Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalaista Mohamedia epäillään ainakin 12 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Rotumuukalaista Mohamedia epäillään ainakin 12 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

21
Mohamed El Fatimi.

Valtamedia on alkuviikosta julkaissut poliisin kuvaa niin kutsutusta ”Enosta”, jota epäillään syyllistyneen ainakin 12 lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Vaikka kuvista näkee, että kyseessä on rotumuukalainen ei valtamedia paljasta kyseisen henkilön nimeä. Voidaan olettaa, että kyseessä on jälleen kerran valtamedian pyrkimys valkopestä rotumuukalaisten Suomessa tekemiä rikoksia.

Kansallinen Vastarinta voi paljastaa, että niin kutsutun ”Enon” nimi on Mohamed El Fatimi. Hän on 64-vuotias.

Mohamedin rikosepäilyt saivat alkunsa alkuvuonna, kun yksi asianomistajista ilmoitti epäillystä rikoksesta. Kyseinen tapaus oli tapahtunut jo vuosia aiemmin.

Esitutkinnan aikana on tullut ilmi, että nuoret uhrit olivat viettäneet aikaa miehen asunnolla. Siellä Mohamed oli tarjonnut heille alkoholia ja huumaavia lääkkeitä. Päihteiden vaikutuksen alla olleet uhrit Mohamedin epäillään raiskanneen.

Mohamed vangittiin maaliskuun alussa. Vangitsemistietojen perusteella häntä epäillään yli 20:stä rikoksesta. Rikosnimikkeissä on muun muassa törkeitä raiskauksia, seksuaaliseen tekoon pakottamisia ja lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä. Tämän lisäksi Mohamedin epäillään pitäneen hallussaan ja levittäneen lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sisältävää materiaalia.

Lähde: Yle, MTV

21 KOMMENTIT

 1. Lehdissä olisi ehdottomasti uhrien suojelemiseksi pitänyt pikselöidä naamataulu, tuosta ei ole ruma kaukana. Edustaa vapaan liikkuvuuden esimerkkiä, rantautunut Ranskasta tänne ja mistä lienee Ranskaan. Eivät sentään uskaltaneet laittaa Mohammadin nimeä suoraan, oli vain “Eno”. Jos tuo on vuosia trokannut viinaa ja huumeita sekä omannut epätervettä kiinostusta lapsiin ja nuorisoon niin kyllä poliisilla ja alan piireissä on ollut tietoa. Ehkäpä samoista asioista kiinnostuneet ovat suojelleet.

 2. Näitä enoja ja Mohametteja rahdataan kokoajan lisää “rikastuttamaan” Suomalaisia lapsia ja naisia. Oksettavaa. Kenen syy? Kansanpetturipoliitikkojen ja -virkamiehien. Saa nähdä kauan menee, kun tapahtuu seuraava terrori-isku, ei varmasti kauaa. Onneksi olosuhteet voivat muuttua ja kun niin tapahtuu, niin kansanpettureista tulee takaa-ajettuja. Me emme unohda teidän nimiä eikä naamoja helvetin ihmissaastat! Teille on varattu paljon katulamppuja.

  • 14 % Helsingin raiskaajista on Mohameddeja.

   Pitäis vissiin asialle tehrä jotakin, Helsinki? Yli 60 % kaikista ko. kaupunkipahasen raiskareista ulkomaalaisia. Kovimpia raiskareita tässä järjestyksessä ovat somalit, irakilaiset ja afgaanit.

  • Siinähän varailet katulamppuja. Kukaan ei tule koskaan tekemään yhtään mitään.

   Terrori-iskukin saa tulla ihan rauhassa. Asun maaseudulla, en ikinä poistu täältä ja täällä ei asu kuin muutama hassu suomalainen, nuoria lapsiperheitä olemme kaikki, lukuunottamatta vanhempaa maanviljelijäpariskuntaa.

   Minkälaiset vanhemmat antavat lapsiensa pyöriä rotumuukalaisten kanssa? Isäni kyllä opetti minut varomaan mustalaisia, nekruja ja muita. Minkälainen lapsi pyörii tuollaisissa touhuissa ja piireissä?

   • Vaikkapa omat vanhempani olisivat antaneet, olivathan sosiaalidemokraattien uskollisia äänestäjiäkin. Minut pelasti vain pahimpien muukalaisten puute samalla paikkakunnalla sekä itsesuojeluvaisto. Vanhemmilla on nyt tosiaankin valtava vastuu koska jop koulu pyrkii näiden petojen inhimillistämiseen ja lapsien seksualistamiseen kaikin voimin ja resurssein.

    • Niin, päiväkotilapsia hipelöidään irakilaisten, etsintäkuulutettujen sotarikollisten toimesta. Mitäpä tuohon voi sanoa… En minä ainakaan tunne sääliä tai muuta. Toivottavasti raiskaavat ja tappavat mahdollisimman monta. En koe minkäänlaista ymmärrystä vanhempia kohtaan, jotka ANTAVAT tuollaista tapahtua. Suomalainen ei pane hanttiin ja tässä on tulos.

