Koti Uutisia Opettaja vei tyttöjä näytille Hennalan vastaanottokeskukseen

Opettaja vei tyttöjä näytille Hennalan vastaanottokeskukseen

24

Hennalan vastaanottokeskus tiedottaa Facebook-sivuillaan, että se sai sunnuntaina lukiolaisvieraita. Tiirasmaan lukion musiikkiluokkalaisten opettaja oli keksinyt viedä Lucia-kulkueen näytille vastaanottokeskukseen.

“Kulkue kiersi koko keskuksemme asukkaiden saadessa nauttia heidän ammattitaitoisesta musiikkiesityksestään”, vastaanottokeskuksen sivulla kirjoitetaan. Tapaus on herättänyt runsaasti paheksuntaa sosiaalisessa mediassa, jossa kritisoidaan voimakkaasti nuorten tyttöjen viemistä vastaanottokeskukseen esiintymään. Keskuksen asukkaat olivat myös ottaneet tytöistä kuvia, mihin monet tapausta kommentoineet suomalaiset suhtautuvat hyvin kielteisesti viime aikaisten uutisten valossa.

Joidenkin lähteiden mukaan Kempeleessä marraskuussa tapahtunut 14-vuotiaan tytön raiskaus oli saanut alkunsa juuri siitä, että opettajat olivat päättäneet väkisin “tutustuttaa” suomalaistyttöjä turvapaikanhakijoihin. Myös tämä esimerkkitapaus on noussut esiin Hennalan tempauksen kommentoinnissa. Alla on esillä kuvakaappaus vastaanottokeskuksen Facebook-sivuilta.

UK_HennalaVOK_Facebook

Tänään puolestaan Hennalan vastaanottokeskus pääsi jälleen otsikoihin ison joukkotappelun seurauksena. Asukkaille oli tullut maanantaina puolen yön aikaan riitaa henkilökunnan kanssa majoituspaikan säännöistä. Riita oli ollut myös turvapaikanhakijoiden välillä.

Yksi osallisista oli kaivanut esiin puukon ja muutama asukas oli saanut lieviä vammoja. Osallisia tappelussa oli parikymmentä. Paikalla oli jälleen ollut useita Hämeen poliisin partioita.

Lähteet: MV-lehti, ESS, Facebook

24 KOMMENTIT

 1. Opettajan ja rehtorin naamat ja nimet esille, olkaa niin hyvät. Nämä ihmiset ovat menettäneet järkensä ja ovat selvästi seksuaalisesti kieroutuneita.

 2. Tietoisuus kasvaa, maamme luopioeliitti näyttää karvansa joka päivä.

  Lapsiamme uhrataan kulttuurimarxismin alttarille, heitä ei arvosteta enää. Ns. “hyvät” ihmiset ikään kuin kerjäävät, että lapsemme raiskataan ja tahritaan.

  Mistä he ovat saaneet tuon kammottavan taudin, joka vaatii omien lasten uhraamista?

  Minä tiedän, tiedätkö Sinä?

 3. Ihan vain mielenkiintoisen vertailun vuoksi:

  Kuvitelkaapa tilanne, jossa juutalaisen lyseon tyttöjä vietäisiin muslimien kuvattavaksi?

  Ei oikein tunnu uskottavalta, vai tuntuuko?

  Mutta voitte olla varma, että Karmela Liebkind (J) kannattaa tätä lämpimästi, kun on kyse meidän lapsistamme. Hän rakastaa sitä, hän haluaa sitä, hänhän on monikultturisti (Suomessa). Karmelahan on laatinut tämäntyyppisiä ohjeita meidän lapsillemme, mutta en ole koskaan nähnyt hänen vaativan juutalaislyseota esittelemään tyttöjään partalapsille.

 4. Vittu mitä touhua! Helposti olisi voinut luulla feikkiuutiseksi, mutta kyllähän tuo siellä virallisilla FB-sivuilla komeilee.

  Kellään tietoa kyseisen opettajan henkilöllisyydestä?

 5. Olis mukava tietää tämän opettajan nimi. Toivottavasti MV-lehti laittaa oikein ison kuvan sivuilleen tästä pervosta.

 6. En ikinä olisi omaa tytärtäni päästänyt tuonne. Mahdettiinkohan äideltä/isiltä kysyä lupaa?

  TÄYSIN VASTUUTONTA KÄYTÖSTÄ OPETTAJALTA.

