Koti Uutisia Turvapaikanhakijat raiskasivat 14-vuotiaan Kempeleessä

Turvapaikanhakijat raiskasivat 14-vuotiaan Kempeleessä

25

UK_refugees_not_welcome

Maanantai-iltana kaksi turvapaikanhakijaa hyökkäsi 14-vuotiaan suomalaistytön kimppuun Kempeleessä ja raiskasi tämän. MTV Uutisten tietojen mukaan Afganistanista tulleet turvapaikanhakijat otettiin kiinni Kempeleen vastaanottokeskuksesta.

Rikos tapahtui puoli yhdentoista aikaan illalla, kun 15–17-vuotiaat epäillyt olivat käyneet 14-vuotiaaseen tyttöön käsiksi Kempeleen Asemantiellä. Poliisin mukaan ainakin toinen heistä oli myös raiskannut tytön.

Paikalle tuli sattumalta kaksi paikkakuntalaista miestä, jotka soittivat paikalle apua. Tekijät ovat nyt kiinniotettuina epäiltyinä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vastaanottokeskus ehti olla Kempeleessä vain 12 päivää ennen ensimmäistä julki tullutta raiskaustapausta. Paikkakunta on sama, josta pääministeri Juha Sipilä lupasi antaa “pakolaisille” käyttöön oman asuntonsa.

Tapaus herätti heti myös monikulttuurisuuden kannattajat. MV-lehti uutisoi tänään Uuden Suomen toimittaja Linda Pelkosesta, joka kritisoi sitä, että poliisi oli tiedottanut epäiltyjen olleen “ulkomaalaistaustaisia”. Poliisi vastasi, ettei asiaa voinut salatakaan, koska asia oli jo paikkakuntalaisten tiedossa.

Lähteet: MTV, MV-lehti

25 KOMMENTIT

 1. Miksi, Linda Pelkonen, tällainen asia pitäisi salata!?!!! MIKSI !!!

 2. Pakolaisten hyysääjille varmasti mystinen yhtälö, että joku tulee “turvaan” luomaan turvattomuutta.

  Nyt on jo Sipilälläkin ns. oma lehmä vähintäänkin puolittain ojassa.

 3. Päättäjät eivät ole kansan asialla. Nämä uutiset tulevat lisääntymään kun pedot ovat suomalaisten tyttärien kimpussa. Hyvät ihmiset aseistakaa ja opettakaa naisenne puolustautumaan, se on tätä päivää!

 4. Vastaavia tapauksia yritetään jatkuvasti salata Suomessa. Eräs tapa on pitää raiskaukset vastaanottokeskusten “sisäisenä” asiana, eikä asiasta edes kerrota paikkakunnan poliisille. Toinen tapa on viranomaissensuuri ja kolmas se, ettei uhri uskalla kertoa sadistisesta savunaamojen rikoksesta kenellekään. Näitä parasiitteja Suomi yhdessä muun Euroopan kanssa paapoo ja rahoittaa. Ulos maasta joka ikinen rättipää ja nokikeppi!

 5. Suomen päättäjien traagiseksi häpeäksi näitä lapsiuhreja tulee vielä lisää, tämä on vasta alkua.

  Naapurimaassamme Ruotsissa tällainen on aivan tavallista ja kaiken lisäksi siellä uhri usein tapetaan raiskauksen jälkeen. Ruotsin valhemedia yrittää hysteerisesti peittää tapausten uutisoinnin.

  Mutta valitettavasti Ruotsikin on vielä lastenkengissä verrattuna Englantiin, jossa sionisteilla on kuristusote mediassa ja oikeuslaitoksessa.

  Kerronpa tässä otteen aina niin loistavilta “The Occidental Observer”-sivustoilta. Kirjoittajana Tobias Langdon.

  Kirjoittaja kuvaa siinä, kuinka tyttölasta iältään 12-15 joukkoraiskattiin vuosien ajan ja raiskaajat (muslimitaustaiset) uhkasivat polttaa tytön pikkuveljen, jos tyttö ei alistu tähän. Poliisi oli monta kertaa kieltäytynyt tutkimasta asiaa, vaikka tyttö monta kertaa pahoinpideltynä tuli poliisilaitokselle vaatimaan oikeutta. (Taustatiedot löytyvät, tämä on Englannin monikulttuurista arkea, ihan tavallista.)

  Samaan aikaan toisaalla poliisi pidätti kampaajan, joka oli ilmoittanut, että hän ei enää palvele muslimeja.

  Tämä on tulevaisuutemme, ja nämä kammottavat rikokset ja lapsiuhrit ovat vain kilometripylväitä matkalla tähän onnelaan: monikulttuuriin.

  Kannattaa muistaa, että dankantorit ja rubenstillerit ja muut vatipäät vaativat meille tätä, mutta Israeliin ei.

