Koti Uutisia Kotimaa KD:n Peter Östman haluaa kieltää hakaristiliput

KD:n Peter Östman haluaa kieltää hakaristiliput

5

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja, äärisionisti Peter Östman vaatii hakaristilipun kieltämistä. Hän on jättänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen hakaristitunnuksen kieltämisestä. Hakaristiliput ynnä muut tunnukset ovat laillisia Suomessa ainakin toistaiseksi. Östman korostaa, kuinka hakaristilipun kantaminen muistuttaa etenkin juutalaisten kokemasta “kansanmurhasta”.

Östman on tunnettu jo lausunnoistaan ja toimistaan Israelin puolesta. Hän on aiemmin esittänyt holokaustin kiistämisen kriminalisointia. Hän toimii eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtajana, minkä lisäksi hän on saanut K. A. Fagerholm -palkinnon aiemmin tänä vuonna toimistaan Israelin hyväksi. Östman on siis todellinen Israelin ystävä.

Östman itse kuvailee Israelia Lähi-idän ainoana demokratiana. Hän haluaa antaa Israelista “vain oikean kuvan”. Östmanin kuva ei kuitenkaan ole se, mitä palestiinalaiset kokevat päivittäin ja mitä he ovat kokeneet kymmenien vuosien ajan. Hänen mielestään media välittää kuvaa Israelista vain palestiinalaisten näkökulmasta.

Lähteet: KD-lehtiSeurakuntalainen

5 KOMMENTIT

  1. Tämänkin ulostulo oli odotettavissa. Muutama lippu sai aikaan sionistien kätyrissä hallitsemattoman kiihotuksen, jonka huipentumana pääsi ilmoillle vaade hakaristilipun kieltämiseksi. Mutta palestiinalaisten listiminen ei näytä aiheuttavan sen kummempia tunteita tuossa. Vedä kuule Peter alahuuli pääsi yli ja nielaise.

  2. Heti marssilla ollessa kun näin hakaristilippujen nousevan, tiesin mihin se tulee johtamaan kansanpetturien ollessa vallassa ja roskamedian manipuloidessa ihmismassoja. 3 lippua saa aikaan sen, että ruvetaan kieltämään symboleita, tälle ei todellakaan ole kansan enemmistön tukea. Elämme hyvin sairaita aikoja ja tämä lipputempaus osoitti, miten syvällä suossa rappioitunut Suomi jo on.

  3. Peter haluaa kieltää hakaristiliput, minä sirpi- ja vasaraliput sekä Chekevara paidat. Mutta yhtä mahdotonta liekee kumpienkin haaveet.

  4. Jeesuskin oli “jumalan poika”, eikä pelastanut itseään ristiltä.

Comments are closed.