Koti Artikkelit Media: radikaalit itsenäisyysmarssit kasvaneet paineesta huolimatta

Media: radikaalit itsenäisyysmarssit kasvaneet paineesta huolimatta

17

Kansallisradikaalien järjestämä Turvallinen Suomi takaisin -marssi keräsi itsenäisyyspäivänä Helsinkiin arviolta 300 kansallismielistä. Osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä päivän kulkuun ja tilaisuudessa vallinneeseen kansallismielisten yhteistyöhenkeen.

ip195

Poliittinen poliisi (PolPo) yritti etukäteen tukahduttaa kansallisradikaalien toiminnan tänä itsenäisyyspäivänä kieltämällä kansallissosialistisen Kohti Vapautta! -marssin. Kiellon takana olivat muun muassa valheelliset väitteet siitä, että marssi oli pakko pysäyttää “rasististen rikosten” ennaltaehkäisemiseksi.

Todellisuudessa Kohti Vapautta! -marssin banderolleista, iskulauseista tai marssipuheista ei ole koko monivuotisen marssiperinteen aikana nostettu ensimmäistäkään rikossyytettä. Tarinat laittomuuksien torjumisesta olivatkin vain kömpelöitä tekosyitä, joilla PolPo yritti perustella isänmaallisiin suomalaisiin kohdistuvaa globalistista mielipidevainoaan.

Katupartiojärjestö Soldiers of Odin (SoO) päätti järjestää tänä itsenäisyyspäivänä oman Turvallinen Suomi takaisin -marssin, johon muiden järjestöjen kansallismieliset olivat lämpimästi tervetulleita. Useiden ryhmien edustajat niin Suomesta kuin Saksasta ja Pohjoismaista ottivat kutsun vastaan, ja marssista kehkeytyi menestyksekäs.

Esimerkiksi kulttuurimarxistinen Iltalehti kirjoitti harmistuneesti, että PolPon mielivallasta huolimatta itsenäisyyspäivinä pidetyt “uusnatsien marssit tuntuvat kasvaneen”. Mitä rajummin eliitti hyökkää kansallismielisiä vastaan, sitä useammasta “konservatiivisesta maahanmuuttokriitikosta” kuoriutuu radikaali vallankumouksellinen. Eliitti niittää nyt sitä mitä se on kylvänyt jo vuosien ajan.

ip194

PolPon ohella myös äärivasemmisto yritti totuttuun tapaan häiritä mielenosoitusta – mutta laihoin tuloksin. Lopulta vasemmisto itse myönsi sosiaalisessa mediassa, että heidän aloittamansa väkivaltauho johti siihen, että ainakin kaksi kulttuurimarxistia loukkaantui fyysisesti illan aikana, yksi 612-soihtukulkueen liepeillä ja toinen Kampissa.

Myös myöhemmin samana päivänä järjestetyt 612-kulkue ja kansallismielinen konsertti olivat erittäin onnistuneita. Ne tarjosivat myös kansallismielisille oivan tilaisuuden vaihtaa kokemuksia ja ideoita sekä verkostoitua. Kansallismieliset mediat tulevat julkaisemaan lisää kuvia, kertomuksia ja videoita itsenäisyyspäivän tapahtumista lähipäivinä ja -viikkoina.

ip191
ip192
ip193

17 KOMMENTIT

 1. Kiitos järjestäjille lyhyellä varoitusajalla remmiin tarttumisesta. Erityiskiitos puhujille vahvoista ja inspiroivista puheista!

 2. Hommafoorumilla Persut mietti natsien kieltämistä 612 marssilta. Mitäs olisi jos killettäisiin Persut 612 marssilta. Marssikoot Persut kommareiden kanssa ei natseja Helsinkiin kulkueessa.

  • Pois potkittu ex pj ja rotumuukalainen De Wit onkin oiva esimerkki kun itse kielsi kansallissosialistit 2016 tulemasta Hesaan Itäkeskuksen kauppakeskuksen miekkareihin.

   • 7.12.2019 at 14.06 ja 16.11
    Jos yrittäisi olla realisti sen suhteen, mihin tahtiin tavallinen kansa alkaa tiedostamaan, saati edes ottamaan selvää, saati jatkamaan tiedon etsimistä silloin kuin oman maailmankäsityksen kanssa ristiriidassa olevaa tietoa tulee eteen, niin voiko tiedon ja tiesoatamisen taistoa käydä vain yhdellä tavalla ja yhdellä rintamalla ja onko yhden rintaman strategia (tiettyjen muiden täysi teilaaminen) kannattavaa?

    Tiedämmehän, että he (se eliitti) on käynyt kansainvälistä tieto- ja ideologista sotaa vuosikymmeniä ja eri rintamilla, Yuri Besmenovin kuvailemilla tavoilla.

    Voiko tavan pulliainen niellä heille jalkapallon kokoisen pillerin, vai onko parempi että sen alussa lohkoo pieniin erivärisiin lohkoihin?

    Ei ole mahdollisuutta kilpailla “sinistä pillerin” tarjonnan kanssa, jos siellä missä tarjotaan jonkinlaista punaista pilleriä on heti tarjolla sitä vahvinta. He vain pelästyvät.
    De Wit tarjoaa jotain hyödyllistä marginaalissa, joten en tyrmää. Enkä tyrmää PS:a vaikka välillä ottaa pannuun ne lapselliset kyvyt. Heistä on hyötyä. Jarruja ovat ruosteisetkin jarrut.
    Itse toivoisin, strategisesta realismista, että on hyvä jos vältää mörkö-ilmettä sekä mörinää. Imago ja ensivaikutelma sekä loppuun mietitty viestintä on kaikki kaikessa kuten kerrotaan eräässä klassisessa bestsellerissä.