  • Nyt puhut asiaa PeLeX! Meidän on suojeltava lapsia!

   http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/831769/Mies+raiskasi+ja+hyvaksikaytti+lasta+torkeasti+vuosikausia

   Tässä erinomainen esimerkki siitä mitä miehet tekevät! Eivät selvistäkään ole sopeutuneet tähän yhteiskuntaan. Mielestäni kaikki miehet siis pitäisi steriloida ja potkaista Suomesta ulos! Vai kuinka monta naista on muka syyllistyny raiskaukseen tai lasten hyväksikäyttöön kun aletaan tilastoja katsomaan. TÄmä yhteiskunta toimisi paljon paremmin jos nämä hirvittävät raiskaajapedot poistetaan täältä, ja ihan turha kenenkään väittää että on vain yksittäistapaus, melkein 100% raiskaustapauksissa tekijä on ollut mies! Ja miten se menikään? Yksikin tapaus on liika!

   Btw, kommentin linkissä uutisaihetta myös tänne vaihtoehtomediaan 😉

   • Näissä seksuaalirikostuomioissakin näkyy hyvin kansan ja järjestelmän vastakkainasettelu. Kaikki, joita tunnen on sitä mieltä, että nuo tuomiot saisi olla kovempia.

    Sentään täällä tuo on rikollista touhua ja yleisesti paheksuttua toisin kuin monissa niissä paikoissa, joista tänne nyt muuttaa jengiä. Esim. tänään Iltalehdessä juttua Afrikan lapsivaimoista: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015112620729364_ul.shtml

    Vähän aikaa sitten uutisoitiin, että tuo pedofilia on ihan ongelmatasolla esim. Hollannin vastaanottokeskuksissa: http://www.vastarinta.com/turvapaikanhakijoiden-pedofilia-kuohuttaa-alankomaissa/

    • Nimimerkki Suvakille on näköjään kehittynyt jonkinlainen pakkomielle täällä vaikuttamisesta. 😀

     Käy otsa hiessä peukuttamassa omaa kommenttiaan.

     • No pakkomielle ja pakkomielle. On mielenkiintoista herättää ja käydä keskustelua täällä, koska ajatusmaailma tällä sivustolla on aika erilainen sen puolueen jäsenten keskuudessa josta itse tulen. Enkä tarkoita sitä siis millään pahalla.
      Ihmisiähän me kaikki olemme ja tässä tapauksessa kai voin sanoa myös että Suomalaisia me varmaan kaikki täällä olemme vaikka olemmekin eri mieltä asioista.

     • Ja ihan teitä varten klikkailin tykkäykseks 88/88 mutta joku on jo pilannut senkin 😛

 6. En ole kansallissosialisti. Olen reserviläinen sotaveteraanin poika. Kansallismielinen. Tuen Teitä tässä maahanmuuttokysymyksen lopullisessa (?!)ratkaisussa. Olen todella vihainen Kempeleen raiskausrikoksen johdosta! Syynä vihaani ovat sekä rikolliset matut, että varsinkin Suomen EU:ta pokkuroivat herrannilkit ja kukkahattu-vihervassarisuvakkiakat.

  Jyväskylän Salmirantaan on majoitettu juuri näitä turhapaikanhakijoita. Suosittelisin Teitä tekemään pienen “kampanjan” sinnepäin… Ja turvapartiointia aletaan tarvita OIKEASTI täällä Jyväskylässäkin!
  Paskahousu-demla-suvakki”poliisista” ei ole mihinkään, ainakaan kansalaisten turvaamiseen…Ystävällisin taisteluterveisin: Allekirjoittanut.

  (Olen ollut joskus 11 v. sitten mamujen ns. kotoutustyössä työllistettynä, vaan sen jälkeen silmät avautuneet 100%. Siperia opettaa…
  Suomalaisilla on oma kulttuuri, ja vieras kulttuuri ei tänne sovi, eikä kuulu! Monikultturismin paskaista valhetta vastaan on taisteltava KAIKIN KEINOIN! Pakostakin tässä ns. radikalisotuu, kun “paska lentää silmille. Suomi kuuluu suomalaisille!)

  PS: Paska lentää jo tuulettimeen… Kolmas maailmansota on jo alkanut!

 7. + “Jälkikirjoitus”:

  – Naiivina “maailmanparantajana” kirjoitin aikanaan Keskisuomalaiseen kirjoituksen otsikolla “Tervetuoa pakolaiset!” Idealistisesti kuvitttelin mamutuksen ja monikultturismin oikeasti rikastavan suomalaista kulttuuria. EU-kirouksen myötä olen joutunut näitäkin käsityksiäni tarkistamaan…

  En pidä itseäni ns. tuuliviirinä. Minulla on ollut tietyt kristillis-isänmaalliset vakaumukset aina. Lapsekkaan idealismin puuskassa liityin jopa SPR:n ainaisjäseneksi 30v. sitten. Nyt en liittyisi. Tosin SPR:kin on muuttunut. Katastrofirahat menevät bisnesjutkuille ym. liippari”liikemiehillle” ja matuterroristeille. Harkitsen eroa koko lafkasta. Samoin Osuuskauppa Keskimaan jäsenyydestä eroamista harkitsen. Eläinrakkaana ihmisenä vihaan halal-lihaa ja halalteurastusta! Ottakaa ihmiset vaikka “rasistin” leima kannettavaksenne, kuin olette hyödyllisiä idiootteja rikolliselle vihervassariterroristifemakkoainekselle. Sellainen aines joutaisi saunan taakse tai soramontun pohjalle ja nappi ohtaan…

  Tänäpänä otsikoisin mielipidekirjoitukseni maahanmuutosta: “TERVETUHOA PAHOLAISET!” = “Tervetuhoa turhapaikanhakijat paholaiskeskuksiimme!”

