Koti Artikkelit Sisäministeri Mykkänen onnittelee poliisia hyökkäyksestä lipunkantajia vastaan

Sisäministeri Mykkänen onnittelee poliisia hyökkäyksestä lipunkantajia vastaan

57

Monikulttuurisuusfanaatikkona tunnettu sisäministeri Kai Mykkänen onnittelee poliisia eilisestä väkivallasta Kohti vapautta! -marssia vastaan. Marssin teema oli poliisin politisoituminen, sillä viranomaiset ovat yrittäneet riistää Suomen kansallismielisiltä sanan- ja kokoontumisvapauden.

Tapahtuman alussa marssin eturivissä kannettiin Suomen lain sallimia swastika-lippuja. Poliittinen poliisi kuitenkin provosoitui sionistien ja globalistien ylivallan haastaneista lipuista niin, että se päätti käyttää väkivaltaa lippujen takavarikoimiseksi.

Sisäministeri Mykkänen kommentoi poliisiväkivaltaa tänään Ylen Ykkösaamussa. Mykkänen totesi Ylen mukaan, että “nykyisen lainsäädännön puitteissa poliisi pärjäsi eilisten mielenilmauksien käsittelemisessä hyvin”.

– On hyvin tarkka paikka, millaisia tunnuksia sananvapaudesta tai ilmaisuvapaudesta irrotetaan. Tässä nyt tehtiin päätös, että hakaristilippu näin käytettynä on kiihottamista kansanryhmää vastaan, Mykkänen totesi.

Mykkänen ja poliittinen poliisi eivät ole vielä kertoneet, mitä kansanryhmää vastaan liput “kiihottivat”.

Poliisi oli itsenäisyyspäivän aikana erityisen aggressiivinen mielenosoittajia kohtaan, koska kansallismieliset ovat kritisoineet suorasanaisesti hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa, joka on viime aikoina johtanut muun muassa suomalaislasten raiskauksiin Oulussa sekä suomalaisten bussimatkustajien murhanyrityksiin.

Lähde: Yle

57 KOMMENTIT

 1. Mutakuonot ei vielä tarpeeksi raiskanneet ja tappaneet suomalaisia.Mykkäset ja muut suvakit tulee vielä heräämään.

  • Tuo Mykkänen on outo tyyppi, puolivenäläisestä perheestä, ja venäläisyyteenhän ei monikulttuurisuuden ihailu ja epäisänmaallisuus kuulu. Luopio siis, katsoipa henkilöä suomalaisena tai venäläisenä.

    • Fenotyypin mukaan ei siltä näytä.
     Luultavasti, Myi Kakkanen on SHABBES-GOY

 2. Kaikki itsenäisyyden tunnusmerkit ovat Suomessa tuhotut poliitikkojen ja virkamiesten toimesta. Vain lippu on jäljellä ja sillä on vain symbolinen arvo. EU lippu edellä mennään.

  Nyt näiden poliitikkojen mielestä Suomen itsenäisyyttä on turmeltu. Säälittävän tekopyhää paskaa.

 3. Miks ne liput otettiin pois? Eihän ne riko mitään lakia, Ja ainut syy sille kuulema että joku aivokuollut narkkari provosoituu siitä? hyvin menee :dd

  • Siinä hyvin paljastuu antifasistien ja poliisin kiero yhteistyö jossa antifasistit riehumisellaan ja sen uhalla antavat poliittiselle poliisille hyvän tekosyyn jossa “yleisen järjestyksen ja turvallisuuden” nimissä täytyy ennaltaehkäisevästi rajoittaa todellisen poliittisen opposition vapauksia. Tällä kertaa oikeutta kantaa lippua jossa näkyy se todellinen kansan vapauden symboli. Sitä ei saisi näyttää goyimeille liikaa ettei ne vaan kohta käännykin kannattamaan sitä kaikesta aivopesusta huolimatta.

   Niin paljon niitä pelottaa se symboli koska kierot varkaat tietävät täsmälleen mitä se tarkoittaa. Kun kansan mitta tulee kierojen huijareiden tempuista täyteen, se on rumaa jälkeä mitä siitä seuraa. Ranskan huomisia uutisia odotellessa…

   • Jakaisitko toki, miten kyseinen lippu symboloi kansan todellista vapautta?

