Koti Uutisia Kotimaa Jessikka Aro uhkaa tehdä rikosilmoituksia itsenäisyyspäivän vihatuijotuksista

Jessikka Aro uhkaa tehdä rikosilmoituksia itsenäisyyspäivän vihatuijotuksista

22
jessikka_aro
Jessikka Aro.

Vladimir Putinin näkymätöntä trolliarmeijaa vastaan väsymättömästi kamppaileva, juutalaisen Bonnier-dynastian palkitsema tähtitoimittaja Jessikka Aro joutui itsenäisyyspäivänä kylmäävän viharikoksen uhriksi. Tapaus on jatkumoa Bonnier-palkitun toimittajan kärsimälle vuosia jatkuneelle vainolle.

Aro on aiemmin kertonut kirjassaan sekä lukuisissa lehtijutuissa ja oikeudenkäynneissä, kuinka Putinin salaiset kätyrit ovat “maalittaneet” häntä. “Maalittaminen” on juridisesti perusteeton kiertoilmaus julkisuuden henkilöiden kohtaamalle kritiikille. Viime vuosina esimerkiksi johtavat poliitikot ja virkamiehet ovat vaatineet “maalittamisen” kieltämistä lailla, jottei heidän tarvitsisi enää olla vastuussa omista väärinkäytöksistään.

Aro kertoo joutuneensa “maalituksen” kohteeksi myös itsenäisyyspäivänä. Tässä yhteydessä “maalituksella” tarkoitettiin sitä, että osa kansallismielisistä marssijoista tunnisti hänet, koska hän kuvasi ja lähetti mielenosoitusvideota suorana Internetiin.

Varsinaiset kauhun hetket Aro koki välittömästi tultuaan maalitetuksi. Hän avautui kokemuksistaan Twitterissä: “Kolmen miehen porukasta yksi tunnisti minut, sanoi kavereilleen jotain ja he katsoivat minua inhoten. Kysyin, tunnemmeko jostain, mies sanoi ‘painu vittuun en todellakaan halua tuntea’. Kysyin mistä tunnet mut, se sanoi v-ako se sulle kuuluu.”

Tapaus repi tähtitoimittajan sieluun niin syvät arvet, että hänen mukaansa on “pakko tehdä rikosilmoitus näistä”. Nähtäväksi jää, ehditäänkö Aroon kohdistetut “inhoavat katseet” kriminalisoida ennen mahdollista oikeudenkäyntiä. Jäämme myös kauhulla odottamaan, kuinka korkeita korvauksia vihatuijottajat joutuvat maksamaan henkisesti pahoinpitelemälleen tähtitoimittajalle.

Kuvakaappaus: Twitter.

Lähde: Twitter (1, 2, 3)

22 KOMMENTIT

 1. Katsoin Jessikan FB:stä tuon livestriimin ja siinä Jessikka virnistys naamallaan yrittää provosoida Odineita kysymällä kysymyksiä mm. heidän takeissaan olevista tunnuksista. Jessikka tietää että Odinit tuntevat hänet ja tämä on juuri se ykkössyy miksi Jessikka pyrki siihen ihan viereen kyselemään kysymyksiään, toivoen että joku Odineista astuu ansaan ja käskee sitä painumaan helvettiin huoritteluiden saattelemana jne.

  Sitten on Jessikka heti valmiina uhriutumaan ja kertomaan kuinka isänmaalliset naistenhakkaajat uhkailivat täysin viatonta ohikulkijaa (Jessikka) joka oli ihan sattumalta paikalla vain iltakävelyllä, niinkuin se itse sanoo siinä videon alkupuolella.

  Surkea temppu epäonnistuu kun poliisi puuttuu noloon provoyritykseen ja käskee Jessikkaa poistumaan ainakin 50 metrin päähän kulkueesta. Todella nolo video.

  • Ei kai siellä kyttälaitoksellakaan ihan kaikkea sontaa sentään kuunnella: “Vahingossa satuin iltakävelyllä paikalle ja aloin puhumaan ihmisille”… Just, just. Taitaa tämänkin ura olla ohitse.

   Voisi yrittää vedota siihen että hänet pakotettiin puhumaan jonkunlaisia mielenhallintatekniikoita — elektronisia tai psykologisia — käyttäen.

 2. Ei tuo voi olla tosissaan… Ei ole sanoja minulla kuvailemaan tuon reppanan turhuutta ja säälittävyyttä.

 3. Se on narsistille paha paikka, kun itseen kiinnittynyt huomio alkaa laskea. Maailmanloppu. Epätoivo valtaa mielen. On otettava käyttöön äärimmäiset keinot, että huomio pysyy, että salamavalot välähtelevät.

 4. Jessikka olisi pitänyt laittaa putkaan rauhoittumaan siinä missä Lokka laitettiin 2 v sitten.

 5. Ainahan minä olen epäillyt Jessin suhdetta reaalitodellisuuteen, mutta itsensä pitämisenä Jaappanin keisarina on uutta. Meidän alamaisten pitää kumartua Jessin edessä ja luoda katse tantereeseen koska on majesteettirikos katsella keisaria.

 6. Jessikka yrittää epätoivoisesti pysyä “kerman” mielessä “putinitsti-natsien uhrina” jotta jatkuisi se luennoitseminen “putinin trolleista”, ja kymppitonnit tippuisivat hänen pankkitililleen vaivattomasti.