  – Vieras rikollinen raiskaava roskasakki, joka ei haluakaan kotoutua, eikä elää maassa maan tavalla kunnon ihmisten tavoin, joutaa tällätä Suomesta ja Pohjoismaista pois. (Mielellään koko Euroopasta!) = EI ISLAMILLE -EI TERRORISMILLE!!!

 8. Oman kansan päälle syljetään ja roskasakille levitetään punaista mattoa. Näin toimii tämä Sipilän “Terijoen hallitus”, jonka tehtävä olisi oman kansan turvallisuudesta huolehtiminen. Mutta se ei merkitse näköjään mitään EU-nukkehallituksellemme. Vallankaappaus olisi tervetullut asia, sen voisi toteuttaa asevoimat.

  • Suomen asevoimat? Tuo naurettavuuden ja säälittävyyden huipentuma? Vallankaappaus. Nyt on kyllä kovat puheet. Suomen armeija on kourallinen 50-luvulla eläviä tunareita ja kasaan lyhistyneitä facebook jonneja. Jos haluat jotain tehdä niin kerää porukka ja tee ite. Ei PV:ltä kannata odottaa minkäänlaista väliintuloa. Suomen poliisikin on täysin läpimätä eikä palvele enää tätä kansaa. Poliitikot ovat valehtelivia paskakasoja joita kiinnostaa vain oman tilipussin kasvattaminen.

   Perseestä koko valtio. Kiilataan itärajalle joka neliömetrille 20 tonnia räjähdettä ja humautetaan tämä paskavaltio itämereen. Parempi se kituva eläin on päästää pois kärsimyksistään…

 9. Kyllä se tosiaan taitaa olla niin että kolmas-maailman sota on jo alkanut.Olisi aika palata siihen että Sengen lopetetaan ja jokainen Euroopan maa on oma maa,eikä Unionin johdettavissa.Suomeen Arabeille ja Afgaaneille porttikielto samanlainen kuin Arabimaissa on Israelin passeille.Kun tänne ei kaivata mitään Talebanin jeesusta.

 10. Mamut käyvät aina heikoimpien kimppuun, lasten kuten tässä tapauksessa ja äskettäin olleessa 12vn raiskauksessa, tai muuten puolustuskyvyttömien kuten Tapanilan vammaisen raiskaus.

 11. Ihmiset alkavat nyt vasta heräilemään “ruususen unesta” tajuamaan turvapaikanhakijoiden todellisen luonteen.Herätetty kansa tulee vaatimaan oikeutta jossa myös päättjät saavat tuomionsa.

 12. Nyt vaan nostettava se perse ylös penkistä ja ruvettava taistelemaan tätä mamu pakolais paskaa vastaan. 40 luvulla oli myös tämä mamu ajatus olemassa. Mutta esim: Juutilainen Kollaalla naureskeli vaan koko hommalle ja laittoi asiat ruotuun. ” ET TULE “

 13. Sipilä se vaan ajaa sitä ääliömäistä yhteiskuntasopimusta johon minä en suostu vaikka tulisikin sopimus. Jos tulee pakkolait niin en niitäkään meinaa noudattaa. Niin kyllä tässä kohta pitää nostaa perse penkistä ja alkaa tositoimiin, mutta ei humalassa, suuttuneena ja hetken mielijohteesta vaan kun kuppi kääntyy nurin niin sitten. Kuppi on jo kyljellään enää ei paljon tarvitse. Taidan aloittaa pesäpallon harrastuksen ilman pelikenttää.

 14. Kulli poikki juuresta ja tumppi suuhun. Sitten postimerkki perseeseen ja se sattuu hyvin kun kohta on joulu. Postimerkissä voisi olla joulupukki kun Isisille Suomesta lähetetään Eunukki joulukinkku.

 15. Osama oli järki mies. Verrattuna näihin helvetin Mullaheihin ja partajeesuksiin. Ne on kuin sankkeri joka saastuttaa Suomen. Huumorintajukin on täysi nolla kun pilakuviakaan ei ymmärretä. Eli voi sanoa että täysiä älykääpiöitä. Turvallisuustaso on heikentynyt ja hulluus vaan jatkuu. Kiitos isänmaallisten johtajien jotka luulevat kansaa tyhmäksi.

 16. Helvetin karvajeesukset luuletteko että tämä jää tähän. HÄH? Suomessa ei pääse paratiisiin, vaan lapioimaan hiiliä.

Comments are closed.