    • Hitler heitti korruptiopankkiirit helvettiin Saksasta ja kansallisti pankit –> kansa alkoi nousemaan roskatynnyreistä ruokaa etsivistä ryysyläisistä kohti parempaa elintasoa. Se jos mikä on oman kansan orjuuttamista, vai mitä?

     Monikulttuuri on sotaa valkoisia vastaan. Valkoiset nähdään monikulttuurissa aina sortajina joita tulee rangaista yhä kovemmin ja kovemmin kaikista historian vääryyksistä. Kansallissosialismi palauttaa terveen itsesuojeluvaiston jolloin valkoisten ei tarvitse nöyristellä roskaväen edessä enää ollenkaan. Onko se vapautta vai kansan alistamista?

     Vapaus korrputoituneesta Euroopan Unionista jossa kiero eliitti voittaa ja kansa köyhtyy köyhtymistään. Italian tilanne on hyvä esimerkki. EU kannattaa politiikkaa jossa kansaa pitää kurittaa eikä tykkää nykyhallituksesta joka haluaa parantaa kansan elinoloja. Kansallissosialistinen Pohjola on riittävän vahva liitto iskemään EU:n kaltaisia tuhoajia vastaan. Yksinäinen Suomi ei siihen pysty.

     Siinä nyt muutama näin alkuun.

     • Hmm, onko tämä totta?

      Pankkiirit rahoitti hitleriä, ennen ja jälkeen v 1933. Taisikin olla niin, että hitler oli rotshilden mies, ja laittoi euroopan paskaksi, ja sitten rottana jätti uppoavan laivan, sinne argentiinaan.

     • Ei ole totta, vaan pankkiirien rahoittamaa ja organisoimaa valhekampanjaa

     • Aatusta nyt liikkuu kaiken maailman huhuja, valheita ja salaliittoteorioita. Kiistämätön fakta on III Valtakunnan nousu rappiotilasta ja lamasta taloudelliseen kukoistukseen alle kymmenen vuoden ja sen tekivät kansallissosialistit.

      He ottivat lainaa ulkomailta ja se heille mielihyvin myönnettiin, koska banksterit luulivat saavansa Saksan korkokoukkuun ja velkavankeuteen. Kun talouskasvu menikin Aatun suunnitelmien mukaan ja oli sitä luokkaa, että Saksa olisi kyennyt maksamaan velkansa pois aikaisen rivakkaan tahtiin, ottamatta lisävelkaa vanhan maksuun, tuli korkomafialle ja velkavenkuloille hätä ja ahdistus; ne pärjää omillaan!

      Tämä talouden omavaraistaminen oli se syy, miksi III Valtakunnasta oli päästävä eroon, tavalla tai toisella, ja miksi sodanjulistus Saksalle ja Churchillin jatkuva kieltäytyminen useista rauhantarjouksista olivat niin “helppoja” päätöksiä.

      Sudeettisaksalaisten sorto Saksan rajojen ulkopuolella ei ollut ihan spontaania puolalaisten ja tsekkien touhua, agitaattorit löytyvät sylttytehtaalta ja tämä toimi niinkuin oli suunniteltu; Saksa reagoi. Ja loppu on historiaa, surullista sellaista.

     • Euroopan tulevaisuus oli suunniteltu jo aikaisemmin ja ennenkuin Hitler tuli valtaan. Siksi on aihetta ajatella, että Hitler oli petturi. Vaikka teki kaiken oikein.

      Siksi, pitäisikin ottaa maanpettureilta passit pois,blokata kaikki mahdollisuudet jotta rotat pääsisivät pakenemaan kun paska sitten osuu tuulettimeen.

