Koti Uutisia Ulkomaat Trump uhkaa päästää 2500 Isis-taistelijaa takaisin Eurooppaan

Trump uhkaa päästää 2500 Isis-taistelijaa takaisin Eurooppaan

6

Amerikalla on Syyriassa ja Irakissa vangittuna noin 2500 jihadistia, jotka saatetaan päästää vapaaksi kulkemaan takaisin Eurooppaan ellei EU suostu ottamaan heitä itse takaisin.

Trump on moneen kertaan osoittanut tyytymättömyytensä EU:n haluttomuuteen ottaa takaisin ja asettaa syytteeseen Isiksen riveihin taistelemaan lähteneitä kansalaisiaan ja on nyt uhannut vapauttavansa heitä vankeudesta. Hän sanoi torstaina:

”Meillä on tuhansia Isis-taistelijoita joiden haluamme Euroopan ottavan ja katsotaan tekevätkö he niin. Jos he eivät ota heitä, niin meidän on varmaan vain vapautettava heidät.”

Voisi kysyä, miksi Isis-taistelijoita ei luovuteta syyrialaisille ja irakilaisille viranomaisille tuomittavaksi, sillä juuri näitä kansoja kohtaan he ovat tehneet rikoksia.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  1. Ranskan, Saksan ja Isonbritannian turvallisuusorgaanit paskovat housuihinsa pelkästä ajatuksesta. Kuinka paljon mukavampaa oli ollut antaa Syyrian ja Irakin oikeuslaitosten hoitaa likainen työ. Jos joku olisi saanut hirttotuomion niin kotona voisi sanoa kuinka minä niin mieleni pahoitin.

  2. Mitä kipapäältä voi odottaa. Erdoganin kanssa ovat tätä ympärileikattua väkeä…

    Voitasiinpa mekin lähettää takaisin Ruotsiin kaikki parasiitit…

    • Turkin kanssa tulisi jokaisen sivistyneen maan katkaista kaikki välit. Säälittävää miten minunkin duunissa porukka ramppasi siellä helvetin maassa. Kuvottavaa miten joku voi mennä edes tuollaiseen paikkaan.

Comments are closed.