Koti Artikkelit Niklas Suomen Kohti vapautta! -puhe

Niklas Suomen Kohti vapautta! -puhe

14

Suomen kansallissosialistit järjestivät itsenäisyyspäivänä jo kolmatta kertaa Kohti vapautta! -marssin. Tänä vuonna paikalla oli noin 400 marssijaa. Päivän teema oli protesti poliittista poliisia (PolPo) vastaan.

Marssi sujui suhteellisen rauhallisesti, sillä vastamielenosoittajat välttivät parhaansa mukaan fyysisiä yhteenottoja. Ainoisiin väkivaltaisuuksiin syyllistyikin PolPo, joka provosoitui mielenosoittajien käyttämistä hakaristilipuista, vaikkei Suomen laki lippuja kiellä.

PolPo onkin saanut viime päivinä kovaa kritiikkiä poliittisesta mielivallastaan, minkä lisäksi Pohjoismainen Vastarintaliike ja kansallissosialismi ovat saaneet valtavasti näkyvyyttä lööpeissä ja johtavien poliitikkojen kannanotoissa. Marssi todisti, että Suomen poliittinen poliisi on kuin onkin vihamielistä eliittiä palveleva kansanpetturi, joka on valmis rikkomaan lakia yrittäessään tukahduttaa toisinajattelun.

Julkaisemme marssin puheet tulevina päivinä. Alla on Niklas Suomen pitämä Suomen rikollisille vallanpitäjille suunnattu puhe.

* * *

Suomen rikolliset vallanpitäjät – kuunnelkaa tarkkaan, sillä tämä puhe on suunnattu juuri teille. Vaikka jyrkkä sävyni voi pian järkyttää teitä, tulisi teidän olla kiitollisia siitä, että esitän varoituksen etukäteen. Jos nimittäin luulitte, että voitte ammatiksenne raiskata omaa kansaanne vuosikymmenten ajan ja tulla palkituksi yltäkylläisillä ja rauhallisilla eläkepäivillä, olette väärässä.

Helsinkiin on tänään kokoontunut joukko kansallissosialisteja, jotka edustavat uutta itsenäisyystaistelua. Joukkomme tulee kasvamaan, kun yhä useampi suomalainen herää kulutuskulttuurin ja palkkaorjuuden horroksesta valkoisiin kohdistuvan kansanmurhan jääkylmään todellisuuteen. Kun näin tapahtuu, tulette elämään kohtalonne hetkiä.

Rikolliset vallanpitäjät, olemme saapuneet tänään Helsinkiin esittämään teille elintärkeän neuvon. Pohtikaa vakavasti, ovatko rikostenne synnyttämät tuotot niihin liittyvien riskien arvoisia. Mitä luulette lopulta hyötyvänne siitä, että yritätte tappaa Suomen kansan? Mitä hyödytte väestönvaihtopolitiikasta, kansallismielisiin kohdistuvasta ajatuspoliisivainosta, Euroopan unionin ylivallasta tai viattomien suomalaisten lasten monikulttuurisesta aivopesusta kouluissa ja mediassa? Luuletteko kansan antavan tämän kaiken teille anteeksi? Kuvitteletteko, että nimenne unohtuvat, kun Suomen itsenäisyyden riistoon syyllistyneet viedään tuomiolle?

Painotan, etteivät varoituksen sanani kohdistu vain poliitikkoihin ja virkamiehiin. En nimittäin hetkeäkään usko lumedemokraattisiin valheisiin siitä, että Suomen tulevaisuudesta päätettäisiin eduskunnassa ja hallituksessa äänestäjäenemmistön tahtoa noudattaen. Olen kansallissosialisti, joten tiedän, että kaiken julkisen rappion taustalla piilee yksityinen raha. Parlamentaarisen demokratian kultainen sääntö onkin: “Kenellä on kulta, hän laatii säännöt.”

