Koti Uutisia Aktivismi Video todistaa: valtamedia valehteli kansallismielisten marssin “pysäyttämisestä”

Video todistaa: valtamedia valehteli kansallismielisten marssin “pysäyttämisestä”

15
Syksy Räsäsen häiriköintiyritys päättyi nopeasti nöyryytykseen.

Valtamedia ja äärivasemmisto ovat pyrkineet tänä iltana epätoivoisesti etsimään aihetta propagandalle radikaalien kansallismielisten itsenäisyyspäivämarsseja vastaan. Kulttuurimarxistit käynnistivät esimerkiksi valheellisen huhun, jonka mukaan Turvallinen Suomi takaisin -marssi oltaisiin onnistuttu “pysäyttämään useaksi minuutiksi”.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama valemedia Ilta-Sanomat sekä äärivasemmistolainen Varisverkosto valehtelivat, että Soldiers of Odinin järjestämä mielenosoitus “pysähtyi” Elokapina-nimisen ympäristöjärjestön tempauksen vuoksi. Suorana lähetetty mielenosoitusvideo kuitenkin todistaa väitteet perättömiksi.

Vihapuhe FM:n lähetyksestä voi nähdä, kuinka tunnettu kulttuurimarxisti Syksy Räsänen ja hänen ystävänsä yrittävät asettua makaamaan tielle estääkseen kulkueen etenemisen. Häiriköt kuitenkin kannettiin pois muutamassa sekunnissa, eikä marssi pysähtynyt hetkeksikään.

Kysyä sopii, miksi juutalaisomisteinen media tahtoi levittää tarinaa “useiksi minuuteiksi” pysäytetystä marssista, vaikka lööppi on helppo osoittaa valeuutiseksi. Vihapuhe FM:n lähetyksen voi katsoa täällä (häiriköintiyritys näkyy kohdasta 58:40 eteenpäin): https://dlive.tv/p/vihapuhefm+iUGeoAaZR

Lähteet: Ilta-Sanomat, Varisverkosto

15 KOMMENTIT

 1. Näin Dlivessä sen ja olen muutenkin joskus kysellyt Räsäseltä, että miten tuossa asemassa oleva mikälie oletettu jaksaa tulehduttaa uraansa ja eikö tämä huomaa oikeasti mitä helvettiä on tapahtumassa tässä Soroksen näppäilemässä maailmassa. Vastaukseksi tuli kyllä aluksi ihan fiksuja juttuja, mutta huomatessaan sen olevan sähköpostitse tapahtuva haastattelu, jouduin kunniasanalla myöntämään, etten lainaa hänen sanojaan. Eikä tarvisikaan, koska hän sössii itseään maan matoseksi aivan itse sosiaalisessa mediassa.

  No nyt rikon vähän kunniasanaa ja kerron osan hänen vastauksestaan, että havaitseeko hän kuinkaan mitä on tapahtumassa, esim. kansan sekoituksesta. Vastaukseksi ei tullut muuta, kuin että natsit eivät ymmärrä kuinka tärkeätä on monikulttuurisuus, vaikka esitin kysymyksen myös Ruotsin tilanteesta. Vastaukseksi siitä hän sanoi huonon integroitumisen.

  Yritin kuulla häneltä, miksi meitä verrataan jostain kumman syystä joka kerta NSDAP:hen ja samaan aikakauteen, hän vastasi että kaikki merkit näyttävät siihen. Täällä on hänen mielestään suurinpiirtein rakentumassa internointileirejä vihervasemmistolle, juutalaisille ja väärinajattelijoille. Tuohon kohtaan pistin kysymysmerkin sekä huutomerkin ja tähdensin, mistä on tuollaista keksinyt ja uudelleen; miksi ei huomaa kansan jakautumista. Siihen hän vastasi että kaikki nämä ovat nähtävissä median paljastuksista. Hätkähdin ja kysyin, että pitääkö hän tosissaan valtamediaa aina oikeassa. Hän pitää, eikä usko missään tapauksessa tässä artikkelissa mainittua juutalaishallitsijoiden liittoa – saada sekoitettua kansa tulevaisuudessa täydellisiksi orjiksi Valitulle Kansalle.