     • Ei voi päätellä mitenkään, että II maailmansota oli arkoitettu sotia juuri noin tai ollenkaan. Oli mahdollista, että bolshevismi leviää myös ilman suurta sotaa. Lisäksi fasismin ja kansallissosialismin leviäminen olisi ollut aika riski juttu eliitille. Stalin tosin tuki Saksaa koko ajan, mutta varmasti olisi haluttu perinteisempi versio uutta kierrosta varten. Eliitti vastusti viimeiseen asti Saksassa Hitlerin nousua valtaan

     • Nimimerkille Tättärää

      Kyllä 2MS:n suunnittelu oli aloitettu hyvissä ajoin. Juutalainen KOMINTERN oli luotu ja juutalaisilla oli suuret toiveet, maailmanvallankumous.

      Judopedia: “Maailmanvallankumous on marxilainen käsite, jonka mukaan kommunistinen ja/tai sosialistinen työväenluokka kaataa kapitalismin kaikissa maailman valtioissa, joskaan ei välttämättä samanaikaisesti. ”
      Mutta se epäonnistui ja synnytti vastavoiman, fasismin Italiassa ja kansallissosialismin Saksassa. Miehitetyllä “Neuvosto-Venäjälläkään” juutalaisilla ei mennyt ihan nuottien mukaan, kun Stalin likvidoi teloittamalla koko “Leninin kaartin” ja Trotski oli karkotettu (ja trotskilaisten hävittäminen aloitettu). Tämä tilanne oli v. 1929. Juutalaiset ymmärsivät, että jomman kumman Vihollisen kontrolloimaton voimistuminen on suuri vaara – ja keksivät ratkaisun. Joka toki oli käytetty lumemattoman monta kertaa aikaisemmin, ja aina toimii kuin sveitsiläinen kello. Täytyy usuttaa Vihollinen №2 (Stalinin NL) ensisijaisen Vihollinen №1 (Hitlerin NS Saksa) kimppuun!
      Tällä tavalla Vihollinen №1 olisi tuhottu, ja Vihollinen №2 olisi heikennetty.
      Ja työ alkoi!

      Ensiksi oli mobilisoitu kaikki maailman juutalaiset, julistamalla sotaa Saksalle (maaliskuu 1933). Toiseksi piti muodostaa yhteinen rintama Saksaa vastaan – ja USA muodosti diplomaattiset suhteet vihollisensa NL:n kanssa (marraskuu 1933). USA alkoi auttamaan Stalinia – useat isot tehtaat ja voimalat oli rakennettu USAlaisten asiantuntijoiden avustuksella. Britanniassa jo v. 1936 aloitettiin palopommien valmistus – mutta tehtaiden rakentaminen ja niiden suunnittelu alkoi paljon aikaisemmin, kolme vuotta on järkevä mutu arvio. Yms, yms, yms.

      Sitten piti sytyttää itse sota: siihen kävi Sudettien ja Puolan sakslaisvähemmistön julma kohtelu, massamurhatkin, Danzigin käytävä yms. yms. lukematon määrä provokaatioita, joita edes herkkä ja rauhaa toivova Hitler ei enää voinut kestää. NL valmistatui sotaan kaikin keinoin alkaen 1930-luvun alusta (katsokaa vaikka silloiset NL-laiset elokuvat: “Jos huomenna on sota”, “Syvä isku”, “Hävittäjät”, “Panssarivaunumiehet”, “Traktoristit” yms. – aistitte ilmapiirin ja ajan hengen. Koko NLn kansantalous oli totaalisesti militarisoitu ja pitkäaikainen suunnittelu sotaa Saksan vastaan on ilmeinen (aseet, rautatiet, salainen liikekannallepano yms.yms. – kaikki!).

      Sitten kun sota oli sytytetty – USA (l. juutalaiset) annostelivat lend-lease avustukset niin, että NL olisi vuodattanut mahdollisimman paljon verta! sekä omaa ja saksalaista, miten enemmän siten parempi!
      “Toinen rintama” oli aloitettu vasta 11 kk ennen sodan loppua, kun 3/4 osaa Wehrmachtia oli hävitetty itä-rintamalla. Koska ei riitä että Saksa on tuhottu – myös seuraavaa “Vihollista №1” (NL) piti saada heikennetetyksi niin paljon kuin mahdollista, ennen kuin se sai tittelin Vihollinen №1 (Japanin murskaamisen jälkeen).

