannointia.

   Eivät muslimit juurikaan halua näitä asioita. He haluavat pitää kiinni omasta kulttuuristaan. Toki muslimit eivät Eurooppaan sovi.

 24. Juutalaisetko ajaisi muslimien maahanmuuttoa? Kyllä on sekopääväitteitä epäloogisuudessaan. Täällä sen takana seisoo vasemmisto, RKP, vihreät, SDP ja osa porvaripuolueiden akkoja (myös ämmämäisiä miehiä).

 25. kiitos listasta. Aioin siirtyä käyttämään ainakin Ahava kosmetiikkaa ja muitakin Israelilaisia ja Juutalaisten
  keksimiä tuotteita.

  • Kirjoittaessasi oman nimesi (?) pienellä ja ‘israelilaisen’ sekä ‘juutalaisen’ kieliopin vastaisesti isolla alkukirjaimella, paljastat hauskasti ei-juutalaisen sionismin vekkulin paradoksin. Suomessahan äänekkäimmät Israel-fanit ovat juurikin ei-juutalaisia, joita juutalaiset pitävät ali-ihmisinä ja jotka “ovat olemassa palvellakseen juutalaisia”…

 26. En ymmärrä vihaa juutalaisia ja Israelia kohtaan. Israel on ainoa säällinen valtio muuten niin kaaottisessa Lähi-idässä. Maahamme tunkeutuvat ja yhteiskunnan tuilla elävät somalit taas ovat eri juttu. Samaten mustalaiset, jotka eivät ole sopeutuneet säälliseen elämään missään, missä heitä on. Islaminuskoisten maahanmuutto tulisi kokonaan kieltää ja lähettää heidät yhdessä suvaitsevaisten kanssa vaikka Afganistaniin talebanien elätettäviksi.

  • Takaisin FDL kilaroimaan, nimenomaan juutalaisten politiikka Euroopassa hukuttaa meidät Islamisaatioon, jos tätä ei tiedä/hyväksy on turha valehdella olevansa isänmaallinen!

 27. En osta Hedelmiä joiden EAN-koodin kolme viimistä numeroa on 729:n

 28. Kiitos hyvistä listoista Israelilaisista tuotteista. Ostan aina Israelilaisen tuotteen jos mahdollista.Sille ei voi kukaan mitään, että Israelin valtiota ei kukaan koskaan voi hävittää. Israelin kansa on Jumalan omaisuuskansa ja Israelin maa on Jumalan heille antama maa-alue.Uhoamisella ja vihalla saatatte vain turmioon itsenne.

 29. Aivan uskomatonta tämä Israelin vastainen propaganda.Israel on tunnustettu valtio ja ainoa demokratia alueella. On aivan uskomatonta, ettei se saa puolustaa itseään. Aivan sama kuin Ruotsi lähettäisi tänne Suomeen raketteja, ja kun me puolustautuisimme, saisimme noottia siitä. Raamattu sanoo Israelista ja juutalaisista, että viimeisinä aikoina “on oleva viha tätä kansaa kohtaan”.Samoinhan siellä kerrotaan, että Juutalaiset tulevat palaamaan omaan maahansa-ja niinhän nyt on tapahtumassa.

  • Esimerkkisi Ruotsista on huono. Israel on väkivalloin perustettu terroristivaltio, joten on täysin oikeutettua, että Palestiinalaiset puolustavat itseään, maataansa ja kansaansa.

  • Raamattusi ”on oleva viha tätä kansaa kohtaan” on kestänyt jo useita satoja vuosia, joten lopun aikoja odotellessa.

  • Mitäs se kristillinen sionisti(feikki kristitty) täällä huutelee? Katso mitä mieltä “israel” (Netanyahu on luvannut tehdä Talmudista “israelin” virallisen lakikirjan) ja juutalaiset ovat Jeesuksesta ja Kristinuskosta:

   * “The ‘goyim’ are not humans. They are beasts.” (Baba Mezia 114b)

   * “If you eat with a ‘goy’ it is the same as eating with a dog.” (Tosapoth, Jebamoth 94b)

   * “Even the best of the ‘goyim’ should all be killed.” (Soferim 15)

   * “Sexual intercourse between the ‘goyim’ is like intercourse between animals.” (Sanhedrin 74b)

   * “When it comes to a Gentile in peace times, one may harm him indirectly, for instance, by removing a ladder after he had fallen into a crevice.” (Shulkan Arukh, Yoreh De ‘ah, 158, Hebrew Edition only)

   —–

   * “‘Yashu’ (derogatory for ‘Jesus’) is in Hell being boiled in hot excrement.” (Gittin 57a)

   [’Yashu’ is an acronym for the Jewish curse, ‘May his (Jesus) name be wiped out forevermore.’]