Kun puhun rikollisista vallanpitäjistä, en katso siis ainoastaan Arkadianmäkeä kohti. Katson lisäksi kohti Etelärantaa, ulkomailta käskynsä ottavia Suomen rahaelitistejä kohti. Osoitan varoitukseni Elinkeinoelämän keskusliitolle, joka lobbaa tälläkin hetkellä massamaahanmuuton ja suomalaisia sortavien työmarkkinoiden puolesta. Varoitan Baronan, Arffmanin ja Pihlajalinnan kaltaisia yhtiöitä, jotka saartavat suomalaisia jokaisesta ilmansuunnasta – edistämällä maahantunkeutujien vyöryä, riistämällä heikko-osaisia suomalaisia, kavaltamalla valtiolta rahaa suomalaisvastaisiin hankkeisiinsa ja polkemalla suomalaisia palkkoja. Sanani koskevat myös Ehrnroothien ja Herlinien kaltaisia rahasukuja, jotka sijoittavat yhteiskunnalta ryöväämänsä veroeurot globalistiseen rappiokulttuuriin.

Varoitan kaikkia niitä, jotka ovat tuhonneet kansallisen itsenäisyyden edellytykset tekemällä suomalaisista suurten monopolien alistamia matalapalkkaorjia sekä rodullisia toisen luokan kansalaisia. Itsenäistyminen vaatii taistelua orjuutta vastaan kaikkialla siellä, missä orjuutta on. Kuinka voisimme haastaa Euroopan unionin, Naton ja YK:n tyrannian, jos kätemme on sidottu oligarkkien kultaisilla kahleilla? Rikolliset poliitikot, virkamiehet ja rahaelitistit – tulemme varmistamaan, ettei teistä kukaan pääse pakenemaan vastuutaan.

Elämme itsenäisyyden kannalta merkillisiä ja ratkaisevia aikoja. Eduskunta, oikeusministeriö ja poliisihallitus ovat tänä vuonna ajaneet julkisuudelta salassa useita yhtäaikaisia lakiuudistuksia, jotka kaikki tähtäävät samaan tavoitteeseen: poliittisen toisinajattelun vaientamiseen sekä kansalaisten perusoikeuksien ja yksityisyydensuojan murskaamiseen. Eliitin kiirettä on helppo ymmärtää. Pakolaiskriisi rikkoi “rasismi”-sanan ympärille rakennetun poliittisen tabun, minkä vuoksi rotutietoiset kansanliikkeet ympäri Eurooppaa ovat nousseet viime vuosina. Samalla kansainvälinen velkataakka on paisunut historiallisen suureksi, ja yksi poliittinen tai taloudellinen šokki saattaa aiheuttaa kriisin, joka voi johtaa vallankumousten ja itsenäisyystaisteluiden puhkeamiseen länsimaissa.

Rikolliset vallanpitäjät, minne aiotte paeta, kun kansainvälinen velkapyramidi romahtaa ja kun kriittinen osuus kansasta jää ilman töitä sekä ruokaa? Luotatteko siihen, että valvontakamerat, poliittisesti motivoitunut roskamedia, mellakkapoliisit ja armeijan tarkka-ampujat suojelevat toimistojanne? Aiotteko jatkaa rahaeliitin palvelemista vielä silloinkin, kun raha menettää arvonsa ja maksujärjestelmät lakkaavat toimimasta?

Rikolliset vallanpitäjät, uskotteko todella, että tarpeeksi moni suomalainen poliisi ja sotilas on valmis kuolemaan puolestanne, kun EU:n tyrannia tulee tiensä päähän? Luuletteko saavanne suojaa elintasopakolaismassoilta, joiden uskollisuuden olette ostaneet sosiaaliturvamaksuilla? Rikolliset vallanpitäjät, teen teille palveluksen kertoessani teille totuuden: lopulta kukaan ei tahdo suojella teitä.

Kaikki näennäinen valtanne on rakennettu pelon, apatian ja korruption varaan. Kun EU ja euro romahtavat, ette voi maksaa enää armeijalle ja poliisille suojelurahoja. Samalla kriisiolosuhteet pakottavat tavalliset suomalaiset pois kotisohvan apatiasta kaduille vaatimaan oikeutta.