  Siihen loppui keskustelumme, vaikka olin antanut hänelle siimaa mietittäväksi hamaan tulevaisuuteen saakka ja tuleviksi tapahtumiksi.

  PS. Nyt Räsänen on paljon pahemmassa kuosissa, kuin muutama vuosi sitten käymässämme keskustelussa.

  PPS. Todennäköisesti hän tunnistaa minut ja kertoo (haluaa kertoa) nimeni, mutta en välitä. Toivon, että hän julkisuuden henkilönä kuitenkin jättäisi sen kertomatta. Muuten suutun ja mustaksi muutun. Olen jo ollut syytteessä vihapuheesta, eli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  • Mitä? Räsänen on mädättäjä, sätkynukke ja tekouskovainen? Ei voi olla!

 2. Onpas kömpelö yritys medialta..
  Ja tuo taktiikkakkin noilla.. että menee tielle makaamaan.. jos oltaisiin tai tullaan olemaan tulevaisuudessa, paljon revoluutionaarisesti väkivaltaisempia niin eivät kauaa siitä ylös pääsiskään.. mietin vaan kuinka pateettista, ihan kuin koira joka leikkii kuollutta, eihän kenenkään ole tarkoituskaan välittää makaavatko he siinä vai ei..

 3. Viemäristä alas tuollaiset kuuluvat. Sitä varten se karhupumppukin on. En edes yritä arvata mitä sukupuolta tuo on. Varmaan sitä viidettäkymmenettäkuudetta viidestäkymmenestäseitsemästä.

  Mitäs “kiellettyjä esineitä” tapahtumista löytyi? (YLEn mukaan myös häiriköinti johti kiinniottoihin.)

 4. Syksyhän tehnee rikosilmoituksen pahoinpitelystä ja taas viranomaisten aikaa menee hukkaan. Tukasta oli varmaan helppo ottaa kiinni, pikkasen olisi saanut riuhtaista.

 5. Kopautuksena valtamedialle valheestaan suomennan pätkän yhdestä puheesta itsenäisyyspäivän marssin jälkeisistä puheista:

  “..Vastarintaliikettä ei kielletty oikeuslaitoksen toimesta siksi että se olisi terroristijärjestö tai edes rikollinen, vaan koska “se toimii vastoin hyviä tapoja”. Toisin sanoen, koska liike häiritsee tai aiheuttaa pelkoa Uuden Maailmanjärjestyksen jäsenissä. Vuosi sitten otettiin mieltään osoittajilta vapausliput pois väkivaltaa käyttäen, ja nyt heitä syytetään “viharikoksista”…

  ..HE TODELLAKIN VIHAAVAT MEITÄ, JA HE TODELLAKIN PELKÄÄVÄT MEITÄ. Näen teidät kaikki jotka olette läsnä tänään, selkärankaisina kunnon ihmisinä jotka puolustavat kanssaihmisiään vääryyksiltä. Järjestelmän agressioista huolimatta. Tuo valtavaa iloa nähdä ylpeitä kansallis-sosialisteja aktiivisina kaduilla tänä vuonna. Haluan näin tilaisuuden tullen kiittää myös Soldiers of Oden -järjestöä heidän taistelustaan Suomen puolesta. Antakaa suosionosoitukset heille (käsien taputusta).

  Vaikka opressio, kiellot ja rankaisut ilmenevätkin eri tavoin eri maissa, voimme havaita saman vihamielisyyden vapautta kohtaan sekä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, että miltei kaikissa muissa länsmaissa.

  Heillä on otsaa väittää ilmaisunvapauden olevan totta, vaikka he sallitsevat vain sensuurinsa läpäisevän informaation. He väittävät meillä olevan järjestäytymisen vapaus, vaikka sallitaan vain ne järjestöt jotka he hyväksyvät. Heillä on otsaa kutsua tätä demokratiaksi, vaikka saamme äänestää vain globalistien ja suuryhtiöiden edustajia.