  Tuo huuto “HÄPEÄ, OLET YLEN EDUSTAJA”, sattuikin olemaan erittäin osuva huomautus:

  “Ylen TekstiTV:ssä julkaistua raporttia (alla) on pidetty sosiaalisessa mediassa ”jälleen yhtenä esimerkkinä siitä millaista globalistien propagandaa suomalaisten veroeuroilla tuotetaan.”

  Erityisesti mielipiteitä on kirvoittanut 612-kulkueen alaskirjattu osallistujamäärä (huom: tiedotteessa poliisi ei ole julkaissut arviota osallistujien lukumäärästä) ja patrioottisen Soldiers of Odin -liikkeen leimaaminen ”uusnatseiksi”.

  Lisäksi annetaan ymmärtää, että häiriöitä olisivat aiheuttaneet kansallismieliset, vaikka poliisin tiedote kertookin aivan muuta.”

  Lähde mv.ehti.net

  • Mv-lehti (Huom UMV) on Anus Putkosen ryssämedia ja paskajulkaisu. Täyttä ripulia. Toisin oli Ilja Janitskinin Mv-lehti huomattavasti laadukkaampi. Anus ylistää jatkuvasti Neuvostoliiton ryssiä “sankareina” ja pilkkaa jatkuvasti kansallissosialisteja. Täysi putinisti tuo “patriootti” on.

   • Arvelen että vihainen mielentilasi estää sinulta objektiivisuuden.

    Et kyennyt edes esittää yhtäkään esimerkkiä miten Janus Putkonen “pilkkaa kansallismielisiä”.

    • Koko hänen “elämäntyönsä” noissa valekansallismielisissä medioissa on ollut tällaista pilkkaa ja putinismia

 7. Jessikka Aro on kiukuttelevan lapsen tasolle jäänyt aikuinen, olisiko huumeiden käytöllä osuutta tähän, kukapa sen tietää. Jessikka on valinnut ryhmänsä ja aatteensa sen mukaan missä hänen kaltaisensa voidaan hyväksyä, eli jotain hyvin Ilmasto-Gretan tapaan.

   • Jep, vanha tuttu dilemma, älykäs apulainen ei suostu vääryyksiin, mutta olisi pätevä. Tyhmä suostuu vääryyksiin, mutta ei ole pätevä. Siinäpä valtaeliitillä ongelma.

 8. Yritti provosoida porukkaa ja kukaan ei lähtenyt siihen kelkkaan! Voivoi, jää taas suuret setelit saamatta Oodineista!
  Poistumiskielto, jes!

 9. Ruotsinkielisetkin sen tietävät että Hassin puolue on Hassis parti.

 10. Jessikka Aro osoittautui nyt kuuluvansa samaan kastin kuin eräs papitar joka hartaasti ja välillä rikollisesti suojeli maahantuotuja etelän ihmeitä Rautatientorilla, Maidan-mielenosoitusten aikoina. Siellä näillä “turviksilla” oli muun muassa todistetusti homoporno-bisneksiä.
  Marjaana Toiviainen, videolla tulkkaamassa afghaani-pakolaisen “lapsukaisen” argumentit siitä miksi osoittavat mieltään Helsingin Rautatientorilla jo 1kk. Kunnioituksesta Toiviaisen henkilöä kohtaan, kun nämä ovat mennyttä ja ollutta, en laita mitään hänen hurjemmista tempuista tähän. Videon kommnentit ovat toki mitä ovat…:

  https://www.youtube.com/watch?v=YntxXIA7Nvg
  Turvapaikanhakijihadien mielenilmaus Rautatientorilla

 11. Olisikohan ollut neiti Aro taas piripäissään mesoomassa ja häpäisemässä itseensä tavalliseen tapaan? Säälittävä narkkari ja psykoositapaus tuo on. Myötähäpeä..

 12. Miten joku voi olla noin todellisuudesta irtautunut, että kuvittelee että voi tehdä katseista- tai “suksi vittuun” -toivoitteluista loputtomasti rikosilmoituksia?!? Ämmä on kertonut pelkäävänsä Huuhtasen Panua(heh,heh!) eniten maailmassa, ja siellähän Panu pyöri meidän kulkueen kanssa koko illan striimaamassa. Maanantaina alkaa Jessi vastaan Panu&Tiina käräjät, ja paria päivää aiemmin hän siis “iltakävelyllä” tunkee maalittamaan Odineita ja Huuhtasta samalle torille.
  Kuinka pelle voi aikuinen nainen olla? Onko tuo sitten narsismia, narkoottisten aineiden aiheuttamaa, vai mitä? Noloa ainakin.

 13. Miten Jessikka enää eroaa Stalinista, joka murhasi ihmisiä pelkästään jos katsoivat väärällä tavalla?

 14. Tällä kertaa poliisi oli oikealla asialla käskyttäessään Jessikkaa, ja Jessikkahan lähti! Nyt se sitten uhriutuu, kun sai nokillensa. Ensin Jessikka kaivaa Pipsa-siskonsa kanssa verta nokastaan, ja sitten kun verta alkaa tulla, alkaa se pillittämään.

Comments are closed.