Rikolliset vallanpitäjät, kukaan ei tule tuolloin enää seisomaan teidän ja taistelevan kansan välissä. Kansallissosialistit tulevat marssimaan jokaisen Suomen kaupungin halki, sulkemaan valtiomme rajat laittomien tunkeutujien tulvalta, kansallistamaan pankit ja siivoamaan kadut raiskaavista roskajoukoista. Tulemme lunastamaan itsenäisyyden tuolloin hinnalla millä hyvänsä! Eläköön voitto!

14 KOMMENTIT

 1. Molemmat puheet olivat oikein hyviä. PVL on ainoa Pohjolan järjestö, joka sanoo asiat niiden oikeilla nimillä ja jolla on selkeä, järkevä toimintaohjelma. Siksi kansanpettureilla on kiire tukahduttaa PVL ennenkuin kansan massat heräävät hypnoosista. Ja herääminen on alkanut! Oli erittäin mukava nähdä useita uusia kasvoja, nuoria rohkeita miehiä ja naisia, jotka rakastavat Isänmaata, ja tulivat PVL:n marssille mukaan.

 2. Niklakselle iso kiitos hienosta puheesta! Oli kunnia kuunnella paikan päällä! Eläköön voitto!

 3. reijo tossaivainen voisi painu vittuun typerine artikkeleineen!! Juurikin aatu kielsi vapaamuurariuden ja nykyisen juutalaisen koronkiskoontaan perustuvan pankki järjestelmän jolloin lopulta kaikki omaisuus siirtyy pienen pankki eliitin taskuun joka juutalaisen pankkiiri eliitin työkalu!! Eikö reijo ymmärrä vieläkään nykyistä rahajärjestelmää????

  http://der-stuermer.org/finnisch/Juutalainen_raha.htm

  ebolakanit rahareformi voisiko tossavainen käydä pikkuisen lukemassa!!!

 4. https://www.youtube.com/watch?v=qFYhtbDeRik

  Harvalla edes tällä foorumilla on käsitystä kuinka paljon vaikutusvaltaa näillä on ja kuinka massiivisen määrän ovat ryöstäneet teknologiaa ja yrityksiä koron kiskonta järjestelmällään ja ainoastaan omien jutkujen puolia pitämällä ja muita halveksumalla!!!

  PELOTTAVA UKKO KIELTÄMÄTTÄ!! Ihme kun ette ole ainuttakaa brendon o connellin videota laitaneet sivuillenne?? On yksi parhaista äijistä joka uhrannu koko elämänsä!!! Ja oikeen muualta tätä tietoa ei kauheasti saa ja toinen talpiot talk!! Voipi monella venäjän ihannointi mennä perseelleen!!

  Pistäkääs nytte näitä ihmisten tietoo ja samson optiot ym!!!!

 5. Hah.

  En tiedä mistä (vanha media ehkä) olen saanut kuvan teistä jotenkin epäkiinnostavana pienen piirin luuserimeininkinä, sellaisena ettei jaksa kiinnostua tai edes mennä katsomaan webbisivujanne. Tai ehkä siinä on jotain pelkoakin ollut taustalla tiedä häntä

  Mut nyt jotenkin natsilippukohu ja median tyrmäykset veti mua magmeetin lailla sivujenne puoleen. Tosin muistin että järjestönne nimi oli kansallinen vastarinta – muuten en varmaan olisi median artikkelien perusteella löytänyt kun ei teistä tainut olla mainintoja niin että olis täysin tuore tapaus löytänyt sivuillenne.

  Aika iloinen yllätys kyllä. Selaillut muutamakyt sivua teidän artikkeleiden otsikoita läpi.

  Hienoa juttua, ja sit tää. Tosi helmiä kyllä mukana.

