Koti Uutisia Kotimaa Mohamedin uhrimäärä kasvaa

Mohamedin uhrimäärä kasvaa

7
Mohamed El Fatim.

Epäiltyjen uhrien määrä on kasvanut niin kutsutussa ”Laajasalon seksuaalirikosepäilyssä” missä epäillään ”Enon” käyttäneet hyväkseen useita nuoria tyttöjä. Epäilty 64-vuotias Mohamed El Fatimin epäiltyjä uhreja on nyt jo 17.

Epäillyt rikokset ovat poliisin mukaan saman tyyppisiä ja tekohetket ajoittuvat vuosiin 2006 – 2019. Poliisi kertoo saaneensa yhteydenottoja asiaan liittyen noin 80. Yhteydenotot ovat poliisin mukaan liittyneet tutkintaan keskeisesti ja ovat olleet merkityksellisiä asian selvittämisessä.

Kansallinen Vastarinta, jota valtamedia kutsuu ei ”oikeaksi mediaksi” päätti julkaista epäillyn tekijän nimen, koska tätä ei valtamedia suostunut tekemään.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Kysymys kuluu miksi vasta nyt. Äijä on touhunnut vuodesta 2006 asti ja varmasti kaduilla liikkui tietoja ukon mielenkiinnon kohteista. Toimittiko tuoretta lihaa pedofiileille jotka suojeliva.

 2. Mitenkäs poliisi ilmaisikaan asian… Se oli melkoisen “PC”:tä ja kiertelevää kyllä, tyylin “jos epäilette että olisi niin että tällä henkilöllä voisi mahdollisesti olla jotakin tekemistä” jne. Kyllä siinä perse nuoltiin ja kassit kannettiin myös…

  • “Kuvan avulla henkilöt, jotka ovat olleet miehen kanssa tekemisissä, voivat arvioida, onko heillä tietoja, jotka voivat edistää rikostutkintaa.”

   Olipa typerästi kirjoitettu. Eiköhän jokainen, joka on edes tämän torakan nähnyt, ole VELVOITETTU ilmoittamaan kaikki mahdollinen tieto viranomaisille.

   Kyllä haiskahtaa jo niin teon vähättely ja maahantunkeutujien suojelu tuossa viestissä.

 3. On se jännä että tällainen voi jatkua näin pitkään, ettei kukaan ilmoita poliisille. Sitten yhtäkkiä tuleekin 80 yhteydenottoa asiaan liittyen.

  • Poliisissa on kaikenlaista pervertikkoa, kuten tiedämme…

   Ihmettelen silti edelleen “uhrien” vanhempia ja näitä nuoria/lapsia itseään… Mitä liikkuu päässä?

 4. Mohammed on aikoinaan myöskin saapunut Hölmölään eli rotumuukalaisten maanpäälliseen paratiisiin. Afganistanissa vieläkin kerrotaan tarinoita kuinka Hölmölässä on neitsyitä mitä voi raiskata ilman rangaistuksia, taikaseinästä saa rahaa ja voi tuoda vaikka koko suvun tänne valkoisten lampaiden palveltavaksi. Figure that!

Comments are closed.