      Kaikki tämä viittaa siihen, että 2MS oli suunniteltu taitavasti, ja kaikki Judentumin tavoitteet oli saavutettu; sen sijaan Hitlerin ja Stalinin suunnitelmat epäonnistuivat. Sattumalta sellaista riemuvoittoa ei tapahdu – Judentum teki paljon kulissien takana jotta tämä olisi saavutettu ja koko maailma pakotettu Brettonwood-dollareihin.

      Tässä muuten huomautan, että fasisti Putin ilmeisesti otti opiksi, eikä toista Hitlerin ja Mussolinin virheitä, toistaiseksi.

     • Putinistina ja Kremlin trollina väität tietenkin Stalinin olleen jotenkin vapautunut NWO:n otteesta ja ihailet tätä lähes suurinta massamurhaajaa kautta aikojen. Ei. Stalin oli vain satelliitti ja osa suurta imperiumia / Pan-Eurooppaa. Stalin ja koko NL olivat vain nappuloita. Sehän nähtiin esim. siinä, että koko NL yksityistettiin kouralliselle oligarkkeja ja loput ryösti mafia heille pikkuhiljaa

     • Nimimerkki Tättäräalle:

      Juu, sitä just mitä väitän, että Stalin oli Historian subjekti ja ajoi marxismin omaa versiota, joka ei ole Judentumin makuun, ei yhtään! Juutalaiset menettivät otteen NLstä Stalinin toimien ansiosta. Ja että Stalin hävitti melkein kaikki (99,9%) “vanhat bolsevikit” jotka olivat melkein kaikki juutalaisia. Hävitti kaikki anarkistit, hävitti melkein kaikki trotskilaisiset, “sosialistit-vallankumouksellisia”, “bukharinilaiset”, “zinovielaiset”, “rykovilaiset” yms. miljoona erisorttiset kommunistit. Iso kiitos, herra Stalin, että olette tosiasiallisesti katkaiseet Kommunistisen Internationalin selkärangan!

      YleisVenäjän Fasistisen Organisaation (ВФО, VFО) Johtaja, Anastasy Vonsiatsky tuli seuraavaan johtopäätökseen:
      Stalin oli fasisteista fasisti, sillä hän hävitti kommunisteja enemmän, kuin Hitler, Mussolini ja Tšiang Kai-šek yhteensä.

      Aleksander Solzhenitsinin sanoin: ei ollut ketään NL:ssä, jota Stalin ei voisi vangita, eikä ketään maapallolla jota Stalin ei voisi murhauttaa. Onpa erikoinen nappula moisilla vaikutusmahdollisuuksilla!

      Stalin yrittei ei Pan-Eurooppaa, vaan suunnitelmissa oli KOKO MAAILMA. Kuuntele KOMINTERNin laulun kertosäe: “Mottomme on – Maailmanlajuinen Neuvostoliitto!” (kaksi kertaa)
      Katso NL:n vaakuna! Muutenkin kehotan tutkimaan asioita pintaa syvemmälle.

      Ja muistutan, että Stalin kuoli (tai ehkä murhattu) v. 1951. Eli ennen kuin “oligarkit” ovat edes syntyneet, yksityistämisestä puhumattakaan. Mafia ryösti kyllä 1990-luvuilla – mutta miten tilanne on muuttunut nykyisin?

      Ensin kuitenkin täytyy ymmärtää että: Oligarkki on rikas jolla on poliittinen valta. Raharikkaus + poliittinen valta = Oligarkki. Salaisen palvelun kasvatti Putin riisti Oligarkeilta poliittisen vallan, mutta ilman poliittista valtaa nk. “oligarkit” ovat vain valtion koneiston ruuveja. Riikkaita kyllä, mutta mikäli kuka tahansa näistä Rottenbergeista, Wekselbergeista, Michelsoneista yms. sanoo puoli sanaa Putinia tai Valtiota vastaan – se pian löytyy itseään joko köyhtyneenä emigranttina (Baturina, Polonski, Chichvarkin) jos ehtii paeta, tai lähtee työsiirtolaan kymmeneksi vuodeksi (Khodorkovski) tai hirttäytyy (Berezovski). Useat kuvernöörit ja ministerikin ovat parastaikaa vankilassa, ja tuomituille poliiseille parastaikaa rakennetaan kolme uutta uudelleenkasvatussiirtolaa.

