Koti Uutisia Kotimaa Nainen ajoi autopesulan sijaan kauppakeskukseen

Nainen ajoi autopesulan sijaan kauppakeskukseen

4

Helsinkiläisen kauppakeskus Saaren asiakkaat saivat hieroa silmiään perjantain iltapäivällä, kun kauppakeskuksen liukuovista sisään ajeli nainen.

Nainen oli ollut menossa autopesulaan, kun hän jostain syystä päätti ajaa ulkoparkkipaikan viereisistä liukuovista sisään kauppakeskukseen. Nainen ei itse autoaan ulos kauppakeskuksesta saanut, vaan häntä jouti auttamaan paikalla olleet asiakkaat, jotka työnsivät auton ovista ulos.

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, eikä rakenteet tai ovet kärsineet vahingosta. Poliisi kävi noutamassa naisen ja tämän auton jotka he toimittivat naisen kotiin.

Lähde: HS

4 KOMMENTIT

  1. Poliisi myös tarkistaa, että onko nainen enää tarpeeksi terävässä kunnossa pitämään ajo-oikeuttaan. Vanhemmille ihmisille pitäisi pitää useammin näitä ajokokeita, tämäkin tapaus olisi saattanut olla kohtalokas monelle. Olen kaksi kertaa todistanut tilannetta, jossa vanhus lähtee ajamaan motarille vastaantulijoiden ramppia pitkin, eikä edes tajunnut pysähtyä siinä kohtaan kun autoja alkoi tulla vastaan.

    • Mutsi (yli 70) kun ajaa autoa, niin siinä ei kolmosta isompaa vaihdetta käytetä.

      Faija (myös yli 70) taas ei tee SIVUTARKKAILUA lain kun hän vaihtaa vaikkapa motarilla kaistaa. Jeesus Kristus, on ihme ettei se ole romuttanut vielä autoaan. Hänen mukaan “peileistä näkee kyllä kaiken”.

      Toivottavasti nyt antavat törkeästä liikenteen vaarantamisesta mummolle sakkoja. Tai sitten on kyseessä kunniakansalaienen, jolloin poliisi halaa vain “uhria”.

Comments are closed.