     Turun terrori-isku tulee varmasti saamaan pian myöskin (ehkä jo tänä kesänä) toisinnon. Minulle ihan sama onko vuorossa Helsinki, Tampere tai Vantaa. Täällä — minun asuinseudullani — se ei tule tapahtumaan. Se on varmaa.

 3. VMP-lehdessä (Vittu,mitä paskaa! -lehti) tekijää kutsuttiin vain “Enoksi” ja naamakin oli sensuroitu kuvista.

   • Putkonen esitti vain miten vastuullista journalismia tekevän pitää asia esitää mediassa.

 4. Mohammed saa jonkun pienen nimellisen tuomion. Ehkä jopa ehdotonta linnaa. Jos ei aikaisempaa taustaa, niin istuu siitä puolet.

  Pienet sakot tulee, ei paljoa. Esim. autolla saa ajaa Suomessa ihmisen kuoliaaksi 50 päiväsakolla. Työttömän tuloilla se on 300–400 euroa.

  Kaikki tämän pedofiiliraiskaajan oikeudenkäyntikulut, sakot, tulkkipalvelut, sosiaalipalvelut, terveydenhuoltopalvelut, rikosuhrimaksut valtiolle ja korvaukset uhreille maksetaan sinun ja minun verovaroista.

  Sitten Mohammed pääsee linnaan jossa on samanmielisiä kavereita ja muslimeita paljon. Siellä saa ruokaa, on kaapeli-TV ja hyvät olot kaikinpuolin muutoinkin. Sitten pääsee takaisin kotiinsa — jonka vuokrat ym. maksut sinä & minä maksamme Mohammedin ollessa tovin viiden tähden hotellissa.

 5. Tämkin epäkohta korjaantuu kun mehupillit kielletään. öööööö……..

  • Kannattaa ostaa pillejä muutama tukkupakkaus varastoon, niin eivät lopu koskaan. Itse ostin 40 ja 60 W hehkulamppuja loppuelämäkseni aikoinaan (sekä 25 & 40 W kynttilälamppuja liesituulettimeen ja vessan peililamppuun).

   Tarpeeksi kun verotetaan niin jopa planeetan lämpötila saadaan tippumaan. Miettikääs tätä: kun lähenemme nyt jääkautta ja asteet tippuvat, niin pianhan kohta HIV-Haavisto, Li & muut pipipäät juhlivat, kun “verotus puree” selvästikin!

 6. Kulttuurimarxistien kaunis maailma horjuu ankarasti. Tässä pelkästään tämän päivän otsikoita HS:n ja YLE:n sivuilta:

  Kyseinen eno. – “Nuoret” (lue: rotumuukalaiset) häiriköivät ja uhkailivat Vuosaaressa. – Arabianrannan lapsenmurhaaja (tietenkin rotumuukalainen). – Ulkomaalaiset rahankerääjät huijaavat Turussa (TS) – Helsinki-Vantaan taksikaaos (rotumuukalaiset) -Saksan eritrealainen murhaaja työnsi lapsen raiteille – ASAP-Rocky ja “nuoret afgaanit” (Ruotsin dystooppiset kadut) – Kampin ammuskelu (rotumuukalaiset).

  Nämä pelkästään tänään HS:n ja TS:n etusivulla.

  He eivät enää pysty edes peittämään totuutta.

  Karmea dystooppinen totuus lyös lukijaa päin naamaa, haluat tai et.

  • “Kulttuurimarxistien kaunis maailma horjuu ankarasti.”

   Miten niin horjuu? Sehän etenee täysin suunnitelmien mukaan.

   Valkoisten tulevaisuus tässä horjuu kokoajan yhä enemmän kun kukaan ei uskalla taistella vastaan.

 7. Olen tänne jonkin verran kirjoitellut, mutta tietääkö kukaan, että onko tuo Hommaforum täysin sionistien hallussa, vai kannattako sinne tarjota etnonationalista sanomaa?

   • Kiitos kielenhuollosta, minulla taisi olla vähän “silmät ristissä”.

   • Siltä tuo nyt näyttää, kun tuli vähän selailtua Hommaa. Ajattelin vain, että onko joku oikea etnonationalisti kirjoitellut tuonne Hommalle, ja mikä siellä on ollut reaktio muuhun kuin ns. kosherkriittisyyteen?

    Selailin sieltä “vierailijana” tätä Laajasalon raiskaajaa käsitellyttä ketjua, kuten myös Vuosaaren jengimellakoita käsitellyttä ketjua. Kovasti sieltä poistettiin viestejä joissa rotumuukalaisille haluttiin tarjota kurinpalautusta.

    Joten oikeassa lienet, pysytään pois “kosherkriittisestä” hommalaisuudesta ja persulaisuudesta.

    • Tämä “Suomen Sisu” oli ainakin jokunen vuosi sitten Itäkeskuksessa tapahtumassa, jonka nimi oli “Suomalaiset ensin” tjsp. Puhujaksi olivat kutsuneet somalinaaraan Ruotsista.

     Ei, tämä ei ollut vitsi.

     • Niillä taisi olla siinä nimessä vahingossa kirjoitusvirhe, kun piti olla “Somaliloiset ensin”… 🙂

Comments are closed.