  Kaikki me joilla ei ole enää lappuja silmillä, ja voimme nähdä asiat selvästi, ymmärrämme että tässä on kyse vain puhtaasta, perinteisestä Zugspatzista! Ilmaisunvapaus, kokoontumisvapaus ja demokratia ovat KUOLLEET Suomessa. Ovat olleet jo tovin. Suomessa ei olla koskaan sallittu harjoittaa todellista oppositiopolitiikkaa. Se on ollut vain harhaa johon antoivat meidän aiemmin osallistua.

  Nyt he pelkäävät meitä niin paljon että joutuvat purkamaan harhan rakennelmia. Liberaali demokratia ei ole mitään muuta kuin täysmittaista KULTTUURI-MARXISTISTA ja KAPITALISTISTA diktatuuria. Sen autokraattiset päättäjät laittoivat sille “vapaan demokratian” VALEPUVUN.

  Lähde-striimi:

  https://www.youtube.com/watch?v=jBD9QuvC1r0

 6. Ei mies eikä nainen –
  – KULTTUURIMARXILAINEN!

  sellainen olisi kiva huutaa ensi kerralla. Siis megafoniin huudataan “Ei mies eikä nainen” ja marssijat vastaavat huudolla “KULTTUURIMARXILAINEN!”
  Suvakit ja tärähtäneistö joutuvat pahoittamaan mieltään. Joten seuraavien marssien järjestäjät, ottakaa ehdotus arvioitavaksi. Ja palstalle kirjoittajat, tukekaa ehdotusta (jos siltä tuntuu).

 7. Tämänkaltainen valeuutisointi kertoo valtaeliitin epätoivosta, ratkaisu yhteiskuntamme ongelmalliseen tilanteeseen on hyvin lähellä. Suurin osa Suomen kansasta on kyllästynyt kulttuurimarxistiseen komentoon, he vain eivät sano sitä ääneen, kun tilanne kärjistyy on isänmaallisilla valtava ylivoima ja taustatuki.

 8. Onpas riutuneen näköinen narkomaani ja mielenterveyspotilas. Ihan hirvittää, kun antifasistit ovat juuri tuon näköisiä nilviäisiä.

 9. Tekstissä linkatun Ilta-Sanomien arkistoidun jutun mukaan “mielenilmaus kesti muutamia minuutteja.” Siinä ei väitetä, että kulkue olisi pysähtynyt. Sen sijaan jutussa siteerataan elokapinaliikkeen väitettä, että mielenilmaus olisi pysäyttänyt kulkueen. Rivien väliin ei saa ilmeisesti laittaa mitään itse keksittyjä implikaatioita kuten että jokin siteerattu väite olisi totta. Ilta-Sanomien juttu ei kommentoi sitä, pitääkö se elokapinaliikkeen väitettä totena. Ilmeisesti siis journalistinen käytäntö on, että kaikkia siteerauksia on pidettävä tarkastamattomina, ellei niitä erikseen mainita tarkastetuiksi. Kummastuttavaa asiassa on se, että ns. vastuullinen media kehuu tarkistavansa faktat ja tekevänsä johtopäätöksiä. Nyt kuitenkin näyttää tämä vastuullisuus unohtuneen juuri tämän uutisen tapauksessa. Poliisikaan ei tiedä tai ainakaan kerro, olivatko kiinni otetut kulkueen pysäyttämistä suunnitelleet.

  Jutussa on saattanut aluksi olla väite, että marssi olisi pysähtynyt. Lopussa on kommetti “Artikkelia päivitetty kello 17.59.” Sivun otsikossa on vieläkin väite “Soldiers of Odinin marssi pysähtyi.” Samoin esimerkiksi Iltalehti pitää edelleen sivun otsikossa kiinni “menee kaiken edelle” -päätelmästä sisäministeri Ohisalon haastattusta kertovassa jutussaan, josta Iltalehti sai julkisen sanan neuvostolta moitteita, joiden seurauksena Iltalehti muutti jutun otsikon mutta ei sivun otsikkoa.

  Valtamedian etu on tietysti se, että asiat saadaan näyttämään suuremmilta ja pelottavammilta kuin ne ovat, koska silloin uutisia saadaan myytyä enemmän. Onhan “istuivat kadulle eteen” ja “marssi pysähtyi” toki kiinnostavampi otsikko kuin “kaksi otettiin kiinni.”

Comments are closed.