   * Yashu (Jesus) was sexually immoral and worshipped a brick.” (Sanhedrin 107b)

   *Yashu (Jesus) was cut off from the Jewish people for his wickedness and refused to repent.” (Sotah 47a)

   * “Miriam the hairdresser had sex with many men.” (Shabbath 104b, Hebrew Edition only)

   * “She who was the descendant of princes and governors (the virgin Mary) played the harlot with carpenters.” (Sanhedrin 106a)

   * “Christians who reject the Talmud will go to hell and be punished there for all generations.” (Rosh Hashanah 17a)

   —–

   Muut argumenttisi ja Ruotsi vertauksesi ovat epä-valideja, sitäpaitsi “israel” on Etnokratia ei demokratia. Nykyiset “israelilaiset” ovat yli 90-prosenttisesti käännynnäisten Khazaar-juutalaisten jälkeläisiä ja heillä ei ole mitään siteitä raamatunajan Israeliin, joka nykyään on Palestiina (joilla muuten on geneettiset siteet alueelle yhä)!

  • Israel ei todellakaan ole demokratia, äänioikeus on vain murto-osalla de facto kansalaisista, yksinkertaisesti koska Israel pelkää antaa äänioikeutta Arabeille jotka ovat enemmistö
   Systeemi on samanlainen kuin Etelä-Afrikassa Apartheidin aikaan

 30. Tätä ihmiskunnan syöpää on tietysti vaikea boikotoida 100%:sti, mutta sen minkä tiedät olevan peräisin Israelista, on jokaisen helppo kyllä jättää väliin.

 31. Pelkäänpä, että olette oikean jäljillä mutta ette täysin ymmärrä miten laajasta ongelmasta onkaan kysymys.

  Ensinnäkin, kysy kuka hallitsee maapallolla? Moni osaa sanoa tuon ihanuuksien ihmemaan rapakon takaa.

  Kukas hallitsee jenkkejä? Alla siihen selvä vastaus, joka monet yllättää.
  Eikä ole spekulaatiota vaan faktaa. Huomaa oikean laidan ala-otsikot.

  http://thezog.info/who-controls-the-white-house/

  Nousiko tukka pystyyn?
  Niin minullakin.

  Kysykää vielä pakolaisaiheinen kysymys itseltänne. Kuka rahoittaa ISIStä?

 32. Kaikista näistä paitsi Coca Colasta ja Intelin Prosessoreista on itsellä vaikea luopua. Ikävä kyllä AMDn Prosessorit eivät pärjää tietyissä tehtävissä Intelille. Ja Coca Colaan olen ollut riippuvainen pienestä lähtien.
  Mutta joo, taidan kuitenkin katsoa seuraavaksi AMDn koneen jos mitenkään mahdollista… En vaan tiedä mitä teen tälle Kokis addiktiolle 🙁

  Down With Israel, Down With Zionism

  • Ota kuppi kahvia sen Cocasonnan sijaan. Puhdasta kahvia sen kemikaaliliemen tilalle ja olosikin paranee. Siitä on tarkoituksella tehty addiktoivaa. Se on hyvä aine vanhojen, tummuneiden kolikoiden ja mitalien puhdistamiseen, mutta suuhuni en sitä laita.

 33. Myös Stanley työkalupakit tulisi lisätä listaan, siis ne muoviset väriltään musta/keltaiset. Muita Stanleyn tuotteita Israelin suunnalta ei tietääkseni tule.
  Kiitos toimitukselle ja kaikille, jotka ovat listanneet tuotteita ja tuottajia. Helpottaa ostopäätösten tekemisessä.

 34. Nyt lisäisin listalle suomalaiset sionistit, jotka boikotoivat J. Kärkkäistä koska Kärkkäisen joku omistaja on joskus sanonut jossain jotain sionismia vastaan. Eli nämä yleistä mielipidettä ja keskustelua ohjailemaan pyrkivät pelottelijat boikottiin:
  -Arabia
  -Iittala
  -Fiskars
  -Hackmann
  -Tammi
  -Otava
  -WSOY
  -Readme
  -Egmont
  -Gummerus
  -Sanoma Media
  -Sanoma Pro

Comments are closed.