Koti Uutisia Kuinka Amerikka vallattiin

Kuinka Amerikka vallattiin

8

Viime vuonna amerikkalainen White Rabbit -mediaryhmä teki lyhyen animaation “How Whites Took Over America”. Video keräsi runsaasti katsojia maailmanlaajuisesti ja sitä jaettiin paljon muun muassa sosiaalisessa mediassa. Nyt videolle on ilmestynyt jatko-osa.

Animaation tarkoituksena on osoittaa, kuinka massiivinen maahanmuutto johtaa väistämättä siihen, että alkuperäiskansa jää ajan kuluessa vähemmistöksi omassa maassaan. Videossa intiaanit kuvastavat tämän päivän eurooppalaisia ja eurooppalaiset kuvastavat ei-valkoisia maahanmuuttajia. Siinä käytetään nykypäivän monikultturistien ja tasa-arvouskovaisten yleisimpiä argumentteja ja osoitetaan, kuinka naurettavia ne lopulta ovat.

Viime vuonna julkaistu ensimmäinen osa suomenkielisillä tekstityksillä:

Tuore toinen osa englanniksi:

8 KOMMENTIT

 1. Nyt ollaan tosiasioiden ytimessä.. Koska aatteemme ei ole tapauskonto tms. kuten esimerkiksi kristinusko, emme voi valita mihin osiin uskomme ja luotamme. Perverssi yhteiskunta nimeltään Yhdysvallat on maahanmuuton, kulttuuriongelmien, monirotuisuuden ja kapitalismin tuotos. Valkoinen maahanmuutto on samanlaista kuin muukin loisiminen ja sen tukemisen on loputtava. Valkoisilla ei ole oikeutta ko. maahan, sen raaka-aineisiin saati kansaan. Muistuttaisin tovereita tuote/tuottaja-boikoteista. (U.S.A, Israel, Kiina, monikansalliset yritykset jne jne…)

   • Juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat kaikki samasta puusta. Ja se puu ei ole Euroopasta. Euroopassa kasvaa paljon kauniimpia puita, katso vaikka ikkusta ulos.

    • No eiväthän eurooppalaisetkaan ole alunperin täältä kotoisin.

     http://fkf.net/Kadonneet/miesklaanit.jpg

     Sieltä samalta suunnalta mistä kaikki nämä uskonnot ovat lähtöisin ovat myös alunperin kaikki ihmisetkin. Alussa ihmiset olivat niin tyhmiä etteivät osanneet tehdä tulta ja pitää itseään lämpimänä ja siksi jotuivat asumaan etelässä mutta kun he menivät pohjoiseen joutuivat ruveta ajattelmaan enemmän ja esim varautumaan joka vuosi tulevaan talveen ja tehdä kesät työtä sen eteen että selviävät siitä.

     Samaan aikaan afrikassa on voitu löhöillä vailla huolen häivää mistään ja sama meininki ja kultuuri näkyy vielä tänäkin päivänä. Toisin kuin siellä täällä pohjolassa talvi on ennen vanhaan tappanut laiskottelevat idiootit siksi niitä on täällä nykyäänkin huomattavasti vähemmän 😀

     • Siihen aikaan kun ihminen asutti Euroopan, kehittyi sille myös rodulliset erityispiirteet, mukaanlukien hengellisyys (mytologiat). Ihminen on ollut Euroopassa huomattavasti pitempään mitä virallinen totuus kertoo.

     • Hei Lol lero, luepa tämä tutkimus: http://erectuswalksamongst.us/
      Sitten tiedät miten eri ihmisrotujen syntyminen ja eriytysminen tapahtui. Valkoinen rotu ei tullutkaan Afriikasta eikä kehittynyt negroidesta; se on valheellinen oppi, jota syötetään meille sionistien toimesta, jotta olisi helpompi hävittää valkoinen rotu geneettisesti.

Comments are closed.