Koti Uutisia Kotimaa Kesällä kurinpalautuksen saanut kommunisti vaati “äärimmäistä” väkivaltaa itsenäisyyspäivälle

Kesällä kurinpalautuksen saanut kommunisti vaati “äärimmäistä” väkivaltaa itsenäisyyspäivälle

3
Simo Suominen kannattaa poliittista väkivaltaa.

Alexander Stubbia vastaan suoritetusta Coca-Cola-tempauksesta tunnettu Suomen Kommunistisen Puolueen puuhamies Simo Suominen vaati tällä viikolla “äärimmäistä” väkivaltaa kansallismielisiä vastaan itsenäisyyspäivänä. Marsseja edeltävä väkivaltauho on vuosia vanha suomalaisen vasemmiston perinne.

Suomisen väkivaltafantasioista tekee surkuhupaisia se, että hän yritti “antifasistista suoraa toimintaa” nöyryyttävin lopputuloksin viime kesänä. Nyt hän ilmeisesti haluaa muiden kommunistien kostavan sen, että hän sai kansallismielisiltä tuntuvan kurinpalautuksen.

Rodunsekoitusta kannattavassa Facebookin RASMUS-ryhmässä kirjoitellut Suominen julisti, että marxistien täytyy “halkoa natsit pinoon” niin, että poliisitkin “kyynelehtivät”. Muissa viesteissä hän peräänkuulutti uudelleen “natsien hakkaamista” ja “äärimmäistä antifasismia”.

Suominen yritti elää kuin opettaa 30.6. Turun keskiaikaisilla markkinoilla, kun hän kohtasi kansallissosialistisen Kohti Vapautta! -liikkeen aktiiveja. Suomisen hyökkäysyritys päättyi yhtä nopeasti kuin se alkoi, ja kommunisti päätyi kierimään pitkin asfalttia niin vauhdikkaasti, että häneltä irtosi kenkäkin jalasta. Kansallissosialistien lopetettua itsepuolustuksen Suominen pakeni vähin äänin paikalta.

Suomisen saama kurinpalautus oli kaikesta päätellen erityisen nöyryyttävä, sillä äärivasemmisto ei aloittanut sen johdosta edes perinteistä uhriutumiskampanjaansa. Silminnäkijähavaintojen perusteella ei toistaiseksi ole varmuutta siitä, tarjosiko Suominen kansallismielisille kevyttä sparrausseuraa ja sirkushuveja tänä itsenäisyyspäivänä Helsingissä.

Kuvakaappaus: Facebook.
Kuvakaappaus: Facebook.

Lähteet: Facebook, Kohti Vapautta

3 KOMMENTIT

 1. Simo Suominen on olemukseltaan varsinainen “äidin pikku possu”, kuulostaa huvittavalta, että hän kehoittaa hakkaamaan natseja. Simo Suominen voisi keskittyä vain taputtelemaan taikinaa ja jättää taistelemisen miehille.
  Nautin ajatuksesta, että tämä höyrypää sai kurinpalautuksen kansallismielisiltä.

 2. En tajua näiden anarkomaanisten ajatuksen kulkua. Jos itse olisin vasemmistolainen, eli vastustaisin kapitalismia ja luonnon tuhoutumista, sekä rajallisten resurssien ulosmittausta hedonismin alttarilla, ajattelisin seuraavasti, ihan esimerkiksi:

  1. Meitä on liikaa planeetalla. Siispä on hullua tuoda maahamme lisääntyjiä, korvaamaan hitaasti lisääntyvät, ja vähenemään päin nyt olevat kantikset näillä lisääntyjäheimoilla.

  2. YK on jo periaatteena kieltänyt lihansyönnin. Tämän implementointi tapahtuu vähitellen, kunhan nykyiset koululaiset saapuvat äänestysikään, ja lihansyöntiä kannattavat puolueet menettävät kannatusta. Näin ollen on idioottien touhua tuoda maa täyteen militantteja lahkolaisia, joille lihansyönti on niin tärkeä asia, että ovat valmiita murhaamaan kanssaihmisiä jos nämä alkavat kieltää halal-ihan sannin heiltä.

  Voisin laittaa lisää, mutta ymmärrätte yskän. Ja voitte itse miettiä vastaavia.

  • Itsekkin tätä olen miettinyt, eivät he edes kunnolla kannattakkaan “omia ideoitaan” ja monta kertaa ovat itse sanoneet että eivät kunnolla tiedä mistä puhuvat ja uskaltavat usein mainita väkivallastakin mutta eivät siihenkään edes ole pystyneet..
   Nämä ovat ihmisiä jotka oikeasti tuhoavat maailmaa, aika selvästi tottakai meidän omalta kannalta, mutta tarkoitan jo ihan eco-tavalla, jos haluaa niin kovasti jotain “ilmastonmuutosta” estää ja muutenkin luonnonsuojelua jne., niin tämä vaatii vakavia tekoja, massamurhaamista, genetiikkaa, ja yli 100-vuoden aikaiset “keksinnöt” tuhottaisiin.. Tämähän olisi mitä maa tarvitsisi mutta eiväthän nämä soturit sellaisia tajua, mikä aiheuttaa kylläkin suurta hämmännystä.

Comments are closed.