  • PerusSionistit ja muut nami-nami-kosheristit pois mädättämästä! Kannatetaan!

  • Perusjuntit (PS) ovat säälittäviä pyrkyreitä ja kulttuurimarxistien nuoleskelijoita “Mestarinsa” johdolla. Pelkkiä kusettajia ja paskahousuja, jotka yrittävät huijata kyllästyneiden Suomalaisten äänet. Sionistinen Perussuomalaiset on samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin valtapuolueet.

   • Persuissakin on monenlaista väkeä edelleen, siellä on täysiä sionisteja, mutta etnonationalistiset edustajat ottavat yhä enemmän valtaa puolueessa. Ei kaikki ole niin mustavalkoista. Minusta on hienoa, että Suomen kansallismielisin puolue poliittisella kentällä on tällä hetkellä reilusti suurin puolue, se kertoo jo aika paljon (ottamatta kantaa siihen, ovatko nämä sionisteja vai eivät). Tämä osaltaan kertoo myös siitä, että kansallissosialistien kaltaisia radikaaleja periksiantamattomia kansallismielisiä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

    • Eikös “Mestari” Jussi Halal-Aho ja kumppanit erottaneet etnonationalistit puolueesta. NYKYSuomalaiset ovat niin hölmöjä lampaita, että luulevat valeoppositiopuolue perussuomalaisten olevan joku ratkaisu. Perusjuntit on vähän kuin ruotsidemokraatit tai Saksan Afd. Tyhmiä Suomalaisia on helppo kusettaa. Mitäs Perusjuntit teki 2015 ollessaan hallituksessa pakolaistulvan pysäyttämiseksi? Ei mitään. Kuten kirjoitin, tismalleen samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin puolueet.

     • Taidat itse äänestää Haavistoa ja tulla tänne vain myrkkyä kylvämään.

 3. Hieno oli. Ainoa vaan, että ensivuonna sitten kaikki on selvin päin ja selkä suorana. Jätetään päihteet anarkisteille ja muille luusereille.

 4. Taustalla on juutalainen rahapajatso. Suomessa on erittäin viheliäinen rahastuskoneisto joka vaanii ja etsii uusia uhreja jatkuvasti keskiluokasta, ylemmästä keskiluokasta ja rikkaista. Liike Nyt -järjestö kutsui velallisten tuki RY:n johtajan, sekä monia muita asiantuntijoita, paljastamaan kuinka maata ryöstetään. Ainakin verottaja ja perintätoimi mainittu:

  https://down0-80133-down0.dna.qbrick.com/80133-down0/ncode/2019-02-14/2019-02-14_07_49_34_432p_a869e3b7.mp4

 5. varisverkoston ilmiantaja asuu tampereella oli soluttautunut joukkoon kuvasi osanottajia vaivihkaa sitten häipyi oli sateenkaari miehen vieressä näkyy ajoittain junes lokan vk sivuston videolla

  • Ei haittaa. Se on nähty jo, että nämä suvakit eivät kykene mihinkään muuhun kuin ilmiantoihin sosiaalisessa mediassa ja tekemään täysin hyödyttömiä rikosilmoituksia PolPolle.

   Suvakit kuohittiin henkisesti viime vuoden itsenäisyyspäivänä Kalliossa.

   Mihin on hävinnyt kaikkien henkilörekisterien äiti, eli Mikael Brunila?
   Tämä samainen Brunila kuvasi minun kasvot noin metrin päästä pari vuotta sitten. Ei haitannut.

   T: Keski-ikäinen+perheellinen mies, joka osallistui eilen Turvallinen Suomi takaisin-marssiin.

 6. Aivan mahtavaa toimintaa SoO ja Kohti Vapautta -kansanliikkeeltä!
  PolPo ja rahaeliitin koirat eli äärivasemmisto jälleen nolasivat itsensä yrittäessään estää marssin ja “murskata fasismin”.
  SoO ja Kohti Vapautta liike näyttivät jälleen kerran, että Helsingin(kin) kadut kuuluvat kansallissosialisteille ja kansallisradikaaleille!

  Poliittinen Poliisi = Kansanpetturi!
  Anarkisti, antifa = Rahavallan kassara!

  Hienoa toimintaa Toverit! Tulevaisuus on meidän! Eläköön Voitto!

 7. Vai ovat kasvaneet? Kummallista vaikka väärää mieltä olemista on niin kovasti yritetty kieltää. Mikä tässä oikein auttaisi? Pitääkö oikein lailla kieltää? Tulevatko vääriä mielipiteitä väestöstä seulovat totuuskomissiot jo tällä vaalikaudella?

 8. Ensi vuonna sanan “kommunisti” voisi jättää pois puheista. Ja vaihtaa sen todelliseen viholliseen. Kommunisti kun ei tänä päivänä sano enää kansalle mitään, eikä se sitäpaitsi ole se todellinen ongelma. Vaan monikansalliset yritykset joita pyörittävät pankkiirit ja oligarkit.

 9. Vihervassarit ovat vallassa. Nyt he tulevat keksimään miten saada tuotua lisää itseään äänestäviä Kela-Gold -matuja, jotta voivat sitä kautta pysyä vallassa.

Comments are closed.