      Putinisti olen vain sen verran, että luulen, että ymmärrän mitä Putin pyrkii saamaan aikaan ja missä olosuhteissa hän joutuu sen tekemään, ja ymmärrän, että Putin (kuvaannollisesti) työntää juutalaisen NWOn rattaisiin ei edes keppeja, vaan rautatiekiskoja ja teräsbetoonisia palkkeja! Sanoisin, että tekojen perusteella Putin on jonkinlainen fasisti, jolle Venäjän Valtio on itseisarvo. Tulevassa Maaioman Sodassa me joudumme olla samalla puolella, koska “Vihollisen Vihollinen on Liittolainen”.

     • “murhattiin enenkuin oligarkit olivat syntyneetkääm”? Eikö teille ole vihjattu, että tällä foorumilla kannattaisi säilyttää jokin taso noissa vuodatuksissa? Mieti vähän, mitä kirjoitat. Pan-Eurooppa on koko maailma eli se hallitsee koko muuta maailmaa ja siitä kehittyy maailmankylä. Näinhän se kalergi kertoi. Stalin ajoi todellakin koko maailman bolshevisointia, kommunistista maailmanvaltiota. Sitähän NWO ajaa.

     • Leo, sinä olet Putinisti henkeen ja vereen. Olet ylistänyt häntä ja tekemisiään täällä jo useita vuosia ja väittänyt jos sun vaikka mitä taalan hylkäyksestä Venäjän maailmanvalta-asemaan, kansallismielisten ainoana toivona olet häntä mainostanut ja kehunut, kuinka hän pistää juutalaiset ahtaalle. Eli sataprosenttista soopaa.

      Ymmärrän kyllä, että venäläisellä pitää aina olla joku tyranni palvottavana, sillä kansaan on iskostettu orjan asema ja sokea tottelevaisuus ensin tsaarin ja sitten kommarien toimesta. Siksi inhimillisesti toimiva ja oikeasti kansan parasta haluava johtaja ei siellä pärjää, kuten historia on todistanut.

     • Leo (se hintti Leo), juha., Jussi, juhaL, Flyin’ Finne=TÄYTTÄ PASKAA.

      Älkää edes haaskatka aikaa näiden reppanoiden yritelmien lukemiseen.

     • Haaskaathan itsekin, oi arvon Hollannin Kansallisen Lentoyhtiön #187. 😅 🤪 😘

 4. “On hyvin tarkka paikka, millaisia tunnuksia sananvapaudesta tai ilmaisuvapaudesta irrotetaan. ” Lauseessa ei taas ole mitään järkeä.
  Mykkänen onkin vain puhuva pää, jolle on annettu valtaa pitävän rooli, jota hän harjoittaakin despootin tavoin. Mutta vain suomalaisia vastaan.

 5. Ylikomisario Hakolan mukaan päätöksen lippujen poistamisesta teki tilannejohto. Poiston syynä oli se, että liput ovat vallitsevan moraalikäsityksen vastaisia. < tämä, eli lippujen poisto ei todellakaan perustunut mihinkään laittomaan toimintaan vaan poliittisen poliisin mielivaltaan! Ja jos tämä "kiihotus kansanryhmää vastaan" -rikosilmoitus menee syyttäjälle, niin on jälleen kerran todistettu Suomen poliittisen poliisin korruptoituneisuus. Anarkistit saavat kantaa Suomessa itsenäisyyspäivänä aivan vapaasti Neuvostolippua ilman mitään rangaistusta!!! Joka vuosi näen niitä Helsingissä!

  • Vallitseva moraalikäsitys on siis pakollinen kommunistiorjuus.

  • Tyhmät apuraha-anarkistit eivät tiedä, että Neuvostoliitossa kaikki anarkistit oli hävitetty. Siis käytännössä se tehtiin ampumalla kuoliaaksi, ja bolshevikit tekivät tämän likvidoinnin ihan varhaisessa vaiheessa, heti kun anarkisteista ei enää ollut hyötyä laillisen vallan kumoamisen jälkeen.
   Mutta historian opetukset eivät opeta tyhmiä kulttuurimarksilaisia ja muu roskaväkeä.