  Sitä paitsi mitä tekemistä kristillisellä juhlalla on muslimien kanssa????

 7. Voi helvetti noita marujen rakastajien tempauksia. Valkoiset lapset ja nuoret annetaan auliisti kamelikuskeille seksiorjiks. Rättipäät villiinty tästäkin niin että tiistaina 15.12. Uutisoitiin valtakunnallisesti Hennalan VOKin mellakasta jossa käytettiin myös Mora-puukkoa. Noita puukkoja ei muka ole ostettu marujen toimesta viereisestä Puuilosta. Paskapuhetta!

 8. No kyllähän täyden palvelun hotelliin kuuluu se että tulevat morsiamet* tuodaan kanssa herroille näytille.

  *morsiamet eivät välttämättä tiedä pääsevänsä nauttimaan monikulttuurista

 9. Eihän poliisit enää muualle kerkeäkään, kun pitää koko ajan selvitellä laittomien maahanmuuttajien tappeluita, raiskauksia ja muita rikoksia.

 10. Tämä itseään älymystönä pitävä porukka on täysin seonnut. He kuvittelevat että kaikkien kanssa voidaan elää sovussa.Viimeinen pisara oli minullekin kun Akaan Kirkkoherra, esitti paikallislehdessä,että mehän voisimme pyytää nämä karvakädet laulamaan yhdessä Juolulauluja . On se perkele mennyt hukkaan pastorin teologian opinnot.
  Näitä karvakäsien perseennuolioita on eduskunta väärällään, kaikki vasurit ja vihreät sekä RKP:n edustajat.
  Tästä ei selvitä enää raamatunlauseita jakamalla. ÄÄnestäjät Herätkää,,,mutta eihän ne herää.

 11. Kuulin että salpauksessa lähihoitajiksi opiskelevien on käytävä hennalan vokissa läpäistääkseen kurssin. Sairasta. Laitoin tänää postia salpaukseen.tehkää tekin samoin.

  • Näin kuulin minäkin ja ilmeisesti terveydenhuollon opiskelijat ovat jo vokissa pakkotyössä. On taas savunaamoilla kissanpäivät kun hoitsuopiskelijat sivelee karvakäsiä. Hyi saatana. Rotupettureiden kanssa en hlökohtaisesti halua olla missään tekemisissä. Oppilaitos vastuuseen pakottamisesta.

 12. Eskarilaiset lapset ovat Keiteleellä tänään menossa vastaanottokeskukseen laulamaan joululauluja. Meinattiin jo viime viikolla viedä, mutta onneksi aikuiset ottivat asiaan kantaaa, ja sitä siirrettiin. Ja vanhemmat saivat päättää haluavatko lapsiaan sinne. Jotkut siis menevät, muille järjestetään muuta.

 13. Lahden vastaanottokeskus hennala FB- sivu on poistanut tuon jutun seinältään.

  • Puhelinnumero sentää löytyy viel niitten Fb sivuilla. Sinne pitäis soittaa ja tehä haastattelu, pitäis saada jotenki nauhoitettua ja sitten nettiin .

  • Haloo! “Työmies” on tuomittu kyllä. Tyypillinen suomalainen väkisinmakaaminen jossa nainen on päissään “mukana hommassa”, mutta aamulla ei muista mitään ja tulee katumapäälle ja syyttää raiskauksesta. Sellaista voi tapahtua kenelle vain miehelle, yksi esimerkki oli Kyläkauppias Keskinen, ei saanut tuomiota! Täysin eri asia kuin puskaraiskaukset.

  • Niin löytyykin, mitä muuta voi odottaa sionistiselta kosherkonservatiiviselta mokuttaja puolueelta?

 14. Opettajina toimii nykyaikana henkilöitä joita ei ole varustettu ilmeisesti minkäänlaisella etiikalla ja moraalilla. Jos tuollaiset opettajat saavat jatkaa viroissaan seurauksena on läpimätä seuraava sukupolvi. Opettajien jotka eivät välitä oppilaittensa turvallisuudesta on saatava rangaistuksensa tavalla tai toisella!

Comments are closed.