  Täähän on just sellasta rehellistä puhetta. Että kun Matrix-elokuvan päähenkilö sano jossain että on aina fiilis että jossain mättää, jokin ei ole ok. Siis tässä maailmassa kun lukee vanhaa mediaa ja poliitikkojen jorinoita tärkeistä (erityisesti pitkällä tähtäimellä) asioista niin jokin ei vain klikkaa ja on aina vähän sellanen varpaillaan oleva fiilis että taas ne höynäyttää mua ja asettaa päähän mielipiteitä

  Superhyvä puhe kyllä. Mut luulen et se on siksi että olen vähän lukenut Magneettimediaa ja opetellut kuinka rahanlainaus/-luonti toimii.

  Olisikin kiinnostavaa kuinka asioihin muakin enemmän perehtymätön kansalainen puheeseen reagoisi. Kuuluuko siinä kaikuja asioista joiden luulimme jo jääneen taakse, inhoreaktioita, vihan väristyksiä? Vai voiko olla että mielipide muuttuu nopeasti kuten itellä vaikuttais käyneen (ellen sitten kohta totea että teillä on jokin salainen agenda ja propagandaa pahommasta päästä mutten oikein usko).

  Kauankohan menee ennen kuin kansa herää.
  Ennen kuin kaikki sensuroidaan ja 1984 ja brave new world ja vaikka mitä.
  Kun onham tämä nyt rautaista tekstiä. Järkevämpää ajankäyttöä kuin julkkisjuorut tai mamupropaganda tai muut mitä suurelle osaa kansasta tuputetaan. Jengi on pohjimmiltaan niin fiksua ja kykeneväistä kunhan vaan oikeen tiedon saamista helpotettais eikä piiloteltais julkkisjuoru- jne verhojen (ja joo toivottavasti ei enenemissä määrin sensuurin ja väkivaltakoneiston) taakse

 6. Ei pelasta enää mikää!! No tietenkin jutkut vei koko jenkkien teollisuudeen kiinaa ja imi tyhjäks jenkit ja nyt tekee lopullisen petoksen!!!😂😁😁 te amerikkalais sotilaat olette pelkkää paskaa!! Viekää vittuun typerat patriootti kanssa ette ole muuta kun hyväksi käytettyjä idiootteja ja 1 vs 1 finish soldier kill 5 for one you mother fucker piece of shit!!! You are only israel whore you piece of shit. Theres no patriot of that you fuck up soldier and i hate your musclec mass that kind of stupid have nothing gain war sitsuation and i think finland lowest company beat yours best company and they will laugh at you!! You fucking idiots dont go war with your country you go war when zionist say you so you piece of shit fuck up “PATRIOTS” your wars have nothing to do your country piece of shit hormone bodubuilders idiots!!! Israel is make wars for them you fucken stupid americans!! You have been used you idiot bodybuilder “so called soldiers”!!! No fucken real soldier look like you piece of shit!!! One finland soldier take out hole company of yours with out airsupports!!!

  Holmot saksalaisten tekemät aseet luulee voi voittaa!! Jenkkien idiiootti armeija tekee niinku juutalainen

 7. Ei pelasta enää mikää!! No tietenkin jutkut vei koko jenkkien teollisuudeen kiinaa ja imi tyhjäks jenkit ja nyt tekee lopullisen petoksen!!!😂😁😁 te amerikkalais sotilaat olette pelkkää paskaa!! Viekää vittuun typerat patriootti kanssa ette ole muuta kun hyväksi käytettyjä idiootteja ja 1 vs 1 finish soldier kill 5 for one you mother fucker piece of shit!!! You are only israel whore you piece of shit. Theres no patriot of that you fuck up soldier and i hate your musclec mass that kind of stupid have nothing gain war sitsuation and i think finland lowest company beat yours best company and they will laugh at you!! You fucking idiots dont go war with your country you go war when zionist say you so you piece of shit fuck up “PATRIOTS” your wars have nothing to do your country piece of shit hormone bodubuilders idiots!!! Israel is make wars for them you fucken stupid americans!! You have been used you idiot bodybuilder “so called soldiers”!!! No fucken real soldier look like you piece of shit!!! One finland soldier take out hole company of yours with out airsupports!!!

Comments are closed.