 6. Poliisit ovat vallanhimoisia narsisteja jotka mielellään mainostavat ammattiaan. Kukaan tervejärkinen ei tätä maata virkamiehenä palvele, vaan taustalla on vallanhimo, seikkailu tai tyhmyys, eli kuvitelma jostain isiemme Suomesta jota nyt palvelet.

  Todellisuudessa poliisi on pelkkä poliisihallituksen cuckold. Nähtiinhän se eilenkin. Ei minua ainakaan voisi vähempää enää lämmittävänä kommenttina kuulla näiden suusta sitä loputonta “tämä on käsky” tai “teen vain työtäni” kommenttia. Paskahousuja te olette.

  Siellä on kuule autolainat ja asuntolainat pitämässä huolen, että nämä eliitin uljaat “teen vain työtäni” soturit puolustavat heitä loppuun asti.

  Ranskaan vielä sellaisia terveisiä, ett toivottavasti alkaa huomenna jo Molotovin cocktailit lentelemään näiden vässyköiden niskaan.

  • Tuomas Manninen voisi tunnekuohussaan tuomita neuvosto symbolit, joita näkyi vastamielenosoittajilla, tosin eihän kulttuurimarxisti toimittaja voi omiaan tuomita, vaikka nykyvenäjän johto ne tuomitsee. Tuomas Mannisen kirjoituksessa mainittu termi “vanhanatsi” ei oikein uppoa, mutta miten olisi vanhamarxisti.

   • Poliisitarkastaja Konsta Arvelin lupasi, että PVL:n vihreämustavalkoiset tyr-riimuliput saavat liehua, kuten aiemminkin, ja muistutti, ettei Suomessa periaatteessa ole minkään tunnuksen käyttöä kriminalisoitu.
    ”Mutta jos tunnuksien käyttöön liittyy vaikka sellaista retoriikkaa, joka ei kuulu tähän yhteiskuntaan, voimme miettiä tunnusten käyttöä sellaisena tiedonantona, joka voi täyttää kiihottamiseen kansanryhmää kohtaan -rikoksen tunnusmerkistön.”
    Voi ja voi. Vittu Mitä Paskaa.
    Arvelin mainitsi hyvän tavan vastaisuuden, syrjinnän, rasismin ja juutalaisvihan.
    Samalla periaatteella voisi poliisihallituksen lopettaa hyvän tavan vastaisuudella, koska
    koko valehteleva poliisijohto käräjillä. Summa Summarum.

  • Huomasin itsekin tuon jutun, teksti on kuin rääkyvän teini-ikäisen anarkistiakan kirjoittama. Varmaan saa palkankorotuksen (((Sanomalta))) tuon roska-artikkelin johdosta. Kyllä sen eilen näki marssiessa, miten rappiolla voi yksi kaupunki olla… taistelu jatkuu ja me tulemme kasvamaan entisestämme!

   • No joo. Ei tällä sivulla ikimä journalismin taso hääppöinen ole ollut. Mutta samaa mieltä, aika heikko suoritus.

 7. Ei muuta kuin mustat takit ja SS hakaristi käsiin liiman kera,niin koittakoonpa repiä.Kyllä poliisi on on Suomen korruptoitunut valta,jolla näkyy saavan tehdä mitä lystää, niin kuin Oulun lapsi raiskaajat tekivät perkeke,eikö löydy enää kunnon miehiä Suomesta.Kauhavalaisel pitkin selekää,jos ei muuten usko.

 8. Kai Mykkäsen siis pitäisi erota rahaveljiensä kanssa. Sipilä Co. kumartaa kulttuurimarxisteille, vaikka jotkut niistä ei sitä ehkä ymmärräkään. Tyhmiä kun ovat. J. Käteinen suorastaan näyttää sellaiselle joissain haastatteluissa että ymmärtäisi olevansa mukana myynneen Suomen osavaltion.

