Koti Artikkelit Kansanmurha Nelson Mandela on kuollut

Nelson Mandela on kuollut

6
ANC:n pommi-iskun uhri.
ANC:n pommi-iskun uhreja.

Etelä-Afrikan entinen presidentti ja terroristisen ANC-järjestön johtoon kuulunut Nelson Mandela, 95, on viimein kuollut pitkäaikaiseen sairauteen.

Torstai-iltapäivällä Etelä-Afrikan nykyinen, raiskauksestakin syytetty presidentti Jacob Zuma ilmoitti puheessaan suorassa lähetyksessä entisen presidentti Nelson Mandelan menehtyneen.

Nyt poliitikot ympäri maailman esittävät surunvalittelunsa tapahtuneen johdosta, muiden muassa  tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kirjeitse lähetetyssä osanotossaan Etelä-Afrikkaan Niinistö kirjoitti, että “suomalaiset ja koko maailma tulevat muistamaan Mandelan panoksen rauhan, ihmisoikeuksien ja demokratian puolesta”.

Mandelan johdon aikana Etelä-Afrikan valkoisten elinolosuhteet huononivat merkittävästi. Tuhansia valkoisia on murhattu ja raiskattu ANC:n valtakauden aikana. Myös maan talous, infrastruktuuri ja hallinto käytännössä tuhoutuivat valkoisten menetettyä valtansa. Jopa huomattava osa mustista myöntää, että heidän elämänsä ennen ANC:n valtaantuloa oli paljon vakaampaa. Kansainvälinen lehdistö on valinnut vaieta tästä; Mandela esitetään sankarina, sillä virallisen mantran mukaan “rasismin” vastustaminen ei koskaan voi johtaa pahaan.

Lue lisää Nelson Mandelan ja ANC:n “saavutuksista” tästä ja tästä artikkelista.

 

Lähde: Aamulehti

6 KOMMENTIT

  1. Harmittaa, että tuon annettiin kuolla kaikessa rauhassa. Vain kuolemantuomio olisi ollut oikeudenmukainen rangaistus raiskauksista, kuolemista ja kärsimyksestä, mitä tämä kommunisti-idiootti aiheutti eteläafrikkalaisille suoraan tai välillisesti.

    Heil AWB & Project Coast!

  2. Toivotaan lyhyttä ikää Nelson Mandelan saastaiselle perinnölle. Pidämme kyllä parhaamme mukaan huolen, ettei kyseisen rikollisen sairaat ajatukset jää kauaa elämään jälkipolvien keskuudessa!

  3. Säälittävää tämä valtamedia hehkutus ja suoranainen valehtelu tuon terroristijohtajan harjoittamasta “rauhantyöstä”. Valitettavasti monet ihmiset uskovat kaiken tuon propagandan.

    Ei ole valtamediassa näkynyt sanaakaan siitä silmittömän raa’asta tuhotyöstä, mitä Mandelan johtama ANC-terroristijärjestö harjoitti vuosikymmenien ajan, kohdistuen sekä valkoiseen että mustaan kansanosaan Etelä-Afrikassa.

    Hävettää tuon kaiken terrorismin uhrien ja heidän omaistensa puolesta, kun Suomen valtiojohto virallisesti lähettää osanottonsa Suomen kansan nimissä ja kirjoittavat lehtiin virallisia kannanottoja, joissa ylistetään tätä raakaa ja brutaalia terroristijohtajaa.

  4. Kaikkien olisi syytä muistaa, mitä useat Etelä-Afrikan keenerit (esim. “black power” järjestöjen johtajat) ovat sanoneet suunnitelmistaan Mandelan kuoleman jälkeiselle ajalle: “We will start killing whites as soon as Mandela is dead”.

Comments are closed.