 9. Kaikki kahina ja sisäiset riidat eri läntisissä valtioissa on juurikin vapaamuurarien tavoite ja kaikki tehdään tarkoituksella!! Älkää nyt hyvät ihmiset jatkako tuota neekeri ja muslimi paskaa!! Ovat he alku ihmsiä suurin osa pelkkiä elukoita, mutta pankkiirieliitti juuri käyttää heitä hyväkseen omiin mailmanvalloitus suunnitelmiin! He ovat ainoastaan työkalu heille eli valitulle kansalle ja heidän lakeijoilleen!!

  https://browse.startpage.com/do/show_picture.pl?l=english&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fbirthofanewearthblog.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F03%2FJews-White-Genocide.jpg&sp=c2542876109aa422c0ab390cbe7f1735&rl=to&t=default

 10. “Hakaristilippu näin käytettynä on kiihottamista kansanryhmää vastaan, Mykkänen totesi.”
  En tiennytkään, että poliisi on kansanryhmä!

 11. Kiihottaminen vasemmistoa vastaan johtuu lipun punaisesta väristä ja se on
  lipun tarkoituskin.

 12. Onneksi ottivat teiltä nuo häpeälliset liput pois. Onneksi ette päässeet sen pidemmälle noiden lippujen kaa.

  NO PASARAN FASICT!!!

  • Anarkisti, antifa – RAHAVALLAN KASSARA!

   Näissä “vallankumouksellisissa vasemmistolaisissa” on se hyvä ominaisuus, että he aina hävittävät vallankumouksellisia vasemmistolaisia ihan urakalla! Bolsevikit hävittivät mensevikkeja ja anarkisteja, sitten stalinistit hävittivät vanhoja bolshevikkeja (Leninin kaartin), trotskilaisia, bukharinilaisia ja rykovilaisia. Sitten stalinistit hävisivät ja khrushevilaiset riitaantuivat maolaisten kanssa ja lopulta ei ole ainuttakaa punapersepaviaani laumaa joka ei olisi riidassa kaikkia muita punapersepaviaaneja vastaan. Kiva!

   • Paljonko Putin maksaa Leolle (sille vanhalle hinttarille) näistä kommenteista? Aika ironista että muita käsikassaroiksi haukut, kun oma kätesi on kyynärpäätä myöten ryssien perseessä.

    • Valitettavasti, ei maksa mitään. Pitää minut “fasistina”.

     Mutta sinä olet todella, siis ihan oikeasti tyhmä kun et vieläkään ymmärrä eroa kommunistien ja venäläisten välillä. Siis tämä on käsittämätöntä tietämättömyyttä ja älykkyyden vähäisyyttä kun sekoitetaan juutalais-kommunistista Neuvostoliittoa ja kansallista Venäjää.

     Tässä ovat olleet Venäläiset sankarit, miljoonat antoivat elämänsä taistelussa judokommunistisia perkeleitä vastaan. Ikuinen kunnia sankareille!
     https://youtu.be/6iWllPfbf_U

  • Revoluutsioni vasenkätinen saa selvästi kiksejä; lippufetissi! Olisit iloinen, että pääset hakkaamaan lapaseen joka kerta, kun muistelet PVLn lippuja. Vai oliko se poliisin hyökkäys, joka sai stondiksen aikaan? Onhan näitä väkivallasta kiihottuvia sadomasoja sun muita pilvin pimein teillä siellä sirpin, vasaran, punatähden ja sateenkaarilipun alla.

 13. Hakaristilippu edustaa kansakunnan todellista riippumattomuutta, myös talouspolitiikassa. Omaa pankkisysteemiä ym. Kaikkea tervettä.

  Sinivalkoinen vapaamuuraritasavallan lippu edustaa jo väriensä puolesta vapaamuurareita. Vapaamuurarit edustavat kommunismia ja tuhoa. Orjuutta ja kuolemaa.

 14. Hei nettipoliisi joka luet tämän ja kiihotut siitä. Katso itseäsi peilistä.. äläkä käännä katsettasi, pelkuri. Pitäisikö sinun olla seuraamassa ihan jotain muita nettikeskusteluja.. esim Oulussa. Tiedän, että häpeät itseäsi.. niin myös sinun perheesi ja sukulaisesi häpeävät sinua. Naapurisi ei häpeä.. ne nauraa sulle.

 15. Luoti päähän maanpettureille. Ei tuollaisesta saastasta jaksa muuta kirjoittaa nyt.

  Lain tulee olla absoluuttinen eikä mikään ambiguöösi “kiihotus”- tai “poliisilaki”, jota voidaan tulkita joka tilanteessa vaikkapa 180° poiketen edellisestä tulkinnasta, kunhan se vain sopiii (((eliitin))) agendaan.

 16. Mutta miksi käyttää hakaristilippuja, kun PVL:n omat liput toimivat hyvin. PVL ei ole eikä voi koskaan olla NSDAP. Ihan turhaa käyttää NSDAP:n lippua, joka edustaa saksalaista kansallissosialismia. Ei sinänsä mitään erityistä syytä vastustaa kyseistä lippua, mutta ehkä parempi keskittyä rakentamaan uutta kansallissosialismia PVL lipun alle.

  • Koska nyt PolPo ja Vääryyslaitos ovat kieltämässä PVLn omat tunnukset.
   Tämä on eräänlainen vastalause kansanpettureille:
   Jos te kiellätte PVLn omia komeita lippuja – saatte saatanat katsoa sellaiset liput, jotka vääntävät teidät nurinpäin niin että matsa menee väärään kurkkuun! Joudutte perkeleet kansanpetturit vielä sensuroimaan Tuntematonta Sotilasta, koska siellä näkyy ko. lippu. Ja joudutte kirjoittamaan uusiksi koko Suomen Historiaa, koska ilman Kansallissosialistisen Saksan ja Hitlerin sotilaallista ja taloudellista apua Suomen Itsenäisyys ei olisi mahdollista puolustaa toisessa maailmansodassa, eikä teillä olisi mitä myydä shekeleistä ulkomaisille bankstereille ja roistoille.

   Tarkkaavainen katsoja muuten voisi huomata, että marssin aikana ei ollut mukana yhtäkään PVLn lippua. Sen sijaan oli tummanvihreitä lippuja ilman mitään tunnuksia.

   • Kun Saksa ja NL olivat solmineet Molotov-Ribbentrop sopimuksen niin Suomi kuului NL:n etupiiriin. Talvisodan alkaessa Saksa pilkkasi Suomen vastarintaa pitäen sitä täysin toivottomana, mutta kun NL ei oikein pärjännytkään niin ääni muuttui kellossa ja suhtautuminen Suomeen koki täyskäännöksen. Talvisodan ihmeeseen saksalaisilla ei ollut osaa eikä arpaa, mutta jatkosodan lopulla venäläiset olisivat tulleet läpi ilman panssarinyrkkejä ja syöksypommittajalaivuetta.

    Kyllä innokkaimmankin sosialistin olisi syytä puhua faktoissa kehittelipä kuinka lennokkaita salaliittoteorioita tahansa.

    • J. K. Paasikivi: “Talvisodasta meidät pelasti Saksa.” Kehotan perehtymään historiaan valheiden toistamisen sijaan.

     • Mitähän eroa on käsitteellä “talvisodan ihme” ja sillä että Saksa painosti Stalinia hyväksymään välirauhan? Oli oma lehmä ojassa, mutta ei olisi painostanut jos Suomi ei olisi pärjännyt.

      Kyllä nuo talvisodan alkuaikojen pilkalliset saksalaiskommentit löytyvät ihan museossa näkemistäni sanomalehdistä.

     • Suomi valitsi sodan. Pilkallisuutta en tsin muista, mutta sordiinoa oli pidettävä N-liiton kumppanuuden vuoksi julkisesti. Voisit tietenkin laittaa kommentit lähdeviittein

 17. NSDAP:n lipussa on voimaa. Eivät ne mitään yhdentekeviä lippuja rupea poistamaan. Tapahtunut osoittaa, että lippujen poistajat ja rääkyjät pelkäävät.

 18. Hakaristi pyörii. Hienoa että keskustelu etenee kohta sen syvimpiin merkityksiin. Vrt risti joka törröttää paikoillaan palvojansa päässä.

Comments are closed.